Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 106
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23842 Üzenet linkje2007-03-27 17:46:04 

Sziasztok, busszal voltam pár éve Sartin és Paralián is, egyiknél sem volt gond. A határ is aránylag simán ment, a buszok kényelmesek voltak, a dvd ment végig, megálltunk idõnként. 5 kontinens és Otp Travel, ezzel a két irodával voltam.
# 107
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23911 Üzenet linkje2007-03-28 14:35:32 

Szia Dijuska!

Ez így egészséges, de hivatalosan a busz csak 3-4 óránként áll meg. Olyankor nagy a sorbanállás, fõleg ha több busz áll be egyszerre.
Én csak egyszer mentem busszal. Nagyon kellemetlen volt, amikor már olyan helyen jártunk, ahol csak egy angol wc volt. Azokat senki sem akarta használni, amelyeknél célozni is kellett. Aztán persze nem ártott, ha valaki levitálni is tudott, mert ha leöblítetted, akkor egyben lábat is mostál.
Tavaly mi nem találkoztunk ilyen alkalmatossággal Lehet, hogy kicserélték õket, de az is elõfordulhat, hogy jó helyen álltunk meg az autóval.
2000-ben az utólsó két pipildében még fizetni is kellett. Tavaly csak a röszkei határ elõtti parkolóban. 100 Ft-ba került és tábla tiltotta, hogy mosakodásra is használjuk a csapvizet. icon_eek.gif
A mondandóm lényege az, hogy az utazás alatt csökkentsd le a napi folyadék adagodat. icon_lol.gif

# 108
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23953 Üzenet linkje2007-03-28 20:45:13 

Nos én is kissé off leszek.
Én anno 4 éves gyerekkel indultam utoljára busszal Görögországba, a másik alig volt 10. De a kicsit is felkészítettem: ha megáll a busz pisilni kell, még akkor is ha úgy gondolod, hogy nem kell. Nos a taposós szerkezetekre is igyekeztem felkészíteni, elsõre meglepõdött, de mivel itthon "gyakoroltunk" a természetben nem volt gond. A sikerhez hozzá járult az is, hogy a Panorama Tours buszai elég normális helyeken álltak meg és mi igyekeztünk mindig az elsõ leszállók között lenni.
A kicsinek ez volt az elsõ ilyen útja és egyben az utolsó, de ebbõl a szempontból is sikeresnek mondható. icon_wink.gif icon_lol.gif
Néha a gyerkõcök jobban veszik az akadályokat mint mi. icon_wink.gif

# 109
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24151 Üzenet linkje2007-03-30 22:29:44 

Amikor Paraliara mentünk, akkor egy helyen volt az a WC, amirõl Csutek írt. Hát szó mi szó, nem 1 kellemes élmény icon_redface.gif Igazából azt a Wc szerintem 1 stabil pontja a görögországi utazásnak, mert amikor Korfura mentünk busszal, akkor is ugyanott állt meg a busz, és más utazási irodával mentünk, mint a paraliai utunk során.
Különben tényleg érdemes a buszról gyorsan leszállni, mert nekünk sajnos a 20 perces pihenõ nagy része sorban állással telt el nem egyszer icon_sad.gif

# 110
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25856 Üzenet linkje2007-04-21 15:16:04 

Sziasztok! Szerintetek jelezzem az utazási irodánál, hogy a párom 2m-es? Az ablak elé nem fér be, ha véletlenül oda szólna a helyünk. Igaz eddig soha nem jeleztem és szerencsére nem ott ültünk.
# 111
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25857 Üzenet linkje2007-04-21 15:22:11 

Szerintem érdemesebb jelezni, nehogy a végén kényelmetlen legyen az utazás!
Mi anno. azért szóltunk, hogy leghátul ülhessünk! (bár nem éppen úgy valósult meg, ahogy kértük, de ez várható volt)

# 112
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25931 Üzenet linkje2007-04-23 08:28:51 

Szia Erici!

Érdemes szólni, de sztem ez attól függ, milyen utazási irodát fogsz ki. Vki foglalkozik ezzel, vki nem. Ha szerencséd lesz, akkor azért figyelembe veszik a dolgokat.

# 113
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25933 Üzenet linkje2007-04-23 09:14:30  Válasz a #25856. hsz-ra Előzmény #25856

Ha a panorámára/emeletre /gondolsz ott a legnagyobb a hely !!!!Amitõl óvakodjatok:az egyszíntes buszok elsõ sora és jobb oldalon az ajtó mögötti/utáni ülések.Ugyanis itt paraván van és még a lábadat sem tudod kinyújtani,annyira sem mint a tobbi sorokban.Ha választhattok az emeletes buszon az alsó színten az asztaloknál vagy emeleten CSAK AZ ELSÕ SORT ! De mindenképpen BAL OLDALT.
Én nem ülnék az utolsó sorba mert ott nem dönthetõ a szék.

# 114
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26008 Üzenet linkje2007-04-24 08:41:58  Válasz a #25933. hsz-ra Előzmény #25933

Hát nekem más a véleményem. Az emeletes buszon az elsõ ülés nagyon rossz volt, nem lehetett állítani a légkondit és majd lefagyott a lábam, pedig csak Szeged-Bp. viszonylatban ültünk ott. Az emeletes busz alján, ahol a 4-es asztalos ülések vannak, ott sem volt jobb. Az üléseket nem lehet dönteni, a wc bûzlik, stb.
Az emeleten középen a legjobb, szerintem. Emelt szintûvel még nem utaztam, de idén kipróbálom.

# 115
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26046 Üzenet linkje2007-04-24 13:09:35 

Mi kétszer ültünk hátul az 5ös üléseken. egyszer 5en, egyszer 2en! nyilván az utobbi álomszámba ment
de hazauton volt. hogy mi is alul ültünk. jo igaz 2 szlen egydül. mert szemfülesen lestoppoltuk
de én az ajto elött a budi ajtoban
bár nem zavartattam magam felpakoltam a lábam rá és elvolt intézve
kényelem nem számit ilyenkor. pár perces pihi is aranyat ér ekkora uton

# 116
Szaszacska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26148 Üzenet linkje2007-04-25 11:47:15  Válasz a #270. hsz-ra Előzmény #270

Sziasztok!Én nyárra terveztem a görögországi utazást korfura...a barátomnak az anyukája talált is egy jot csak az a baj hogy nagyon sokba kerülne..én gondoltam rá hogy menjünk busszal...de hát ö tartotta magát a repülöhöz..pedig sokkal olcsobban megusznánk busszal és még többet is látnánk a ...nagyon jo lenne ha rá tudnám beszélni mert minden á
lmom az volt hogy eljussak görögbe da ha igy folytatódik álom is marad!kérlek segitsetek nekem hogy beszéljem rá! icon_redface.gif icon_cool.gif icon_redface.gif icon_sad.gif

# 117
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26149 Üzenet linkje2007-04-25 12:17:09 

Hát, szaszacska! Õszinte elismerésem, hogy ezt az utat busszal szeretnéd bevállalni. icon_eek.gif Jó hosszú lesz... Nem értem, hogy a barátod anyukája miért ilyen hajthatatlan icon_question.gif icon_exclaim.gif Esetleg próbáld finoman jelezni felé, hogy ez a ti utazásotok és hadd döntsétek már el ti, hogy mivel is szeretnétek menni. icon_confused.gif Miért ragaszkodik õ ennyire a repülõhöz? Vagy õ is menne?
# 118
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26152 Üzenet linkje2007-04-25 13:18:06 

Szaszacska!
hát pedig az idösebbek még jobban is birnak annyit ülni egy helyben
nem vészes a busz. sokan mondják. birható. 3 éves rutin beszél belöllem
Tavaly mi is Korfura mentünk busszal icon_smile.gif
a repcsis ut során ,télleg kevesebbet láttok, sokkal élmény dusabb buszozni
megismerkedni a többiekkel. klassz kör alakulhat ki
Korfun tavaly meg volt elég sok csuszás a reptéri transzferrel
bár ez mindenhol elõfordul
én örökre buszpárti vagyok icon_smile.gif

# 119
Szaszacska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26166 Üzenet linkje2007-04-25 15:37:04 

hát köszönök minden választ...igen az anyukája is jönne velünk...de majd lesz vmi..icon_smile.gif
# 120
Szaszacska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26167 Üzenet linkje2007-04-25 15:37:48 

hát köszönök minden választ...igen az anyukája is jönne velünk...de majd lesz vmi..icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu