Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24986 Üzenet linkje2007-04-07 17:42:03 

Andi,
de te bátor voltál, részben szerencséd is volt, meg talpraesett vagy, az is nagyon nagyon sokat számát!!
Kockázat nélkül nincs siker....

Kiscsillag!
Remélem bejön majd neked ez a sartis munka és jól fogod magad érezni a munka mellett! icon_smile.gif

# 62
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24999 Üzenet linkje2007-04-07 19:38:35 

Na, ja...tapraesett (akinek 27 éves koráig az anyukája elé teszi a kaját és a legkisebb problémát látva sírvafakad - azt én mindennek nevezném, csak nem talpraesettnek). Mindenesetre mínusz önbizalom és "anyámasszony-katonájaság" ellen egy külföldi hosszabb tartózkodás jó gyógyszer. icon_wink.gif

Kiscsillagnak és is nagyon szurkolok! Kiscsillag, remélem, majd tudsz odakintrõl is netezni néha és megírod, hogy alakultak a dolgok.

# 63
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25000 Üzenet linkje2007-04-07 20:23:27 

Sziasztok!
Én 21 éves voltam amikor kiutaztam dolgozni,teljes mértékben egyetértek Andival,hosszabb vagy rövidebb kinnt tartozkodás nagyon sokat segít hogy az ember felnõjõn és megtudjon állni a saját lábán,persze érhetnek közbe kudarcok,de az élet ilyen icon_rolleyes.gif

# 64
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25003 Üzenet linkje2007-04-07 21:10:13 

Andi! Köszi a biztatást! A görög munkákat egy ismerõsöm ajánlotta, õ már csaknem fog átverni. Legalábbis kisebb rá az esély, mintha egy idegen ajánlotta volna! Mindenesetre én is fel vagyok készülve, úgy fogok kimenni, hogy ha valami baj lenne, egy hónapig meg tudok élni és haza is tudok jönni.
Velem aztán nem szúr ki senki! icon_wink.gif Ahhoz minimum egy Houdinynek kell lenni!

# 65
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25006 Üzenet linkje2007-04-07 21:21:01 

Ez a beszéd Kiscsillag!!!
# 66
Velõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25033 Üzenet linkje2007-04-08 18:23:36 

Én tegnap indultam buszal Pestrõl Krétára, ma 2 körül érkeztem, most itt ülök laptoppal Athénban egy 5 csillagos szálloda elõtt, elég erõs a wifi, úgyhogy még skype-oni is lehet haza. Holnap este indul a kompom Krétára, Hania mellett fogok melózni november végéig ha minden jól megy egy gyalog-és biciklitúrákat szervezõ cégnél ( www.cycling.gr )
# 67
Anic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25035 Üzenet linkje2007-04-08 18:35:21 

Szia velõ!
Nagyon irigyellek, hogy kint dolgozhatsz. Dobhatnál majd egy-egy beszámolót. icon_smile.gif
Jó munkát a következõ hónapokra!
Üdv: Anic

# 68
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25036 Üzenet linkje2007-04-08 18:38:02 

Akkor jó munkát kívánok! icon_wink.gif
Ha néha van egy kis idõd, írhatnál ide, szerintem nem csak én olvasnék szívesen néhány sort a kinnti munkáról és életrõl icon_exclaim.gif

# 69
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25054 Üzenet linkje2007-04-09 15:18:31  Válasz a #25033. hsz-ra Előzmény #25033

SZia Velõ!
Akkor nagyon jó munkát és élményekkel teli nyarat kívánok neked,és várom a véleményeidet a szigetrõl,az emberekrõl,munkáról ,írj meg mindent icon_wink.gif

# 70
Caty24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25121 Üzenet linkje2007-04-11 11:33:37 

Sziasztok!
Mi a párommal szeretnénk nyáron görögországban munkát vállalni.Valami tengerparti kis üdülõhelyen,sarti,paralia stb.nyelvet nem igen beszélünk,de megértünk sokmindent.Takarítás,eladói munka,konyhai kisegítõ,felszolgálo,ilyesmikre gondoltunk.Ha bárki tud segíteni,esetleg telefonszámokat,elérhetõségeket kérem irjon az e-mail címre.köszönöm elõre is.Kata istvan.mandity@nidocom.hu

# 71
Caty24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25122 Üzenet linkje2007-04-11 11:37:22 

Sziasztok!

Mi párommal szeretnénk nyáron munkát vállalni görögországban.a nyelvtudásunk nem túl nagy,de sokmindent megértünk.helyileg valami tengerparti üdülõfalun,paralia,sarti stb. eladói,takarítói,felszolgálo,kisegítõ pl.konyhai.Ha valaki bármilyen infót tudna adni,telefonszám,email címek,vagy munka ajánlat várom a megadott email címre.nagyon megköszönném ha segítene valalki. istvan.mandity@nidocom.hu
Kata

# 72
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25150 Üzenet linkje2007-04-11 16:22:37 

Sziasztok!

www.eurostaff.hu Görögországi munkák kevés nyelvtudással is.
www.gmnetwork.co.hu Ciprusi, Angol és hajós munkák nagy választékban.

Az utóbbi a fõnököm másik vállalkozása, innen tudom, hogy megbízható!

Sok sikert!

# 73
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25192 Üzenet linkje2007-04-11 21:16:44 

Sziasztok!

Teljesen szubjektív magánvéleményem szerint nagy bátorság kell minimális nyelvtudással külföldre menni. És nem kivétel ez alól Görögország sem. Sokszor még az angollal sem tudja magát megértetni az ember, mivel a fiatalokon kívül nem igazán beszélnek a görögön kívül más nyelvet. Valamivel jobb ez az arány az üdülõhelyeken.
De ahhoz, hogy az ember egy idegen országban, ismeretség, és még nyelvtudás nélkül próbálkozzon... Hát nem tudom!
Mindenesetre alapos tájékozódás, és elõkészületek után vágjatok bele, és azért a visszaút minden esetre legyen biztosított (pl elegendõ pénz, stb)

# 74
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25205 Üzenet linkje2007-04-12 07:39:47 

Kiscsillag, köszönöm a címeket, a fiam szeretne munkát vállalni. Babi
# 75
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25276 Üzenet linkje2007-04-13 10:31:26 

Velõ!!!
helyzet jelentést várunk töled aikor csak lehet
kivagyunk éhezve minden kis szösszenetre a hazából : )

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 4 5 6 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu