Kedves emberek, köszönöm a válaszokat, jól esik a segítõkészség! Külön köszönet Krisztának, akit mindjárt megszólítok msn-en:) Már érzem a Mythos ízét...
Csak a feltett kérdésedre annyit,hogy "nem annyi"a német és az angol turista Kefalóniába mint Krétán ,Rodoszon vagy Korfun.Ezt tapasztalatból tudom, mert jófomán két hetet a sziget bejárásával foglalkoztunk és sehol nem tapasztaltunk nyüzsit,vagy részeg angol tiniket akik Tbc-és erejüket fitoktatták.Nem úgy mint Korfun és ott is Cavosban a sziget déli csücskébe.Majd megtapasztaljátok,hogy ez még a nyugalom és a csend szigete,no és a segítõkész görög embereké.Szoval semmi "remaj"! : Üdv:atosz
Szia! Üdv.a csapatban mi is Július elején (2-9)-Svoronata-ba megyünk.Bár én már utánna nézegettem a neten , már alig várom, hogy ott legyünk mert nagyon meg fogott a hely, így képrõl.Remélem ott is hasonlókat fogok mondani....Különben sok képet és hasznos infókat találsz.
Remélem megkaptad az E-mailemet amit nemrégiben irtam,mert a mostani hellaszi bejelentkezésedbõl nem úgy veszem ki.Ha van idõd írd már meg,mert kezdeném röstelni magamat Ha netán nem ment el újra elküldöm,de ez roppant érdekes!
Hali! Jah, még nem kaptam meg. De várom! Azt rebesgetik, elég húzós árak vannak arrafelé, mondjuk Krétával összehasonlítva mennyire? Ha valaki potens a kérdésben, kérem reflektáljon! Köszi.
Hát én még potens vagyok...mármint a összehasonlításban.Krétán kétszer két hétig voltunk már ez ideáig,de az ottani árak szerintem szerényebbek valamivel mint Kefalóniában.Úgy összességében derágább Kefalónia.Persze ez is relatív mint minden.Mire mennyit szánsz és eleve mennyire vagy elengedve.Hát ha bulizós az ember akkó,akkó sok eurót össze kell gyüjtögetni...Ha nem akkor Kefalónia szépsége mindent megér.
Én az utóbbit választottam.
Hát akkor gyûjtögetek, merthogy engem mindkét oldala érdekel a dolognak Az elsõ részletet már abszolváltam, de vajmi kevés lesz a permanens jókedvhez, szóval bele kell húznom...
Hát én Méri nagyon kiváncsi leszek,már csak azért is mert mindenkinek csak jót és nyugit irtam róla!
És ha nem így lesz akkó leba...baltázhatsz.
Jó idõt és kellemes pihenést!
Szerintem mindenkit érdekel, de engem biztosan Írhatsz hosszabb beszámolót is. Be lehet állítani azt, hogy hova utazol és mikor, akkor láthatod, hogy hány napod van még hátra (a profilban).
Remélem van tapasztalatotok abban, hogy milyen idõ van június elején Kefalonián. konkrétan jövõ hétfõn megyónk egy hétre. (már totál be vagyok zsongva... még soha nem voltam görögben) Szeretnék fürdeni a tengerben, de ahogy nézem elég hûvös még. Meg olyan hipermeleg sincs még kint.
A másik, hogy van ott búvárkodásra alkalmas strand? Meg sziklás, nagyköves?
Meg egyébként mit érdemes még tudni?
Milyen áron van a robogóbérlés? Jobb-e az mint az autó?
Van-e infótok a Despina Apartmanról?