Mi aug.31-én megyünk Ag. Sostisba. Édeklõdnék,hogy ott a Smart Rent carban,milyen tipusú kocsikat bérelhetnék, egyátalán milyeneket érdemes bérelni.Gondolom szezon vége felé talán már olcsobbak és nagyobb a válszték is.Suzuki Jimmyt az szeretnénk,de az a napi 45-50€-rós árával eszméletlen derága úgy hogy az ejtve.Mit ajánlasz? Nekem jó a Hyundai Atos is ha van, vagy egy Fiat Punto.Ja és ezek kb.milyen áron mennek egy hétre.
Háj atosz! Arra számítsatok, hogy ott a fõútvonal kb olyan széles, mint Pesten egy kis belvárosi mellékutca, folyamatos lejtõ-emelkedõ részekkel.
Ezt vegyétek figyelembe az autó méreténél, és teljesítményénél. A választék, amennyire emlékszem: Matiz 30-35 eur/nap. Hyundai Atos 30-35eur. Fiat Panda 40eur. Peugeot 206 40-45eur szóval minél nagyobb annál drágább. Ha egy hétre viszed, általában egy napot ingyen adnak, de valamit mindig lehet alkudni. Ezek az árak általában full biztosítással vannak önrész nélkül. Klímát kérjetek : :) Jó nyaralást! exon
Hello Exon!
Köszi a tájékoztatásod,remélem kifogunk valami elfogadható nem legatyásodott mobilt és talán még alkura is sorkerül.Két hétre megyünk ezért egy hétre biztosan bérelek, ami ahogy irod megint egy kis kedvezménnyel is jár,mint általában minden szigeten ahol ezideáig jártunk.A szûk utakon majd igyekszem vigyázni.Centizünk...
Sziasztok!
A Palazzo Di Zante hotelbe megyünk nyaralni, volt esetleg valaki ott? Vélemény, javaslat? ÉÉs még valami... Autóbérlés ügyben sok rosszat olvastam a fórumokon, tud valaki megbízható kölcsönzõt a környéken?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Július 10-én indulunk Tsilivibe 12 napra. Már nagyon várom!
Sok információt olvastam innen. Köszönöm mindenkinek! Elõször Laganasban néztem ki szállást, de aztán lemondtam róla. Remélem Tsilivi valamivel nyugisabb lesz. Kicsit lelombozott, hogy alig lehet rendes görög tavernákat találni, görög zenével. A természet szépsége majd csak kárpótol.
Amit tettél azt helyesen tetted,mert Laganast valóban nem egészen a természetet kedvelõknek és a csendre teremtették.Inkább a nyüzsgõk és a bulizók helye.Tsilivirõl már más az általános vélemény és relatíve szép helyen is van.
Melyik utazási irodával mentek?Azért kérdem mert lehet,hogy eleve az iroda ill.az ottani vezetõ adhat és ha kérsz ad jó felvilágosítást a bérléssel kapcsolatban.Én is voltam egy párszor hasonló helyzetben.No nem mindig jön össze,mert õk ráteszik a maguk kis hasznát és ez evidens,de hátha elfogadható.
Helló!
Tud valaki Tsilivin olyan autókölcsönzõt, ahol F.D.W. van a szerzõdésben? Köszi. Nézegetem itt a neten is a kölcsönzõket, de még mindegyiknél C. D. W.-t láttam.
Amikor a manusszal a szerzõdést csinálod akkor szolni kell,hogy neked ez a F.D.W. biztosítás kell. Ez naponta 5-7€-val megemeli az árat és az esetleges karambolnál vagy sérülésnél nem fizetsz önrészt ami tipustól függõen 300 vagy ennél is több €-ba kerülhet.
Atosz!
Köszi. Közben írtam az EuroAlfának, egy Daewoo Matiz(a/c) 7 napra 170.00 euro. Azt írja ebben minden benne van, nincs önrész. Nekem ez jó árnak tûnik.
Azért arra számíts hogy Tsilivi is eléggé zsufis. Nekem tetszett mert eléggé a szélén lakutnk, és nem jött el odáig az angol tinik részeg tivornyája. Még meki is van, meg skotviszkis biliárdszalon. Ajánlom a Nemesis tavernát. A Popeynél kell balra fölmenni a gyógyszertár felé, aztán még pár perc gylog. Itt nagyon kedves pincérek voltak, jó volt a kaja, és egyezett az ár a kint kiírtal.
Tsiliviben ami jó az a strand, elég hosszú és széles ahoz hogy mindenkinek jusson hely. Nem ugy mint Laganasban.
Ez az ár meg önrész nélkül szinte hihetelennek tünik. 24€/nap?! Még ha Matiz is.Hát nem tudom,de idényben ez marha olcsó lenne.Nem néztél el valamit... Smart rent a carnál ez a tipus egy hétre 231€ itthonról megrendelve.Ez elég nagy difi...