Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 106
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#25965 Üzenet linkje2007-04-23 16:24:18  Válasz a #25964. hsz-ra

Bocs,nem kenu hanem kajak,keverem a szezont a fazonnal icon_lol.gif icon_lol.gif
# 107
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26021 Üzenet linkje2007-04-24 11:20:14 

Szia Mono!
Hát azt hiszem kicsit hasonló cipõben járunk. Én ugyan nem jutottam el arra szigetre, amirõl Velõvel beszélgettek, de imádtam kint dolgozni. Aztán sajnos különbözõ okokból haza kellett jönnöm...(suli, suli, suli) és utána már csak nyaralni mentem vissza, mert itthon találtam egy olyan helyet, amit nem mertem feladni egy bizonytalan kinti helyért. Azóta már persze ezer éve eljöttem onnan....na, de lényeg a lényeg, hogy ilyenkor nem kicsi halok bele abba, hogy hazajöttem. icon_sad.gif És szintén az van, hogy kimondhatatlanul vágyom vissza. Utólag én azért sok mindent másképp csinálnék. icon_sad.gif

# 108
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26091 Üzenet linkje2007-04-24 17:37:03  Válasz a #26021. hsz-ra Előzmény #26021

Csillagom ne csüggedj,majd egymást támogatjuk itt a Hellasz-on lelkileg icon_exclaim.gif
Annyit megígérhetek ha nekem az élet bebízonyitja hogy rosszul döntöttem,hogy elhagytam a szigetet,akkor majd elmegyünk oda eggyütt,meg ahol te is jártál,és az is lehet hogy ott maradunk,oké icon_question.gif icon_biggrin.gif
A döntéshozatalomat pedig az idõ majd megválaszolja.

# 109
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26096 Üzenet linkje2007-04-24 18:01:05 

sziasztok nekem még a lábaim elõtt hever a világ és nekem a célom hogy görögországban dolgozzak és h kin alapítsak családot és talán végleg ott maradjak már a nyelvet is tanulom meg tetszik az az életfelfogás a nyelvet remélem el tudom salyátítani és rádiós szeretnék lenni de szerintem nem elérhetetlen mert a rádió1 -en is van egy francia ember és õt is meglehet érteni máraki:D na csak ennyit akartam mondani mi a véleményetek? elérhetem az álmaimat?
# 110
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26105 Üzenet linkje2007-04-24 19:11:19 

Oké Mono, én benne vagyok... icon_lol.gif Ez az oldal meg addig tartja bennem a lelket... icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Tudtam, hogy számíthatok rád icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif
# 111
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26115 Üzenet linkje2007-04-24 21:38:40 

Aszterimu rám tényleg számíthatsz icon_exclaim.gif

Olimpic beach az álmaid szerintem valóra válhatnak,csak legyél rajta az ügyön,biztos lesz 1-2 akadály,de te ne hátrálj meg semmiképp icon_exclaim.gif
Aztán ha már ott leszel álmaid kapujában,még mindig eldöntheted hogy belépsz vagy más úton mész tovább.

Velõ hol vagy már,van új fejlemény meló ügyileg icon_question.gif icon_exclaim.gif Már nagyon izgulok,remélem túl vagy rajta és lefixáltad az új munkát icon_exclaim.gif

# 112
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26120 Üzenet linkje2007-04-24 22:23:32  Válasz a #26115. hsz-ra Előzmény #26115

aha értem szerintem eszerint fogok eljárni bár megjegyzem a görög nyelv nem éppen a könnyû nyelvek közé tartozik de mindent meg fogok tenni icon_smile.gif és te beszélsz görögül MONO?
# 113
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26135 Üzenet linkje2007-04-25 08:21:29 

Olimpic beach! Csak hajrá, mindent bele icon_exclaim.gif Biztos lesz sok akadály, ezt saját tapasztalatból mondom...de nekem ott kint még azok is könnyebben megoldódottak, mint itthon. icon_confused.gif icon_redface.gif
# 114
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26162 Üzenet linkje2007-04-25 15:13:55 

Sziasztok!

Akadályok, gondok, problémák... azok bizony akadnak kint is bõven. De mivel önnön magán kívül nem igazán számíthat senkire,ezért kénytelen maga megoldani mindent az ember. És ha sikerül, bizony nagyon sok önbizalmat és sikerélményt is jelent. Nem egyszerû a kinti élet. Van aki azt mondja soha többé, és van, aki rabja marad örökre. Megpróbálni érdemes, de reálisan kell látni a lehetõségeket. Kint sem minden rózsaszín, de sok erõt ad a csodás környezet, és a rengeteg kedves ember.

# 115
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26164 Üzenet linkje2007-04-25 15:27:51 

Nekem, lehet, hogy szerencsém volt, de olyan pozitív élményeim vannak ezzel kapcsolatban, hogy még icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Volt, hogy eljottem egy helyrõl, mert nem voltam elájulva tõle, de ugye a szállást úgy kaptam, ha ott dolgozom, akkor ott megszállhatok. Igen, csak ahogy eljöttem, közölték, hogy akkor helló, lehet menni is. icon_confused.gif Másik hely meg még ugye akkor nem volt. Szóval féltem, hogy a parton kell aludnom. De aztán, ahogy elmeséltem görög ismerõsöknek, hogy hogy jártam hirtelen lett szállásom, sõt három hely is lett volna, ahova tudtam volna menni....plussz másnapra lett munkám, mert arról is tettek... icon_biggrin.gif szóval...egy szavam se lehet, le a kalappal elõttük. icon_biggrin.gif
# 116
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26173 Üzenet linkje2007-04-25 15:58:40  Válasz a #26164. hsz-ra Előzmény #26164

aszterimu nagyon el tudom képzelni a helyzetedet és hogy mien boldog lehettél hogy maradhattál görögben és h minden gond megoldódott icon_biggrin.gif és h hogy itt vagy magyarországon?vagy csak átmenetileg? és mienek a görög csajok icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ??
# 117
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26175 Üzenet linkje2007-04-25 16:03:38 

Szerencsére, és le is kopogom, nekem sincsenek a negatív tapasztalatok túlsúlyban. De ez tényleg szerencse kérdése is. Hallottam már sok rosszat is. De addig jó, amíg az ember csak úgy hallja másoktól icon_smile.gif

Van ami adott pillanatban kiborító, de utólag visszanézve már csak vicces. Pl amikor nyaralunk, akkor csodáljuk a görög emberek lassú nyugalmát, hogy mindennel képesek hónapokat szöszmötölni. De amikor a mi isszuk meg a levét, az annyira már nem aranyos. Pl amikor elromlik az apartmanház bojlere. 15 fok van, minden nap esik. Másra sem vágyik az ember, mint meleg fürdõre. És akkor 9 nap múlva jön ki a szerelõ, pedig azt ígérte, 1 óra múlva ott van. És 50 ember ordít minden nap veled emiatt. Vagy vízesésszerûen ömlik a víz a falból, mert csõtörés van. Kijön a szerelõ, csinál a falba egy 50 cm átmérõjû lyukat, és otthagyja 2 napra. Így az ott lakó család 2 napig panorámában látszott a lépcsõházból. Na, igen. Visszanézve vicces. De akkor azért okoz pár õsz hajszálat.

De azért azt is szeretném hozzátenni, hogy a görög emberektõl kaptam eddig a legtöbb kedvességet. És nagyon sokat jelent a munkatársak, ismerõsök barátsága. És életre szóló élmény. Ez tény

# 118
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26176 Üzenet linkje2007-04-25 16:05:52 

Ezeremilliószor megbántam már, hogy hazajöttem, de pont akkor vettek fel a fõsulira, mikor kint dolgoztam és amiatt vissza kellett jönnöm végül. icon_cry.gif A görög csajokról nem nagyon tudok neked mesélni, én a hapsikat részesítem elõnyben! ...de õk ott vannak a szeren! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Nem sok lány ismerõsre tettem szert kint, de õk ...hát...na, szóval sztem nem olyan szépek na! icon_redface.gif Ez persze privát vélemény, teljesen szubjektív a dolog icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
# 119
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26178 Üzenet linkje2007-04-25 16:12:52 

Görög lányok...

Ha nem görög fiú mellett látnak (mármint lányként), akkor kedvesek. Vannak köztük szépek, de az átlag nem mondható annak, ez tény. Kpacsolatteremtés terén szerintem nagyon nehéz megközelíteni õket. Talán ez a neveltetésükbõl is fakad. Mások, mint pl a magyar lányok, az biztos. Akiket én ismerek, azokkal kapcsolatban csak jó tapasztalataim vannak. Segítõkészek, aranyosak. És a görög nõi fõnök? Félelmetesnek hangzott elõször...de csak csupa jót mondhatok! icon_rolleyes.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 120
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26180 Üzenet linkje2007-04-25 17:03:22  Válasz a #26176. hsz-ra Előzmény #26176

jaaaaaaaaa azt hittem fiú vagy boccs icon_lol.gif de azért kössz az infót és mit dolgoztál kint? és hány éves korodba mentél ki?és mennyi idõt voltál kint?boccs a sok kérdésért amúgy te félig görög vagy? icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu