Egyszer írtam, hogy elküldtem a mail-t, de nem jött válasz. Szerintem az a mail végül is nem ment el. Aztán amikor elküldtem mégegyszer, akkor még aznap válaszoltak, hogy elfogadták a foglalásom, de ahhoz, hogy totál érvényes legyen, küldjem el a 30% elõleget.
erre írtam nekik, hogy oké, csak írja meg, hogy hova kell utalnom, bankszámlaszám, stb...
Nem jött válasz. Írtam mégegy mail-t. Arra semm jött válasz.
Közben a másik fórumban kérdeztem és Mona drága válaszolt, és megadta a philippos adatait. (4255 hsz.)
Erre a számlaszámra Én elutalnám a pénzt, de mi van, ha (mivel ezek gondolom tavalyi adatok) közben mondjuk bankot váltottak?
Ha esetleg idén is mentek, akkor gondolom te tudod a legfrisseb infokat az utaláshoz. Segíts légszi.
Szerintem ne aggódj.
Nem hiszem hogy váltottak bankot. Fõleg, hogy szerintem minden görög szállásnak ennél a banknál van számlája legalábbis ahogy eddig én tapasztaltam
Én csak megköszönni tudom az általad ajánlott 2 oldalt.
Rengeteg fotót megnéztem már Lefkadáról,de szebbnél szebbekkel találkoztam itt. Hihetetlen milyen gyönyörû!!!
A srandok részletes leírásáról,és megközelítésérõl nem is beszélve!
Sziasztok?
Tud valaki segíteni nekem ? Lefkadáról majd át szeretnénk hajózni Kefaloniába honnan a legegyszerûbb? (és mennyiért) valamint Kalamitsibõl Nidribe csak a sziget körbe lehet eljutni vagy van egy egérút is?
Köszönöm elõre is
kvu
Reggelenként két-három hajó is megy Fiscadróba (Kefalónia), Ithakára, visszafelé Meganisi és a Skorpios szigetre. Ha hosszabb idõt akartok Fiscardóban eltölteni akkor a reggeli komppal Nidribõl és este fél 9-re oda érkeztek. De Fiscardó az angol yachtosokra épít - már ha sejted mire is gondolhatok...
Különben a szigeten vannak utak!
ÉS kiválóan karban is tartják õket!
Hú, ez félreérthetõ:..."reggeli komppal Nidribõl és este fél 9-re oda érkeztek"...-mármint hogy Nidribe érkeznek vissza Kefalloniáról, de ha a 8.30-as komppal indul, de. 11-re már Fiscardoban van. Elõszezonban egyébként Fiscardoból tavaly már 16.30-kor elindult az utolsó komp. (Kristi31 fényképének tanúsága szerint). De itt is van némi infó:
http://www.lefkada.a-z.info.hu/telep/nidri/komp.html
Nem félreérthetõ, tények!
Ha valaki nem tud valamit kérdezzen vagy halgasson, de semmi esetre ne kritizáljon. Nem gondolnám, hogy itt is meg kellene honosítani azt a stílust, az INDEX Lefkada topikja pont az ilyen beszólások miatt süllyedt le; ma már csak a bugyiszárításokról folyik a szpícs.
A komp reggel indul Nidribõl Fiscardóba, utána csinál két-három kanyart Fiscardó és Vasikliki között és este ismét Fiscardóból Nidribe megy, tehát aki reggel átmegy vele, az durván egy napot kefalónián tölthet és este vissza Nidribe.
..."reggeli komppal Nidribõl és este fél 9-re oda érkeztek"...-elmagyarázom: az félreérthetõ, hogy Kefalloniáról volt szó, és kétértelmûen arra is juthat a nyájas olvasó, hogy a Nidribõl induló reggeli komp estére ér Kefalloniára. De ha rosszkedvûen ébredtél, és sértõ volt valami, akkor bocsika, legközelebb majd tartózkodom az ilyen beszólásoktól. Egyébként mindkét fórumba ugyanazok írnak (kivéve Téged) és ugyanazok olvassák mindkettõt (beleértve Téged), és ma már nem látok különbséget köztük, a tavaly tavaszi-nyár végi bugyiszárítós csevej, mint tudod, már a múlté. Ne legyél olyan morózus, senki sem bántott. Szép nyaralást, nekünk már csak 13 )
Egyébként ahogy utóbb írtad, már érthetõ a nem beavatottak számára is, köszönöm mindenki nevében a pontosítást:-))
Kali nihta (vagy nikta-kinek hogy tetszik)