Renault,
A 86 lovas dci megeszik 37 liter dizelt Pesttöl Nei Poriig,simán belefér hogy csak a görögöknél tankolok a jobb minöségü shell böl,észrevehetöen jobb mint bármelyik itthoni gázolaj
Az első térkép alatt fel van sorolva a 6db Szerb kapu.
Ezeket beírtam a GPS-be viszont ezek valahogy el vannak csúszva az oldalon lejeb lévő képek főlé írt szintén a 6db kapu koordinátájához képest.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a jó?
Ezeket beírtam a GPS-be viszont ezek valahogy el vannak csúszva az oldalon lejeb lévő képek főlé írt szintén a 6db kapu koordinátájához képest.
A koordinátákat nem tudom, de le tudom írni, hogy a kapuk hány km-re vannak egymástól. Az első adat lesz mindenkinek eltérő, attól függően, h melyik határon megy át.
Nekem a bácsalmási átkelőtől számolva az első kapu 41 km-re volt.Itt csak jegy van.
-2. kapu 110 km. 430 RSD (ez az egy a határátkelő függvényében más összeg lehet)
Légy szíves írd meg nekem,hogy ez pontosan hol történt, és hogy nézet ki az a személy AKI FIGYELMEZTETETT !!
Mert velem is hasonló dolog történt sajnos !!
Szeretnék jogi úton elégtételt venni !
Nem szeretmék tunkolni,de azért érdekes...te szeretnél infót a másik esetről,de te
nem akarsz másoknak segíteni azzal ,hogy nagy vonalakban írnál a saját esetedről.
sztem lesznek még páran, akik még csak ezután indulnak kifelé
Köszönöm
Szerintem nincs elcsúszva semmi!
Ezt a hatot leellenőriztem, ezek teljesen pontosak:
1. Békova (Bikovo), szabadkai (Subotica) kapu, nem kell fizetni, csak a jegyet elvenni. GPS: 46.021332, 19.733917
2. Ópazova (Stara Pazova), belgrádi (Beograd) kapu, a kapott jegyet átadni, fizetni 560 szerb dinárt, vagy 4,50 eurót GPS: 45.006609, 20.201151
3. Vrčin, belgrádi kapu, nem kell fizetni, csak a jegyet elvenni. GPS: 44.664382, 20.611677
4. Gornja Toponica, niš-i kapu, a kapott jegyet átadni, fizetni 800 szerb dinárt, vagy 6,50 eurót GPS: 43.390577, 21.801555
5. Doljevac-i kapu, 210 szerb dínárt, vagy 1,50 eurót kell fizetni. GPS: 43.200539, 21.844119
6. Žujince, preševo-i kapu 80 szerb dínárt, vagy 0,50 eurót kell fizetni. GPS: 42.302646, 21.709549
A fényképek fölé írt koordináták közül 5 teljesen pontos, egyetlen egy van elcsúszva, amelyik a régi belgrádi fizetőkapu helyét mutatja (de mivel a fényképen is a régi fizetőkapu van, ezért ez nem hiba, hanem csak az utazók éberségét ellenőrzi ).
Pénteken indulunk
Az úton a tervünk:
Megyünk, ha fizetőkapuhoz érünk akkor elvesszük a jegyet, vagy fizetünk!
Teljesen mindegy mik a koordináták, amikor odaérünk egy fizetőkapuhoz úgyis ki kell fizetni amit ki kell
Pénteken indulunk
Az úton a tervünk:
Megyünk, ha fizetőkapuhoz érünk akkor elvesszük a jegyet, vagy fizetünk!
Teljesen mindegy mik a koordináták, amikor odaérünk egy fizetőkapuhoz úgyis ki kell fizetni amit ki kell
Aki először utazik ekkorát, annak számít. Ha van már egy kis rutin, akkor tök mindegy.
Aki először utazik ekkorát, annak számít. Ha van már egy kis rutin, akkor tök mindegy.
Persze,most hogy van GPS lehet tudni hol "állnak a kapuk".
A térképes korszakba is ugyan ez volt,csak mentünk, mentünk ..egyszer csak ott volt a kapu
El sem tudtuk téveszteni.