Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 826
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25133 Üzenet linkje2007-04-11 13:16:16 

opsz! icon_redface.gif leknek = laknak icon_redface.gif
# 827
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25152 Üzenet linkje2007-04-11 16:46:23 

Köszi Kissa!
Ahogy nézegettem az árakat amiket írátl,ez drágább sokkal mint Korfu.Mi tavaly ott béreltünk motort,és a 125 3cm-es volt 3 napra 45 euró.Azaz napi 15 volt.Igaz utolsó nap utolsó 10 percébe sikerült lefektetnem,de szerencsére nem kellett ráfizetnünk:)

# 828
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25153 Üzenet linkje2007-04-11 16:49:02 

Lisa!
Nektek hol lesz a szállásotok?Ez azt jelenti hogy ott kint fogunk találkozni ha ugyanakkor megyünk!icon_smile.gif
Ja,még azt hallottam hogy van a közelben egy vidámpark.Errõl tud valaki valamit?

# 829
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25185 Üzenet linkje2007-04-11 20:28:58 

Szia!

Igen, Nei Pori hátsó részén van egy vidámpark, bár nem valami nagy parkra kell számítani. Ez amolyan vándor vidámpark szerûnek tûnik!

# 830
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25211 Üzenet linkje2007-04-12 08:11:51 

Sziasztok!
Köszi Kissa a quad árait,aranyos vagy. icon_razz.gif Már csak a kedvesem miatt sem maradhatna ki a quadozás a nyaralásunkból,szinte mindennap emlegeti. icon_razz.gif Nah,látom vidámpark is van Nei-n,azt pedig én nem hagynám ki. icon_cool.gif
Nevetõ! Mi a Fottini apartmanban fogunk lakni (aludni). icon_wink.gif
Bízunk benne hogy találkozunk Nei-ben. icon_razz.gif icon_razz.gif

# 831
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25214 Üzenet linkje2007-04-12 08:51:52 

Uhhhh,Lisa nem akarlak elkeseríteni,de tavaly mi is a Fottini apartmanban voltunk.Egyszerûen mondva nagyon rossz volt.Nekünk nem volt ablakunk,csak egy hatalmas patkánylyuk a sarokban.Egyszóval mi tavaly megfogadtuk hogy ha kell fizetünk többet, de a legolcsóbba nem fogunk menni,az csak szívás.Persze ez nem azt jelenti hogy itt Nei Poriban is ennyire rossz a Fottini apartman.....
# 832
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25219 Üzenet linkje2007-04-12 10:15:12 

Azt azért hozzátenném a félreértések elkerülése végett, hogy Nei Porin több Fotini és Fotisz apartman van. Mielõtt Lizáék a kétségbeesés szélére kerülnek a Fotínivel kapcsolatos megjegyzés miatt, jelezném, hogy az õ Fotinijüknek van ám ablaka, sõt, minden szobának erkélye is! Véletlenül sem patkánylyuk, hanem egy kellemesen berendezett, tiszta, otthonos apartmanház sok virággal, nyugodt környezetben. Ezt merem garantálni!
# 833
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25236 Üzenet linkje2007-04-12 14:12:59  Válasz a #25219. hsz-ra Előzmény #25219

Bea!

Köszönjük szépen a bíztatást, bár én amikor láttam a fényképeket, biztos voltam benne, hogy nem rossz hely a Fotini apartman icon_smile.gif
Na még 106 nap és meglátjuk... Már nem ismétlem magam a kartondoboz miatt icon_smile.gif

# 834
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25245 Üzenet linkje2007-04-12 17:26:17  Válasz a #25100. hsz-ra Előzmény #25100

Sziasztok
Tényleg kihalt lett a topik! Lehet,hogy mindenki már az utazásra koncentrál és elfelejt irogatni?
Én is számolom a napokat-heteket, és ha az áprilist kihagyom akkor már csak 2 hónap!!! és irány NEI PORI....

# 835
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25252 Üzenet linkje2007-04-12 21:06:44 

Bogobea!
Egyetértek Veled,nem akarok általánosítani,de ami tény az tény.A cselédszabát adták már ki nekünk,és az iszonyatos volt.Nekünk is azt írta a katalógus hogy minden szobához erkély,mikorra odaértünk már csak 1 lyuk volt,és az is nagyon büdös,ugyanis a szomszéd étterembõl elénk borították a felmosóvizet.Szóval peren kívüli egyeszséget kötöttünk az utazási irodával,bár õk még így is túl jól jártak......

# 836
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25255 Üzenet linkje2007-04-12 21:53:14 

Szia Nevetõ!

Hát sajnos néha akár emberi hibából, akár félreértésbõl elõfordulnak ilyen szerencsétlen esetek. Azért az pozitív, hogy nem vette el a kedveteket a dolog!

Általánosítani viszont tényleg nem szabad, mert kellemetlen perceket okoz másoknak, aki esetleg a nyaralás napjáig szorongani fog az miatt, hogy milyen lesz a szállása. Egyértelmûen az a Fotini, amiben ti ilyen szerencsétlenül jártatok, az nem az a Fotini, ahová Lisa és Sancho menni fognak. Annak még a környékén sincs étterem, és bármelyik szobájában szívesen töltenék hónapokat is. icon_smile.gif

Szóval Lisa és Sancho! Nem lesz szükség a kartondobozra azt hiszem! Ha mégis jobbnak találnátok a szoba színvonalánál, akkor ígérem, szerzek nektek egy összkomfortos dobozt! icon_wink.gif

# 837
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25257 Üzenet linkje2007-04-12 23:21:52 

Sziasztok! icon_razz.gif

Nevetõ!... sajnáljuk,hogy ílyen szomorú dolog történt veletek. Mi bízunk a Fotini apartman tisztaságában és természetesen Beában is. icon_razz.gif
Ti merre fogtok lakni? Mennyi idõt töltötök Nei-ben? icon_razz.gif
Köszönjük a dobozkát Bea icon_razz.gif ... de mint írtam is,bízunk benned s a Fotini apartmanban. Természetesen Nei és környékének szépsége minden kellemetlenséget feledtet majd velünk. icon_razz.gif icon_razz.gif .. de nem hiszem hogy szükség lesz a feledésre. Nem veheti el a kedvünket még az sem,ha a szobánk nem szépe lesz berendezve,mert ahogy igérted Te magad fogod átrendezni icon_twisted.gif .... bár ha meggondoljuk az összkomfortos dobozka sem lehet olyan rossz,mert tudjuk hogy azt is Te készíted elõ icon_wink.gif icon_cool.gif ... ez csak vitz volt,ne haragudj... nem lehetett kihagyni icon_twisted.gif
Örülünk hogy itt vagy,már régen láttam hogy írtál volna. Reméljük minden rendben Veled!
Tudod hogy irigyelünk? ... 43 napocska és már Nei-ben is vagy. icon_smile.gif... persze tudjuk,hogy neked mindez munka és sok-sok energia. Nah,de a túró rudik majd felüdítenek. icon_razz.gif

# 838
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25269 Üzenet linkje2007-04-13 09:24:27 

Szia Lisa!

Attól nem tartok, hogy gond lesz a szobátokkal. A félreértés szerintem abból adódhatott, hogy Nevetõ, ha jól tudom, Korfun volt egy Fotini nevû apartmanban, amivel ilyen szerencsétlenül jártak. Dehát a Fotini csak egy olyan, név, mint bármelyik másik. Nem alkotnak láncot, nem tartoznak egy emberhez. Csak egy személynév. Szóval annak a Fotininek, és az összes többinek is, semmi a köze a tiétekhez. Én nagyon-nagyon szívesen laknék benne. Csak sajna semmi esélyem rá icon_confused.gif

Nem tûntem el, minden rendben velem, csak ahogy fogynak a napok úgy esem egyre nagyobb pánikba, mivel rengeteg dolgom van még indulásig. De azért szinte minden nap bekukkantok, és elolvasom, amit írtok (már ha ír vki icon_sad.gif ) És ha továbbra is van bármi kérdésetek, akkor igyekszem válaszolni.

# 839
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25270 Üzenet linkje2007-04-13 09:26:22 

Ja, és ha bútort is akartok velem tologattatni, akkor rám is fér majd a Túró Rudi energia! icon_lol.gif icon_lol.gif
# 840
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25283 Üzenet linkje2007-04-13 12:48:53 

Szevasztok!
Olvastam Nevetõ hozzászólását és azt kell mondanom, hogy velünk is történt ilyen. Igaz Paralián. Az elsõ nap adtak egy olyan szobát, hogy csak az ajtó volt, még ablak sem. Másnap reggel jött az utazási iroda munkatársa, szóltunk Neki, hogy legyen szíves segítsen másik szobát találni, mert nem maradunk tovább. Nagyon segítõkész volt, abban a pillanatban felajánlottak 4 másik szobát, még olyat is ami két hálószobás volt. Az ágyból a Meteorákra lehetett látni. Nagyon csolálatos idõt töltöttünk ott. Sajnos nem értem, ha van több hely, akkor az embert miért próbálják meg bedugni a legkisebb lukba? Szerencsére ilyen, csak egyszer fordult elõ, de talán azért, mert azt gondolták, hogy az öregeknek jó az is. Kedves T. Márti, ha én kihagyom az áprilist, még akkor is 4 hónap. Reméljük, azért eltelik.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu