#2479642018-06-12 20:44:20 Válasz a #247962. hozzászólásra
Gyorsan cserélik. Hírekben nemrég még azzal foglalkoztak, hogy talán augusztus végére kicserélik a táblákat. Vajon lefelé is ki vannak már cserélve? Jó volna 2 hét múlva már 130-cal menni lefelé.
Én toltam a 130-at nem volt a jegy alján.A görög -mac határon késő este millió görög autó,(mennek tankolni)de gyorsan haladnak még a személyit sem kérték tőlük, igaz tőlönk se csak azt nézte 2 személy 2 igazolvány.
Volosban 1,58-ért tankoltam rá 95.öst hogy epp elég legyen a határig.Este 8.00-kor indoltam Volos közepéről,kényelmesen reggel 1/2 6 Szeged.
#2479722018-06-13 08:40:26 Válasz a #247971. hozzászólásra
Sajnos nincs!
És ha jól tudom amennyiben kiskorú is utazik az autóban akkor a büntetés mértéke is nagyobb.
Egyet nem tudok: A Szerbiában és Macedóniában milyen törvények vannak a gyerekülés használatára.
Milyen magasságtól és életkortól elég csak az ülésmagasító.
Esetleg valakinek van infója erről ?
#2479732018-06-13 09:31:56 Válasz a #247972. hozzászólásra
135 cm magasságig kötelező az ülés/magasító használata. Első ülésen nem ülhet 12 évnél fiatalabb gyermek, kivétel 3 éves korig menetiránynak háttal használható ülésben, kikapcsolt légzsák mellett.
Útközben megszállnánk a Leskovac i Gros Hotelben, augusztusra foglalnánk egy éjszakára szállást
esetleg valaki nem volt már itt? a neten a képek alapján jónak tűnik
30 eurt kérnének 4 főre, sztem az nagyon jó
Mi már többször itt szálltunk meg, tavaly is, és az idén is itt fogunk. Annyira magával ragadó az étterme, a hatalmas kerthelyiség még az út tűlódalán is folytatódik( ez az étteremhez vezető út) Maga az étterem belső is. Nagyon jól főznek, mi általában vegyes tálat kérünk, ebben öt, vagy hat fele sült és a buci családunk imádja. A reggeli hatalmas választék, svédasztalos. Maga a szálloda, tiszta, légkondicionáltak a szobák, mindegyikhez fürdőszoba. Egy éjszakára tökéletes.
Gyorsan cserélik. Hírekben nemrég még azzal foglalkoztak, hogy talán augusztus végére kicserélik a táblákat. Vajon lefelé is ki vannak már cserélve? Jó volna 2 hét múlva már 130-cal menni lefelé.
Csak merengek.
Kicserélni ennyi táblát, mennyibe kerül és aztán karbantartani.
Nem lenne egyszerűbb, olcsóbb, ha módosítanák a Szerb KRESZ-t, egy mondattal. Autópályákon a megengedett legnagyobb sebesség 130km/h
Valamit nem értek...
Ha belépsz egy országba ott ki van téve a sebességhatár, milyen utakon mennyi a megengedett sebesség. Minek van kitáblázva a pályán minden felhajtónál?
Nálunk is ki van, csak nem figyelem? Nekem úgy rémlik, csak a korlátozás és , ha az megszűnik azt táblázzák ki.