Igen, ha Ti hatan ültétek meg a szekeret akkor elosztva a tarifát biztos ,hogy megérte az az ár amit bérléskor fizetni kellett.Igy már inkább rentábilis a dolog még ha az üzemanyag árát nem is számoltad.Meg aztán ha már ilyen "exkluzív" nyaralásokra megy az embõr a kicsinyességet el kell felejteni bizonyos fokig.Nemde?
Valaki nem tudja véletlenül,hogy mondjuk ha Maratonis szigetére át akarok csónakázni,akkor belehet fizetni vmelyik motorcsónakosnak ,hogy vigyen át,aztán majd pár óra múlva hozzon vissza?És ezt a fuvart kb mennyiért teszik meg?
Üdv mindenkinek!
Augusztusba megyünk Alikanas-ba, Venus-ba.
Szeretnék infót kérni tõletek! Bármilyen infó érdekelne a helyrõl.
Hol érdemes autót vagy robogót bérelni, olcsó tavernák, stb.
Amennyiben fiatal vagy és szeretsz bulizni, akkor tetszeni fog Laganas. Nekem a csendesebb, és kevésbé hangos, zsúfolt helyek jönnek be. Itt nagyon sok az angol fiatal, akik bizony nem tudnak viselkedni.
Egyébként szép sziget Zante, de épített látnivaló alig van. Természeti szépségekben viszont gazdag (Navaggió-öböl, Kék barlangok, Keri)
Kvalcsi,köszi a képeket!még 64 nap,és irány Laganas.Egy baj van,nagyon elfogult vagyok Korfuval kapcsolatban,de hát minden újat ki kell próbálni,nemde?
Nekem Korfu jobban tetszett mint Zante, mert ott sokkal több épített látnivaló van. Zakynthoszon érdemes elmenni a szigetkörüli hajóútra, mert gyönyörû sziklás partszakaszok vannak, fõleg a sziget nyugati oldalán. A Navaggió-öbölhöz (ha nincs viharos szél, itt is kiköt a hajó) vigyél úszócipõt, mert nem homokos, hanem murvaszerû, szúrós kövekkel borított a nagy része.