tormod!
Ha ez nem lenne elég, olvasgass vissza a fórumban...
Ha még mindíg nem elég, nézd meg ezeket:
http://www.mari-tolo.gr/ http://www.nellys-hotel.gr/suites-de.htm
Közvetlen vízparti, közel a nagy strandhoz; igaz nem olcsó!
Egyébként, aki keres talál...
Az árakra írtad, hogy nem olcso, de en nem talalok arakat a honlapjukon. Sajat tapasztalatbol irtad, vagy csak en nem latok mar jol, igy estefele?
Egyebkent minden forumon azzal feddik meg az embert, hogy miert nem olvassa vegig 2 ev terméset, ezert azzal keztem, hogy 3 orat raszantam csak erre a honlapra, de nem talaltam meg azt, amit kerestem. A jovoltodbol mar sokkal kozelebb jarok, ezert nagyon koszonom a segitsegedet!
"Nézi Miklós, nézi, s dehogy veszi észbe,
Hogy a szeme is fáj az erõs nézésbe."
Tormod, szia!
Van itt Tolo topik is, abban is olvass vissza. Tudom, eleinte durván hangzik ez, ilyen sokat olvasgatni. Én is elolvastam egy topikot, ami több, mint 30 oldalas volt, egy helyrõl, és sok hozzászólásból annyi infót tudtam gyûjteni, hogy már alig kellett kérdeznem. Mi segítük itt, amiben tudunk, de azért nekünk is unalmas folyton ugyanazt leírni. Én ki szoktammásolni a fórumokból a használható infókat tartalmazó hozzászólásokat és kinyomtatom, így összeáll egy fél útikönyv értékû info Sajnos a szállásban nem tudok segíteni, de Tolóval kapcsolatban bármire szívesen válaszolok, amire csak tudok.
Andi
Koszi a valaszt, termeszetesen ezzel az oldallal kezdtem, de nem jottem ra, hogy hogyan talalok ra a megadott linken belul listazott szallashelyek reszleteire.
Koszi a valaszt, termeszetesen ezzel az oldallal kezdtem, de nem jottem ra, hogy hogyan talalok ra a megadott linken belul listazott szallashelyek reszleteire.
sziasztok!
szeretnék minél több infót megtudni Tolóról! milyenek a strandjai, (homokos,kavicsos), kicsi vagy nagy helység, nyüzsgõs vagy nyugis?
elõre is köszi
Kedves orsi_005!
Több mójda is van ennek...
- Visszaolvasol legalább egy-két bejegyzést ebben a topic-ban, de jobb, ha az összeset...
- Szorgalmasan böngészel a neten...
- Megvárod, amíg odaérsz, s akkor mindent megtudsz...
peloponeszosz szerintem az igazi görögország, akár merre is közlekedsz gyönyörû, vitorlással, busszal, autoval, motorral sokfele megfordultam, hisz majd 2.5 évig életem arrafele
Eggyet fogadjatok meg, hasznos a kombi hepatitis oltás, ha szeretnél kis hegyi falvakban isteni sajtokat enni
Kedves Klubtársak!
Még új vagyok ezen a fórumon.
Június 4.-én utazunk Tolóba két hétre.
Tud e valaki segíteni abban, hogy ajánlana olcsó gépkocsibérési lehetõséget, hogy az általatok bemutatott csodáknak legalább egy nagyobb részét bejárhassuk.
Érdekelne, hogy milyen feltételekkel lehet autót bérelni? Mi elsõsorban észak Görögországban vagyunk ismerõsek és Mykonoson. Ha valakinek ezeken a vidékeken szükségük van információra szívesen segítünk.
Szia Mariann! Kérlek, gyere át a Tolo topikba a kérdéseiddel...
Autót bérelni olcsón a helybéli (nem nagy cégetkrõl,mint Hertz stb.) lehet olcsón. Sajnos nincs konkrét ötletem, mert mi az autót már Athénban a reptéren béreltük, de Tolo fõutcáján van bõven választék.
A Tolo-topikba írok még.
Legutóbb vojandi szerkesztette (2007-05-26 12:52:46), összesen 1 alkalommal