Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1651
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26233 Üzenet linkje2007-04-26 16:52:47 

én is szívesen beszélgetnék Paraliáról icon_razz.gif icon_biggrin.gif
# 1652
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26234 Üzenet linkje2007-04-26 17:25:49  Válasz a #26225. hsz-ra Előzmény #26225

Diszi!
Neked már nagyon közeleg az utazás idõpontja! Kíváncsian várjuk mit mesélsz majd utána! icon_smile.gif Ma ismét beszéltem egy ismerõsömmel, aki tavaly nyaralt Paralia-n, csak jót tudott mondani róla... A skiathosz-i kirándulásra Õ is azt mondta, hogy nem szabad kihagyni, csodálatos. Madj meglátjuk mi fér bele abba az egy hétbe icon_smile.gif

# 1653
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26236 Üzenet linkje2007-04-26 18:22:52 

Sziasztok!
Mi tavaly voltunk Parálián és ugyanúgy, mint Kriszta mi is mindig június végén utazunk. Az idõ júniuaban is nagyon jó és még kirándulni is lehet, ki lehet bírni a meleget. Igaz a hajóúton mindig fáztunk, de akkor sem mentünk be a zárt részbe. A víz is nagyon jó, tényleg csak vihar után van sok növény és mindenféle a parton. Még a medúzák is barátságosak voltak, igaz inkább tereltük õket, minthogy megcsípjenek. Szkiathoszt és a Meteorákat ne hagyjátok ki, fergeteges buli vvan a hajón (mi az Apollónnal voltunk) a sziget pedig csodálatos. A busz Parália és Katerini között 1,1 euró. Jegykiadó gépnél vegyétek meg, mert a buszon kicsivel drágább. Nézzétek meg a Szerelmesek parkját! Most Kassandra és Sithónia félsziget közötti Gerakinibe megyünk, minden évben máshova. Így sem lesz elég egy élet sem Görögország gyönyörû tájait bejárni.
Diszi! Én is csak jót tudok mondani Paráliáról.
Üdv Babi

# 1654
Soltesz.eva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26255 Üzenet linkje2007-04-26 20:03:52 

Sziasztok!

Én ahogy már irtam most megyek elöször Paráliára és minden érdekel amit csak tudtok mondani tapasztalatott! Mi aug 20 án indulunk véletlenül nem még valaki akkor??

Éca

# 1655
Soltesz.eva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26256 Üzenet linkje2007-04-26 20:04:22 

Sziasztok!

Én ahogy már irtam most megyek elöször Paráliára és minden érdekel amit csak tudtok mondani tapasztalatott! Mi aug 20 án indulunk véletlenül nem még valaki akkor??

Éca

# 1656
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26258 Üzenet linkje2007-04-26 20:05:18 

Szerelmesek parkja??? icon_eek.gif Én errõl idáig, miért nem hallottam? icon_redface.gif
Hol is van ez pontosan??

# 1657
Soltesz.eva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26261 Üzenet linkje2007-04-26 20:09:20 

Hát ez a Szerelmesek parkja engem és érdekelne hol található icon_lol.gif icon_biggrin.gif
# 1658
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26287 Üzenet linkje2007-04-26 22:24:03 

Én a Szerelmesek parkját a fotótárban láttam lefényképezve! Nagyon szép már így képrõl is!

Beszámolóm biztosan lesz! Én is azon filóztam hogy mi fog beleférni ebbe az egy hétbe! Mert lehet hogy szortírozni kell!Eddig a biztos az a meteorák, az Olympos és a Thesszaloniki. Be akartuk iktatni Athént is, de az jutott eszembe, hogy lehet hogy legközelebb Toloba megyünk és akkor inkább az Athéni kirándulást most kihagyjuk! Annyit beszéltek errõl a hajókirándulásról hogy lehet hogy az is lesz belõle! De akkor mikor fogunk fürödni?????? icon_cry.gif

Különben mi is júniusban mentünk volna eredetileg de az hülye vizsgaidõszak belerondított a tervembe icon_lol.gif Így maradt júli 1. hete, ami még a Grand Toursnál tul.képp. nem számít szezonnak, ezért még ez is olcsóbb. Május utolsó hetével meg az a bajom hogy akkor még a tenger lehet hogy nem éri el a megfelelõ hõmérsékletet!
Na mind1!!!Az a lényeg hogy megyünk!!!!Én nagyon rá vagyok izgulva a dologra icon_lol.gif Tiszta kíííííííííííííííííííííííszen vok!!!!!!!! 67 nap és megyünk!Úr Isten! Az út hátralévõ részét is majd csak júni 2-ig kellene befizetni, de mi jövõhéten megyünk és befizetjük, már ezzel sem birunk tovább...Csak még az jutott az eszünkbe, hogy akkor mit csinálunk még 2 hónapig!!!............Asszem olvassuk a fórumon a jó kis dumcsikat Paraliáról!!!!! Na látjátok már most is mennyit írok...teljesen megered a kezem mikor Paraliáról van szó icon_biggrin.gif Lassan naplót kell írnom, hogy valahogy le tudjam vezetni a Paralia okozta feszültséget!!!! icon_wink.gif

na puszka nektek mára!!!!!!!

# 1659
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26290 Üzenet linkje2007-04-26 23:48:59 

Diszi lázban ég.... jegellni kell 2 hónapig mert addig kimerül ha igy fojtatja icon_smile.gif
a függöség miket hoz ki az emberbõl
azt hiszem paraliafobia a betegség neve
bekéne jegyezteteni az orvostudományban
elenszer rá: a rendszeres kiutazás évi 1szer minumum ,mert különben elvonási tünetek jelentkeznek, súlyos esetben elrontott nyár icon_smile.gificon_smile.gif

# 1660
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26293 Üzenet linkje2007-04-27 00:35:55 

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ez tetszik..
# 1661
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26303 Üzenet linkje2007-04-27 08:16:34 

Asszem megyek a pszichiátriára és kérek valami bogyót! Ezt a doki is meg fogja állapítani!!!!!Paralia-lázban szenvedek! Mi lesz ha majd ott leszek????????????? icon_razz.gif
# 1662
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26308 Üzenet linkje2007-04-27 09:01:46 

Diszi! BAROMI jól fogod magad érezni és egy kicsit sem akarsz majd hazaindulni. Ez így lesz, hidd el nekem! icon_lol.gif
# 1663
Hatnaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26310 Üzenet linkje2007-04-27 09:57:42 

Hol van az a Szerelmesek parkja? icon_surprised.gif icon_surprised.gif még nem hallottam róla...
# 1664
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26347 Üzenet linkje2007-04-27 17:26:30 

Sziaztok!
A Szerelmesek parkja Katerini centrumától nem messze van, a taxi (ez olcsóbb 4 személyre, borravalóval 3 euró és a központig visz) a központba tesz ki, a középpontban van egy ortodox templom, bal oldalán a fõúton kell haladni az Agora (piac) felé. Útban jobb oldalról látni meg a parkot, ha továbbmentek, akkor a piacra értek. Ez a templomtól kb.10 perc séta. Vissza ne menjetek taxival, mert a katerini taxi az oda-vissza utat is felszámolja. Még Parálián vegyétek meg a jegyet a visszaútra is. A busz a parktól indul vissza Parália felé. A piac nagyon jó és olcsóbb, mint Parálián, mindenkapható a poliptól a ruhanemüig mindent. A fényképalbumba a nevem alatt tettem fel képeket a parkról és a piacról. Biztosan megtaláljátok, ha mégsem, akkor kérdezzétek, hogy merre van a piac, segítõek a görög emberek. De vannak utazási irodák is a belvárosban, ott is lehet érdeklõdni, mi is úgy kérdeztük meg, mert csak gondoltuk, hogy kirándulunk Katerinibe és elindultunk. Így találtunk rá a parkra is.
Üdv Babi

# 1665
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26419 Üzenet linkje2007-04-28 22:13:09 

diszi,

szerintem itt egyikünk sem néz õrültnek, mert lázban égsz, én az utazás elõtt már fél évvel lázban égtem icon_smile.gif icon_smile.gif
és szinte percrõl percre beterveztem a progikat, persze aztán nem egészen úgy lett, de nagyon jól éreztük magunkat.

Biztos nektek is tetszeni fog a hely és nagyon jó nyaralásotok lesz.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 110 111 112 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu