DRÁGA én!!!! ÉN vagyok az egyetlen, aki ébren tartja a a fórumot és önmagával vitázik!!! NAGYON SZERETTEM ÖNÖKET, FÁJ A LELKEM, HOGY NEM TUDOK SEMMIT MEGOSZTANI, PEDIG; TÚLESTEM SOK-SOK ÉLETVITELI PROBLÉMÁN! ez SENKIT SEM ÉRDEKEL!!! Volt szó válásról vagyonmegosztásról (ami nincs!!) Hogy is lehetne, amikor, nyuggerből élünk?! Ha én nem lennénk, már a lakás sem lenne. A velünk élő "gyermek - 40 éves '- mi a holdkóros nénikéjéből élhetne meg, hiszen nekünk van jövedelmünk? EZ NEM IDE VALÓ TÉNYKÖZLÉS, DE REMÉLEM VALAKI ÉBREDŐT FÚJ, ÉS FÉLÉLÉNKÍTŐ EZT A GYÖNYÖRŰ, MINDEKIHEZ SZÓLÓ CSODÁLATOS OLDALT!!!!!
Nei Pori sok-sok éven át a kedvenc üdülőhelyünk volt. Sajnos a sors megfosztott minket, hogy boldogan várjuk az indulás időpontját. A férjem tavaly meghalt, pedig nagyon vártunk az indulásra. Ilyen a sors. Akkor kaptam a legnagyobb pofont, amikor nem számítottam rá. Apusom fulladva ébredt, felöltöztettem, előtte hívtam a mentőt. Mire kiértek már holtan terült el az ágyon. Ennyi egy ember élete? Nála jobb, szeretetteljesebb embert nem ismertem. Azóta nem vagyok önmagam. Élek, vagyok, végzem a mindennapit, de kiért, miért? Bocs. Nem akartam érzelmes lenni, de ez van.
Üdvözlök mindenkit, aki NeiPori "fan". Erzsébet