Akkor megyünk nyaralni és ha minden jól megy, akkor együtt indulunk és még kint is összejövünk egy alkalommal.
Ha lenne Hellaszos buli, szívesen legyártok egy nagy adag tzatzikit.
Szia Csutek! Alig várom, hogy megkóstoljam a salit! Sajna nem találom a receptet pedig vagy 20 oldalt olvastam vissza. Éhes is lettem de a recept sehol. Küldd el légyszi priviben! Köszi!
Személyesen nem szeretem a Görög borokat . Magyarországon két borvidék borait szeretem, ezek nem híresek, de vetekszenek a nagymenõ borászok boraival.
A minap sikerült innom egy 2002 füstösbort csak külfölrdre szálítanak balõlle ( 20Eu/l hordós kiszerelésben, palackozott árat nem közölték)
De ajánlom a következõ oldalt.
http://www.italnet.hu/agorogborok
Szia Buteo, én ugyan nem vagyok szakértõ, sok mindent nem is tudok neked mondani. A mazsolabornak több fajtája is van, a legismertebb a Mavrodaphni (ezt több féle cég is gyártja), nagyon édes és olyan erõs, mint egy konyak, sûrû sötét barnás színe van, mintha csak olajat innál. Nagyon finom.
Én nem bírom a száraz borokat, de a görögöknek többféle száraz boruk van, mint édes. Nagyon kellemes száraz bor a Makedonikos fehér és vörös is. A Demestika félszáraz, finom aromás. A többi, amiket ismerek, édesebbek (Imiglykos pl.).