Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29672 Üzenet linkje2007-05-31 15:09:55 

Dijuska$
Nagyon jó nyaralást! icon_biggrin.gif

# 632
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29725 Üzenet linkje2007-05-31 20:40:54 

Kedves Hellaszos Cimbik!
Mindenkinek, aki mostanában indul, szívbõl, igazán kívánok olyan szép, emlékezetes napokat Sartin, amiket mi éltünk át ott!
és mellesleg a szívem szakad meg, hogy nem jutok most el oda......képzeletbeli üdvözletem küldöm Sithoniának!

# 633
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30027 Üzenet linkje2007-06-03 15:08:24 

Süni!

Igaz,hogy 6 éve volt,de akkor nagyon jó orvosi ellátás volt Sartin.Szinte törzsvendég voltam,az 1 hét alatt szinte minden nap megfordultam ott.Magyar asszisztens volt és egy szép görög doktornõ/az egyetlen szép nõ volt,akit eddig ott láttunk/.Nagyon kedvesek volta,bár már ironizáltak,amikor hazaindultunk,hogy mennyire fogok hiányozni...stb.Valóban késõ éjszakáig ott volt a magyar lány a fõutcai rendelõben.Bár nekem Korfun is ugyanilyen jó tapasztalataim voltak.Ott is késõ éjszaka is nyitva volt még a patika is.Szóval csak bátran!

Hjudit!

Sehova sem jön össze idén a nyaralás?Sajnálom...Mi már készülünk a buvárkodásra...

# 634
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30037 Üzenet linkje2007-06-03 16:19:19 

A szõke hosszú hajura gondolsz? Szerintünk is õ volt a legszebb-egyetlen-görög nõ.
# 635
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30079 Üzenet linkje2007-06-03 20:16:23 

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Megjöttünk! Nos de csak röveden.....

Az idõ szuper volt, 30 -32 fok körüli, tiszta, kék , gyönyörû nyogodt vízzel, csak hérfõn volt egy kis felhõ, akkor elmentünk Szalonikibe reggel, és másnap jöttünk vissza, így ezt mi nem érzékeltük.

Minden nap fürödtünk, és bejártuk az egész félszigetet, nagyon szuper volt. Igazi elõszezon volt, mert tumultus még nem volt, bármelyik tavernába be lehetett ülni.
Busszal mentünk, amit nos enyhén szólva "megõrizünk" emlékeinkben, hiszen közel 30 óra alatt ért le SARTIBA.
Így szombaton fél 6 után érkrztünk meg. Persze ezzel a szombati naonak lõttek, hiszen ha idõben megérkeztünk volna mint a többi busz, már 10-tõl lehetett volna egyet csobbanni a tengerben.
Megjegyzem, hogy általában 10 órára az összes busz már megérkezett. Sajnos a sofõrök és a MACEDON határõrök nem voltak a helyzet magaslatán. És sikerült a SZALONIKIBÕL -Nikiti felé tartó dugóba is bekerülni.

Nos ilyen kezdet után, egyébként minden szuper volt, jó kis társaság jött össze.
Az árak jók, ha jól tudom 16-tól meg fog kinyitni a fõút mellett egy nagy szuper market, amelyik szerintem "barátibbá " teszi majd az árakat a faluban.
A haza felé út szintén durva volt, hiszen 9 órakor kellett gyülekezni egy megadott apartman elõtt.
LEO volt kedves figyelmeztetni, hogy induljunk el nyugodtan a megadott helyre, mert 40 perc múlva itt a busz, és dél körül indulunk haza.

Nos a busz, és LEO sehol nem volt egészen fél 3-ig , amikor valóban megérkezett a busz, és a bepakolás után valóban el is indult.

A gond csak az volt, hogy kb 11-tõl az árnyék megszünt, így a tûzõ napon a kis 76-fõ társaság már igen nehezen viselte a tisztelt idegenvezetõ, és a busz hiányát.

SEnki nem mert elmenni sehová sem, így Étlen-szomjan vártuk a buszt, mivel elvileg tudjátok 40 perc....

Az egészben az volt a dühítõ, hogy tisztelt LEO annyira sem méltatta a társaságot hogy reggel 10-tõl jelezte volna, hogy a busz 2-nél hamarabb nem jön, (hiszen a sofõrök azok voltak akik le is vittek, így ez már nem is volt újdonság) mindenkinek lett volna ideje még akár pancsizni is egyet a tengeben, mert a bõröndök örzését meg lehetett volna oldani. Így egy kicsit már kezdett hangosabb formát ölteni a méltatlanság.

Ez a szervezetlenség, és nemtörõdömség természetesen a helyi SITHON utazási irodát minõsíti, és azt hogy semmibe vették az utasokat, pedig elég sok kisgyerek is volt a csoportban.
Vérmesebb utasainknak volt egy néhány elképzelése arról, hogy LEO -val
is ki kellene próbáltatni ezt a potom 5 órát felölelõ tûzõ napon való kiszolgáltatott (étlen-szomjan) állapotban.

EGyébként LEO nagyon helyes gyerek, csak az a baj, hogy mosolyogva mindent megígér, de sajnos az idõ szûke miatt, soha nem ér oda a megoldással. DE ez már több éve így van, csak eddig nem öltött ilyen durva formát.

Tehát a vissza út nem egy leányálom, csak azt nem értem, hogy felnõtt emberekkel miért nem lehet közölni az igazat, miért kell hazudozni, na és persze utána órákra eltûnni.

Azért természetesen ez nem szegte kedvem a szokásos augusztusi két hetes nyaraláshoz, még LEO-t is bevállalom még egyszer az idén. Jövõre pedig valószínû másik utazási irodát választok, ha augusztusban ismét valami hasonló emlékkel lepnének meg.
Sartit mindenkinek ajánlom, mert szerintem senki nem fog csalódni hiszen gyönyörû, ezek a kellemetlenségek azonban az ott töltött napok emlékét még így sem tudták "beárnyékolni" ígyhát irány SARTI.....

# 636
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30088 Üzenet linkje2007-06-03 20:33:31  Válasz a #30079. hsz-ra Előzmény #30079

Szia Gótika! Te vagy az "Elsõ Fecske"! Üdv újra itthon, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, bár a hazaút elõtti várakozás nagyon durva lehetett. icon_cry.gif Elhiszem, hogy mindenki kiakadt...
Fényképek vannak???? Szerintem itt sokan már alig várjuk, hogy vadul rávethessük magunkat a legfrissebb nyaralási képekre. icon_lol.gif icon_wink.gif

# 637
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30111 Üzenet linkje2007-06-03 22:01:35 

Ó,hát Leo ! Nem változott ! De ezt jobb ha mindenki tudja,hogy az sem igaz amit kérdez.Én 3 éve a parkolóban majdnem megvertem ,mikor a 42 fõs társaságot-amibõl 12 gyerek volt-kint akarta hagyni az utcán,menedék nélkül,ami egyébként megvolt igérve,azzal,hogy használhatjuk az AVRA étterem WCjét,AMI POTTYANTÓS ! Nem hagytam,és kiabálás,vitatkozás árán kaptunk egy szobát a Kosmas ap.ban.Arra biztatnék mindenkit,hogy bátran szálljon szembe vele és harcoljátok ki ami jár.És mikor haza jöttünk és az APOLLOn irodájában elpanaszoltam a dolgot,csodálkoztak,mert szerintük Leonak semmi keresnivalója nem lett volna ott,mivel nem is idegenvezetõ.De azóta nyilván már megfelel a követelményeknek mert azóta is minden évben ott van.Valamit nagyon tud.

A lényeg,hogy éppségben hazaértél és jól érezted magad.

# 638
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30140 Üzenet linkje2007-06-04 07:28:35 

Sziasztok!

Olvasgatok és igencsak meglepõdve látom,hogy gondok vannak a kitelepített "idegenvezetõvel".Mi 2 éve voltunk Sartin nagyon jó élményekkel gazdagottunk,Leót én is ismerem "futólag",de nekünk nem õ volt az idegenvezetõnk,hanem egy szõke göndörhajú nagyon aranyos srác.
Leó azt hiszem csak a hajókirándulásra jött velünk,de ott nem volt gond.
Viszont!!!
KÖTELESEK biztosítani 1 szobát a visszaindulás napján,vagy legalább is megoldani az utasok számára a wc,ill. tusoló használatát! Ezt az utazási irodában mondták nekünk mikor rákérdeztünk.

Gótika!
Írtad hogy augusztusba is mész még nyaralni,merre visz majd az utad? Vissza Sartiba?
Üdv: Niki!

# 639
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30220 Üzenet linkje2007-06-04 16:34:11 

Sziasztok!

Ugye Sartinak van aprókavicsos része?
Ha van, akkor tud valaki olyan szálláshelyet mondani, ami közvetlenül (vagy nagyon max 100m) az aprókavicsos part mellett van?

Elõre is köszi!

# 640
Anika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30234 Üzenet linkje2007-06-04 17:45:15  Válasz a #30079. hsz-ra Előzmény #30079

Szia Gotika!
Hát amit a buszról írtál az elég gáz. Melyik irodával voltál?
Azért jó,hogy ezen kivül a nyaralásotok jól sikerölt. Az aug.buszhoz több szerencsét.

# 641
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30360 Üzenet linkje2007-06-05 20:06:55 

Mi tavaly szeptemberben voltunk Sartin, szerencsére nekünk nem volt gondunk Leoval, nagyon rendes volt. Idén is megyünk, szeptemberben, remélem most is megússzuk ilyen történések nélkül! icon_smile.gif
# 642
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30390 Üzenet linkje2007-06-06 08:26:44  Válasz a #30220. hsz-ra Előzmény #30220

Talán az AZALEA.
# 643
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30392 Üzenet linkje2007-06-06 08:59:15  Válasz a #30220. hsz-ra Előzmény #30220

Talán a Pension Galini és a Triphon. Legalábbis szerintem.
# 644
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30449 Üzenet linkje2007-06-06 17:53:09 

Sziasztok!

Nos Leo valóban nem változott, és szerintem sem hivatásos idegen vezetõ, de úgy gondolom, hogy van érdekeltsége a helyi SITHON utazási irodában, ezért nem igazán lehet rá "panaszkodni".

A gond nem azzal volt, hogy az összes többi magyar buszhoz képest két - három órával késõbb indultunk, hanem az hogy elfelejtette közölni, hogy a 9 órakkor említett 4o perc, az délután fél háromig tart, így elvette azt a lehetõséget, hogy kulturáltan el lehetett volna tölteni a szombati napot. És mivel a mi kis csapatunk érkezett meg délután fél hat után, így ez a hazafelé tartó "csúszás" igen fájdalmas volt mindenkinek.

Mindettõl függetlenül LEO nem szól vissza, és elviseli a kritikát, de nem igazán intéz el semmit.

Mindez nem szegte a kedvem, és természetesen a nyáron ismét irány SARTI hiszen mi oda már haza járunk.

Persze mindez a hazafelé tartó herce-hurca a helyi szervezetlenségnek köszönhetõ.
Én már több éve az Apollón Travellal utazom, és velük meg vagyok elégedve, most a kifelé úton a sõförök egy kicsit elszúrták,az igaz, ez most rajtuk múlt, hiszen a határon a makedónoknak nem fizettek, így 4 órácskát nézhettük, ahogy 3o busz átment elõttünk. Szaloniki után pedig a dugó is elvett pár órát, de SARTI elõtt az utolsó kanyarnál már belehúztak.....
Gondolom az utazási irodában hétfõn és kedden megfordult egy- két elégedetlen utas.

Egyébként ezeket leszámítva nagyon szuper volt minden, és már számolom a hátralévõ napokat.

SARTI valóban nagyon szép, és szerintem mindenki megtalálja benne azt amiért érdemes ide visszatérni.

TEHÁT IRÁNY SARTI.

# 645
Hallio
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30458 Üzenet linkje2007-06-06 19:33:24 

Üdv Mindenkinek!
Mi pénteken indulunk Sartira és már nagyon izgatottak vagyunk! Még itt sosem jártunk, Bellával megyünk és a Kostas apartmanban fogunk lakni. Van errõl valakinek valami infója? Elõre is köszi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu