Sissi ? Voltam többször is, közel val Maliahoz, lemotoroztam az öblöt vegigbuvarkodtam, ebedeltem es vissza .Hosszabb ut vezet le a partig, par etterem .
valami olcso szallot kell keresnem Chaniaban esetleg Kissamoson .Hostelekt lattam, de ezek tömegszallasok, enyhen undoritoak lehetnek--emeletes agyakkal ))
Iden is Motorral indultam Görögbe de Velenceböl visszafordultam, beragtam mindenre, es inkabb lerepülök Kretara euro 150.- ert le es 110.- ert vissza , 1 honapra Chaniaba-- majd ott berlek motort .
Az idei nyaralásunk helyszíne Kréta volt. Mivel Krétára szinte senki nem megy saját autóval, ezért előzetesen alig találtam ilyen tipusú utazásról leírást. Mi autóztunk, kompoztunk, ott voltunk majdnem három hetet, itt a beszámoló.
Szia robcsi03! Szerintem autóval kell menni, ha tudsz, mert a parkolóból a túloldalon levő Ballos-ra átsétálva felejthetetlen látványba lesz részed, míg hajóval érkezve a felét sem fogod látni. Lehet, hogy bérautót nem lehet a murvás útra bevinni, akkor marad a hajó.
Hali. Köszi, repcsivel megyünk, 1 nap bérelnénk kocsit és csatangolnánk a szigeten, + lidlbe nagybevásárlás, igaz csak 1 hétre megyünk, de azért a helyi kajákat is megnéznénk, bár nekem a gyros és a görög sali a favorit. Innen hajókirándulás van? Delfineket lehet látni?
Igen nagy a pangás itt. Sebaj, kérdeznék, ha van itt valaki júliusban megyünk az Ekavi aparthotelbe, Agia Marinába. Járt már ott valaki? Mennyire nyüzsgő hely? Árak? Kocsi bérlés, mennyi? Van ott Lidli?