Ajánlom a google keresõjét, rengeteg oldalt ad ki, lehet mazsolázni.
De pl. gyors keresésem eredményeként: https://www.tar.hu/nei-pori/, https://www.olymposz-riviera.lap.hu/.
Ha visszalapozol van fenn valahol az elsõ oldalakon egy link a Beától, ott is sok mindent megtalálsz.
Na jó nézegetést neked!
Ez egy Román iroda filmje.De ha felmész a Rebeka által említett olymposi riviéra lap.hu-ra,ott keresd a blogokat és ott talász Shery és RePa blogjában Nei Poriról vagy 500 képet.
A román oldalt én is megnéztem már
Nagyon klassz, zenével kísért kis filmeket lehet látni.
Egy másik kisfilmet is láttam egy utazási iroda lapján is. Egy nõi név a megfejtés
Igazatok volt!nagyon sok jó kép van fennt!
viszont itt a fõoldalon abban az albumlistában nem tudom megnyitni a képeket.nektek mûködik ez a funkció,vagy csak én vagyok ennyire béna?
Petya, ne!!!!! Azt írod kikapcsolódni akarsz! Biztos, hogy naponta akarsz szembesülni a hírekkel? Nekem a hátamon is feláll a szõr olvasva a híreket, vagy a tévében látva a híradót! Legalább ott hagyjon nyugton az a sok b.....m. Pontosan elég minden évben haza érve szembesülni a dolgokkal.
Na de én nem is veszek egy újságot sem még ha lehet is.
Érdekes, én nagyon szeretek olvasni, de itthon nincs rá sok idõm. De kinn sem veszem elõ a könyvet, a parton nem tudok olvasni, nem is tudok betelni a tenger látványával, esténként meg inkább társaság kedvelõ vagyok. Úgyhogy nekem nem is hiányzik az újság sem.
De azért érdekelne, bár nem sok közöm van hozzá, milyen újságra vágynál?
Nei Poriban nem lehet magyar nyelvû újságokat kapni, csak németet, angolt, görögöt, de azt hiszem láttam már vhol szlovákot is...
De tényleg kár velük kint foglalkozni! Sõt, egyenesen meg kell feledkezni róluk! Bár azért az ide nyárra jó lenne minden tévés házba elintézni a Duna Tv-t! A Fotiniben már megvan! Egy nyár - egy ház! Jól haladok?
Szia Bea!
Elõször is szerencsés utat kivánunk Neked ! A kérésem pedig az lenne, hogy ha lehetõséged van infót szerezni errõl a Zefyros apartmanról nagyon megköszönném. Mondtad, hogy ha lesz lehetõséged rá onnan is írsz néhány sort. Neckermanos magyarok egyik szálláshelye N. Poriban. Elõre is köszi. Laci (mit szólsz az avataromhoz? a dédnagyapó is finánc volt már
Másodszor: szivesen megnézném én azt a Zefyros apartmant, de elõször meg kell keresnem. Majd megnézem a Neckermann oldalán a képét, és próbálom megtalálni. Be viszont biztos nem jutok! Még a végén azt hiszik, kémkedek...