Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 976
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29239 Üzenet linkje2007-05-28 11:11:29  Válasz a #29236. hsz-ra

Tudomásom szerint szeptembertõl-októberig tart az utószezon,tehát ti kb. szezonváltáskor lesztek ott.Ottartózkodásotok ideje alatt minden fakultatívot megtudtok nézni / ha akarjátok / ez biztos!
Turisták is vannak még bõven,ebben az idõben,sõt sokan ilyenkor mennek csak igazán.Mi is busszal voltunk tavaly,Edesszába is szervezetten mentünk,ami nagyon szép volt,csak kevés volt az idõ szerintem. Max. 1 óra volt a vízesésnél,és már mentünk is tovább.
szia Niki

# 977
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29240 Üzenet linkje2007-05-28 11:15:51 

Szia Niki!
Köszi a választ! Sajnos én nem találtam olyan fakultatív kirándulást, amivel el lehet jutni Edessába, ezért szeretnénk önállóan menni, de sajnos fogalmunk sincsen, hogy hogyan kellene belevágni. Ti hol voltatok tavaly?

# 978
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29274 Üzenet linkje2007-05-28 16:16:01 

Nos szerintem augusztusban bõven indulnak a fak. programok. Az Olymposra akár motorral is felmehettek, Edessa kicsit rázós. Mi saját autóval oldjuk meg ezeket a kirándulásokat, így sokkal olcsóbb egyrészt, másrészt ott állunk meg ahol akarunk és addig maradunk míg jólesik. Ha van jogsitok bérelhettek autót is ha nem akartok alkalmazkodni a csoporthoz. Másrészt egy fak. programon az idegenvezetõ nagyon sok érdekes infoval láthat el, ebbõl a szempontból ez a módja elõnyösebb a kirándulásnak.
# 979
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29282 Üzenet linkje2007-05-28 17:31:10 

Szia Rebeka!
Jogsink sajnos nincsen. Azt véletlenül nem tudod, hogy ha bérelünk motort, azzal mennyi idõ alatt lehet megjárni? Esetleg az jó ötlet-e, hogy kibéreljük egész napra, és az Olymposról visszafelé megnézzük a platamon-i várat is? Szerinted ez belefér kényelmesen egy napba? Köszi elõre is!

# 980
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29292 Üzenet linkje2007-05-28 19:51:38 

Szia Nyusssszi!
Mi tavaly az arany házban voltunk,az Anettal utaztunk. A fakultatív programokkal kapcsolatba a kitelepített idegenvezetõ fog nektek segíteni.Nekünk az arany ház "lépcsõházába" ki volt rakva egy faliújság amin szerepeltek a programok.Tavaly autót mi nem tudtunk bérelni / augusztus elsõ 2 hetében voltunk /,így maradt a buszozás,amit késõbb nem bántam meg,mert Edessza nincs közel Nei Porihoz,az utakról,és kis falvakról nem is beszélve.Kocsival kicsit nehéz lett volna odatalálni.Én azt ajánlom,hogy fizessetek be a programra ami 1 napos,felültök a buszra és nyugottan tudjátok élvezni a kirándulást.
szia Niki!

Ja!
Az 1 napos hajókirándulást ki ne hagyjátok!!!
Skyatos-ra megy a hajó,super jó,nagy élmény!!!

# 981
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29294 Üzenet linkje2007-05-28 19:55:48 

Edessza fõutvonallon van, nem nehéz megtalálni.
A vízesés környéke nagyon szép, oda mindenképp érdemes elmenni egy napra.

Edessza: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=9189#9189

# 982
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29297 Üzenet linkje2007-05-28 20:09:41 

Sziasztok!
Nekem nem is a pénzzel van bajom, mert ha már egyszer nyaralni megyek, akkor látni szeretnék mindent. Csak az a baj, hogy mi az Apollon Travel-lal megyünk és õk Edessába nem szerveznek kirándulást. icon_sad.gif Skiathost természetesen nem hagyom ki és a Meteorákat sem, igaz ez utóbbit már láttam, de a párom még nem!

# 983
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29298 Üzenet linkje2007-05-28 20:10:35 

Nei Poriból közvetlen busz megy oda?
# 984
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29300 Üzenet linkje2007-05-28 20:12:38 

Mármint Edessába...
# 985
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29302 Üzenet linkje2007-05-28 20:35:33  Válasz a #29300. hsz-ra Előzmény #29300

Én nem tudok róla.
Niki

# 986
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29307 Üzenet linkje2007-05-28 21:07:45  Válasz a #29302. hsz-ra Előzmény #29302

Lehet hogy én rosszul tudom, de némelyik fakultatív program nem utazási iroda függõ..
Legalábbis eddig úgy volt hogy volt az üdülõhelyen egy utazási iroda, ahol tudtak magyarul és oda bárki bemehetett és elintézhette ha szeretett volna valahova ellátogatni...
Persze lehet hogy ez most már nem így van, de például mikor a múlt évben Athénban voltunk egy csomó helyrõl lettek összeszedve az emberek icon_smile.gif
Ugyanez volt a Meteorákkal is, úgyhogy egy szlovák csoport volt még velünk, így egész úton hallgathattuk a magyar idegenvezetés mellett, hogy "Igyim hogyim zavtra hogyim pocskáj uvádi... " icon_smile.gif

# 987
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29308 Üzenet linkje2007-05-28 21:25:05 

Ahogy Jox írta Edessába nem nehéz eljutni, saját autóval még útba lehet ejteni Naussát ami igen kedves kis város és a királysírokat. Jó kis kirándulás volt Makragialosból tavaly. Másrészt meg ha a saját irodátok nem indít utat oda nyugodtan mehetsz más irodához, ha ott van ilyen.
Azt írod, hogy nincs jogsitok. Hát akkor bizony motort sem tudtok bérelni.
Az Olympos Neitõl nincs messze, tulajdonképpen közelebb van, mint Paráliától szerintem. Azt gondolom egyénileg is el tudtok menni ha bevállaltok egy jó kis túrát a hegy lábától, odáig meg vonattal vagy busszal juttok el. Így viszont aznap nem tudtok elmenni a várba az biztos. De oda akár gyalog is át tudtok sétálni, nincs túl messze. De vegyétek figyelembe, hogy csak 15 óráig van nyitva a vár emlékeim szerint.
Az az énproblémám ezekkel a buszos utakkal, hogy elveszíti az ember a szabadságát a mozgásban, vagy kénytelen autót bérelni. Másrészt a fak. utak adott idõpontban vannak, jobb csak egyet gondolni és elindulni a kigondolt uticél felé. De hát nyílván nem mindenki tud saját autóval menni, vagy nem is akar.

# 988
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29341 Üzenet linkje2007-05-29 08:54:14 

Köszi szépen a válaszokat!
Egyik ismerõsöm mondta, hogy õk tavaly béreltek valami kisebb fajta motort és nem kértek jogsit.
Elég képtelenül hangzott nekem is! Sebaj! Megyünk vonattal, legalább lesz hangulata is! icon_lol.gif

# 989
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29342 Üzenet linkje2007-05-29 09:03:41 

Valaki volt már a Kalliope apartmanban?
# 990
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29752 Üzenet linkje2007-06-01 07:30:24 

Sziasztok!

Egy másik topic-ban ajánlottakm egy 15 napos idõjárás elõrejelzést, ahol nem csak Nei Porit, hanem más Görögországi városokat (pl.: Platamon, Paralia) is megtalálható...ha valakit érdekel icon_smile.gif

http://wwwa.accuweather.com/wo.....1|NEI+PORI

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 65 66 67 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu