Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 871
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26912 Üzenet linkje2007-05-06 22:43:13 

Szia Rebeka!

Bizony, már nem egészen 3 hét, és indulok a "csatába" ! icon_eek.gif icon_lol.gif

Az már csak természetes, hogy benne vagytok a naptáramban! Vastag betûkkel! icon_wink.gif
Na, a szabadság, ami nem létezõ dolog úgy októberig! De majd megpróbáljuk beiktatni, mint hivatali kötelesség! icon_wink.gif icon_cool.gif

Én is csak mint turista szeretném felfedezni ezeket a falvakat. Remélem, hogy meg tudjuk valósítani!

Majd még mielõtt indulok, jelentkezem! És próbálok kintrõl is néha bekukkantani ide a Hellászra, és közvetíteni, hogy mi történik éppen Nei Poriban! icon_wink.gif

# 872
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26914 Üzenet linkje2007-05-06 23:05:15 

Szia Bea!
Az nagyon jó lesz,hogy közvetítesz.Mert mindent tudni akarunk/szeretnénk/.Remélem csak jót fogunk hallani tõled. icon_razz.gif Klassz emberekkel fogsz találkozni és semmi probléma nem adódik majd. icon_wink.gif
Amikor meg mi megyünk,nyugodtan kifekhetsz a strandra,pihenhetsz,nagyokat úszhatsz,stb mert mi dolgozunk helyetted icon_wink.gif icon_cool.gif Max ránk lesz gondod,és persze a Rebekáékra.
De reggeltõl estig.Hihihihi
Katus

# 873
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26970 Üzenet linkje2007-05-07 15:34:53 

Szia Katus!

Úgy legyen, ahogy mondod!!! (mármint a sok klassz emberrel kapcsolatban icon_lol.gif )

Azt hiszem mellettetek tényleg kifeküdhetnék a partra, csak tudod, azt hiszem a másik 100valahánynak azért lenne némi ellenvetése icon_rolleyes.gif icon_wink.gif ) A fõnökömrõl nem is beszélve...

Remélem azért kiránduláson is találkozunk majd (esetleg Skiathos icon_cool.gif )!

# 874
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26971 Üzenet linkje2007-05-07 15:47:57  Válasz a #26970. hsz-ra Előzmény #26970

Bea!

Akkor neked elõre is jó utazást icon_smile.gif

Mi majd 81 nap múlva követünk. Most már azért ez is jobban hangzik, mint a 130 nap icon_smile.gif
A klassz emberekkel kapcsolatban, én is remélem hogy klassz emberekkel ismerkedünk meg és talán Lisa és én is beleférünk majd ebbe a kategóriába icon_smile.gif

# 875
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26972 Üzenet linkje2007-05-07 15:56:33 

Szia Sancho!

Ne hülyéskedj! Naná, hogy beletartoztok!! icon_wink.gif

Ne aggódjatok! nagyon hamar elrepül majd az a 81 nap! Már csak 2 hónap! De majd utána milyen hosszú lesz az idõ a következõ nyárig! icon_eek.gif icon_confused.gif
Nekem mindig ebbe volt nehéz beletörõdni! 1-2 hét kint, aztán 11 és fél hónap vágyakozás! De aztán megtaláltam a megoldást! Kint maradok közel 5 hónapra! Így már jóval kevesebb a vágyakozással töltött idõ! icon_cool.gif

Nagyon foglak várni titeket!

# 876
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26987 Üzenet linkje2007-05-07 18:58:26 

Szia Bea!
Feltétlenül számíts ránk,mert tutti, hogy megyünk Skiathosra!!!Ideális esetben 15-en. icon_razz.gif Az egy hajónyi legénység/már majdnem/ icon_wink.gif
Katus

# 877
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26988 Üzenet linkje2007-05-07 19:02:12  Válasz a #26972. hsz-ra Előzmény #26972

Szia Bea!

Ez igazán jól esik icon_smile.gif
Ha rajtunk múlna mi is kint maradnánk egy jó darabig icon_smile.gif
Skyathosra mi is szeretnénk menni...
A Meterorák és Athén van még a programban, remélem összejön annyi ember hogy indítsanak utat Athénba...
Meg persze a görög est a szirtakizó szúnyogok miatt icon_biggrin.gif

# 878
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27003 Üzenet linkje2007-05-07 21:19:02 

Sziasztok! icon_razz.gif

Annyira várom már az indulást,nah jó... a kedvesem is várja icon_cool.gif
Örülök,hogy ilyen sokan kíváncsiak erre a gyönyörû városkára mint Nei Pori icon_razz.gif ...nekem legalábbis szépecske,már amirõl a képek is árulkodnak. icon_razz.gif
Õszintén kívánom mindenkinek,hogy érezze jól magát! Abban pedig biztos vagyok,hogy Bea is boldogan fog várni bennünket...tudod Beus..."rudi bekészítve" icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Yajjj,kicsim... ne mondd már hogy esik icon_lol.gif ...nemis igaz icon_twisted.gif icon_lol.gif

# 879
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27009 Üzenet linkje2007-05-08 00:12:44 

Sziasztok!

Katus! 15-en Skiathosra??!! Hát ez nagyon jó! Mindig az ilyen nagy társaságok hozzák a legjobb hangulatot! Remélem vannak köztetek jó táncos lábúak is! Akkor meg tudjuk mutatni végre, hogy nekünk magyaroknak sem víz folyik az ereinkben! icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_lol.gif

Sancho! Athénba mindig megyünk! Bármennyien is vagyunk. Mert ha nem tesz ki a magyar csoport egy busznyit, akkor más nemzetiségüekkel buszozunk együtt. Szóval csak készüljetek! Ha van diákigazolványotok, nehogy itthon hagyjátok ám! Meteora, görög est is tuti! A táncoslábú, mûvész-hajlamú szúnyogokat is addig megrendelem vmi szúnyog közvetítõ ügynökségtõl! icon_wink.gif (bár ahogy ismerem a helyi szúnyogokat, bõven lesz jelentkezõ... icon_evil.gif )

# 880
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27010 Üzenet linkje2007-05-08 00:17:06 

Lisa!

Persze, hogy örömmel várlak titeket. Szinte már úgy, mint ismerõsöket!

Õszintén be kell vallanom, nekem Nei Pori eleinte igazán nem volt a szívem csücske, de éppen ma néztem vissza a nyáron készült videókat, és rájöttem, már nincs is annyi ellenérzésem vele kapcsolatban. Sõt, egy kicsit olyan, mintha már oda is haza indulnék. De azért, hogy tényleg hazának érezzem, sok minden kellene még oda....
Abban viszont biztos vagyok, hogy nektek nagyon fog tetszeni, hiszen 100 emberbõl 98 így van ezzel!

# 881
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27016 Üzenet linkje2007-05-08 07:34:39  Válasz a #27009. hsz-ra Előzmény #27009

Cijja Bea!

Köszönöm, megnyugtattál Athénnal kapcsolatban. Tudod az elmúlt évben nem volt biztos hogy eljutok, mivel kevés volt a létszám, de végül is több utazási iroda embereit szedték össze vagy 5 üdülõhelyrõl icon_smile.gif
Hát a diákigazolványból már kinõttünk, de azért biztos jól fogjuk magunkat érezni. A táncos lábról annyit, hogy én itthon is rendszeresen járok görög táncházba, így már nagyon várom a görög estet. A szúnyogokkal meg majd elrendezem a dolgot icon_biggrin.gif
Elõre is köszönünk minden segítséget!

# 882
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27062 Üzenet linkje2007-05-08 14:33:39 

Szevasztok!
Örömmel olvasom, hogy múlnak Nektek a napok az indulásig.Sajnos nekünk még nagyon sok van hátra. Addig Bea már úgy megunja a magyar túristákat, hogy legszivesebben csak Õ is nyaraló lenne. Bár remélem, hogy Mindenki csak szép és jó emléket hagy maga után. Igaz, amikor mi megyünk Mindenki csak irigykedve sóhajtozik, hogy de jó lenne most menni. Mindenkinek további nagyon jó várakozást, hogy minél hamarabb teljenek a napok.
Üdv. Mindenkinek: cerezin

# 883
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27064 Üzenet linkje2007-05-08 14:36:00 

Most látom, hogy Bea már rég kint lesz, mikor nekünk még mindig 3 jegyû lesz a várakozó napok száma.
# 884
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27080 Üzenet linkje2007-05-08 16:27:33  Válasz a #27064. hsz-ra Előzmény #27064

Cerezin!

Nem olyan rég még mi is azon szomorkodtunk, hogy még háromjegyû a várakozással teli napok száma. Ma pedig már csak 80 nap van hátra icon_smile.gif
Meglátod nektek is gyorsan elszalad az idõ, észre sem veszed és már csomagoltok icon_smile.gif
Köszönjük a jókívánságokat!

# 885
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27100 Üzenet linkje2007-05-08 18:08:04 

Sancho!
Köszi a bíztatást, de néha úgy van az ember, hogy jól esik ha "hangosan" várakozik.. Szép sorjában telnek azért ezek a fránya napok. Belefér a nyugdíjas idõbe, ez a várakozás is. Pont tegnap mondta a mama, hogy mi lesz a kis unokával még oda leszünk, hogy fog hiányozni. Majd hozunk neki valami ajándékot és kiengeszteljük, mert még nem nagyon érti, hogy miért nem vagyunk.Mindennek megvan a maga varázsa. A várakozásé sem rosz, mert az ember tudja, hogy mit fog kapni érte.
Üdv. : cerezin

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 58 59 60 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu