Itt válaszolok, mert a kérdésedre a válasznak itt a helye.
Elektromos szúnyogriasztót érdemes vinni, én mindig viszek.
Nem ér semmit a nálunk használatos aerosol, ezt kint mondták nekünk. A kintieknek más az összetételük és sokkal büdösebbek (minket is majdnem kiírtott ), de nagyon hatásos. Az egyik szobában nem mûködött a konektor és ott kellett használni.
Nekünk az elektromos riasztó még sosem olt hatásos. Nem értemmiért Mi rászoktunk arra, hogy esténként tetõtõl talpig minden cm2-õnket bekenjük Authannal. Csak utána reggel mindig le kell zuhanyozni, meg napra menni nem szabad úgy bekenve. Nekünk eddig csak ez segített, de elég körülményes, nem éppen a kedvncem, de nincs más.
Hatásos az elektromos. Mi, ha este értünk "haza", mielõtt kinyitottuk az erkélyajtókat, midig bekapcsoltuk. Soha nem zaklattak bennünket a kis vérszívók. Mindig a nyílászáróhoz legközelebb esõ konektort használtuk, így nem jöttek be a szörnyek.
Na éppen ez az, amit Csu mond, hoyg meg kell találni a megfelelõ márkát, mert amit eddig mi használtunk, az eddig fabatkát sem ért. Ezt a VAPE-et megjegyzem.
Én tavaly csak Raid-et vittem, mert elfogadható atz illata. De megtette a magáét. Nagyon oda kell figyelnem ilyen dolgokra. Ha egy stadionnyi ember közé bekerül egy szúnyog és jelen van a drágám is, biztosan egymásra találnak.
Én is mindíg viszek magammal elektromos VAPE szúnyogriasztót, és tényleg jó. Esténként szeretünk kiülni a teraszra, oda pedig szintén VAPÉ-t használok. Ez spirál alakú kültéri riasztó, amit meg kell gyújtani és füstölög. Nem mondom, hogy mindegyiket elûzi, de nem nagyon szoktak csípkedni.
Itthon nekünk tök hatástalan volt a Vape, bár lehet, hogy a görög szúnyogokat kiirtja:D
A drágám most telefonált, hogy a Baumaxban van olcsóért gumimatrac!!!