Ki az a Bea? Hát nem sok oldalt olvasgattál vissza úgy látom!
Nos a Bea a Dias Zeus idegenvezetõje, több fórumozót, többek közt 15 nap múlva minket is õ fog várni Nei P.-ban. Nagyon sokat segített nekünk, sok mindent leírt Nei P.-ról. Bogobea néven volt itt (eddig kintrõl nem sikerült írnia), ha rákeresel a hozzászólásaira sok mindent meg tudsz errõl a faluról.
Sartit én is ismerem, de ide én is csak most megyek elõször. Én a Bea leírásai alapján nyugodtan indulok útnak 2 hét múlva.
Szerintem manapság már az összes üdülõhelyen van Internet Cafe, még tavaly Makragialosban is lehetett internetezni, az pedig elég kicsi hely volt és nem is annyira felkapott. Mivel a kereslet-kínálat összefügg nyílván megéri szinte mindenhol létesíteni legalább egy ilyen helyet.
Hát ez a Dias Zeus iroda, õk nevesítették az idegenvezetõt. Vagy csak a Bea súgott, hogy úgyis tudjuk kihez megyünk? Ezt mondjuk nem hiszem, ez inkább az iroda sajátossága.
Szevasztok!
Csak irigyellek Benneteket, mert Nektek már a kezetekben a Voucher.Nekem nem, hogy a kezemben, de még a látómezõ közelségében sincs a Voucher. Azt mondták, mikor kifizettem az utat, hogy indulás elött kb. 1- 1,5 héttel menjek érte. / Hol van az még?????????????????/
Kedves Márti!
Tõled, majd a Sotiria elhelyezkedését,a szobák számozását, hogy fekszenek és majd egy pár képet kintrõl és bentrõl, ha megjöttök. De azt hiszem ezzel még várhatok, de bennem is motoszkál a kisördög, hogy milyen lesz meg a többi ehhez hasonló kérdés. Nekem még bõven lesz idõm Tõled infókat kérni, ha hazajöttetek.
Rebeka ! Nektek nagyon jó izgalmas készülõdést és majd 1000-el tûzõ napsütéses nyaralást.
Persze ezt MINDENKINEK.
Szia Cerezin!
Mire te mész már mindent fogsz tudni mert én mindent leírok neked,hogy milyen az apartman. Eddig úgy tudtam,hogy 5 apartman van az emeleten, most a Diasnál azt mondták oldalanként 5 ill. ahol 2 szoba van ott 4. Szerintem fogalmuk sincs,hogy milyen az ap., ami elég szomorú, hogy a kiadott házakat nem ellenõrzik le tájékozódás képpen.
Ezen én mindíg fennakadok.
Amikor Opatiába voltunk velük akkor sem tudták,hogy a szállodába milyen a reggeli, azt mondták kicsi vaj- kicsi jam? ehhez képest pompás svédasztal volt!
Na ez kicsit hosszúra sikeredett! És képeket is küldök majd.
Szia Márti!
Elõre is köszi mindent. Leginkább az érdekelne, hogy a tenger felé és dél felé nézõ sarokszoba mekkora és van-e? Azaz dél-kelet fekvésû. De ezzel majd nyúzlak magán úton Msn-ben, vagy E-mail-ben, ha haza érkeztek.
Elõre is köszönöm.