És fõleg az nem mindegy, hogy hogyan tölti az ember azt a pár hetet, amit egész évben vár.
Persze aki szeret kempingezni, annak is meg vannak elõnyei (pl olcsóbb).
Az Ajánló oldalon találsz néhány szálláshelyet, online foglalhatsz a 2. hétre, ha valamelyik megtetszik.
Van aki nagyon szeret kempingezni, egészen más a hangulata. Én például nem szeretnék igazán. Mondom ezt úgy, hogy gyerek koromban elég sokat nyaraltunk így.
De egy évben kiszámoltuk, hogy mennyi is lenne a kemping és nem tünt annyival olcsóbbnak, hogy bevállaljuk ha nem muszály. Ráadásul kell egy csomó dolog ami megkönnyíti az életet ott, sátorról és egyéb tartozékokról nem is beszélve.
De barátaink imádják és õket is megértem. De pont velük számolgattuk a görög árakat és õk is azt mondták keressünk ha tudunk apartmant.
Tehát aug. 11-18-ig van szállásunk Stavrosban egy nagyon szép apartmanban. De most jött az ötlet, hogy maradnánk esetleg még egy hetet. Szerintetek ebben az idõszakban tudunk ott, vagy valahol a környéken (Sarti, Asprovalta, stb.) olcsó, de azért rendes, tiszta apartmant találni, vagy itthonról lenne érdemesebb, nem lenne olcsóbb kint? Ha valaki tud valami jó és olcsó szállást, szállásadót vagy olcsó, de megbízható irodát, nagyon szépen kérem a segítségeteket. Elõre is köszi!
Köszi szépen, megnéztem, kértem több helyrõl is azóta ajánlatot.
Viszont amelyik irodán keresztül megyünk elsõ hétre, az olcsó és nagyon szép szállást is adott. Most viszont már csak Vrasnán tudna szállást adni, mivel a buszosok elfoglalnak mindent, az elsõ hét 58.000.- 3 fõre, de tényleg nagyon szép szállás, most a vrasnait csak egy fõre 69.000.- !!!! Ft-ért adná! )))))) Jó, mi? )))))) Tehát egyénileg utazóknak már nem adnak, csak buszosoknak.
Azon a részen (Stavros, Vrasna, Asprovalta) elképzelhetõ, hogy tényleg nincs olyankor (Aug) szabad szálláshely, vagy csak nagyon gyenge. Ezt írták már többen is.
azt szertném megtudni,hogy valaki nem tudja-e az ermis apartman közvetlen telefonszámát,vagy e-mail címét,mert ez az apartman nyerte el a tetszésemet,de szertném kihagyni az utazási irodákat!Elõre is köszönöm a segítséget!
Melyik városban van az Ermis apartman? Rengeteg helyen lehet Görögországban.
Egyébként nem hiszem, hogy közvetlenül tudsz szállást foglalni, mert általában az egész szezonra szokták kiadni az utazási irodáknak, így a férõhelyekkel azon idõ alatt nem tulajdonosok, hanem az irodák rendelkeznek.
Csatlakozom Jox véleményéhez! Augusztus pont a csúcsszezon, nem hiszem, hogy akkor kapsz normális apartmant. Az a rész nagyon népszerû, és aránylag közel van hozzánk, így sokan utaznak oda. Szeptemberben lenne esélyed, de augusztusban nem.
Nos nem lehetetlen a szállás keresés helyben még augusztusban sem. De fel kell készülni rá, hogy nem hogy olcsóbban, hanem drágábban kapsz szállást. Hasonló cipõben jártunk két éve, csak mi hamarabb indultunk, bár június volt. Hát meglepõdtünk az árakon, de aztán pár óra alatt Stavrosban találtunk egy olyan szállást ami pár napra jó volt, de nem szívesen laktam volna benne két hétig, ugyanis úgy fértünk el 7-en, hogy pótágyat kellett berakni. De mindenhol máshol éppen a kétszeresét kérték annak amit fizettünk a köv. szállásért az irodának.
Egyszer Sartiban azt a tanácsot adták, hogy turnus váltás után egy-két nappal kell szállást keresni, mert amiket addig nem adtak ki elég jóáron lehet megkapni.
Mivel ti ha jól emlékszem a nyaralás után akartok maradni lesz idõtök szállást keresni. Stavrosban egyébként igen sok helyen volt kiírva, hogy szállást adnak ki és amikor kérdezõsködtünk egyemberként kisértek az óvárosban szinte házról házra a helyiek. De mondom, ill. írom eléggé megkérték az árát a szobának, nem volt egyszerû olcsó helyet találni ennyi embernek.
Halihó mindenkinek,
Tanácsotokat szeretném kérni abban hogy idén agusztusban a családommmal Görögországba szeretnénk menni nyaralni. Igazából még nincs véglegesen eldöntve hogy hova de én leginkább a Halkidiki félszégettel szimpatizálok. Nézegettem apartmanokat a neten és taléáltam is egyet Vourvourouban. Egészen megtetszett, és kértem is tõlük árajánlatot mire viszzaírtak hogy 4 fõre 65 euró per nap. Na most azt még tudni kell hogy Augusztus 5. én indulnánk szóval pont fõszezonban. Aki járt már errefele, mit gondol jó ez az ár vagy lehet ennél még olcsóbbat is találni? csak mert láttam h valaki írta hogy õk 35 euróért mennek igaz õk júniusban. Ennyire nagy lenne az eltérés a két hónap közt?