Az Aphroditi ház volt a másik,amit ajánlottak nekünk,de ugy gondoltam,elég zajos környéken lehet./már éjszaka ugy gondoltam/.Ezért választottam helyette a Prokopist.Nem tudsz errõl véletlenül?Egyébként melyik irodával voltál?
Sziasztok!
Van valaki aki járt már az idén Sartin?
Én 5 évvel ezelött jártam arra utoljára és szükségem lenne egy-két friss információra!
Tud nekem valaki segíteni?
Riella
Én is 5 évvel ezelõtt jártam legutóbb Sartin,de idén visszatérek.Kiváncsian várom,hogy mi minden változott azóta.Gondolom még szebb és még jobb lett Sarti,bár nekem akkor is nagyon tetszett.
Hozzád hasonlóképpen én is várom a friss infókat.
Dijuska nemrégen jött haza, remélem nemsokára válaszol a feltett kérdésekre.
Egy másik fórumon olvastam,egy már nyaralásból hazatérõtõl, hogy nemsokára átadnak Sartin egy üzletházat, aminek a Sartin élõ kisüzlet tulajdonosok nem nagyon örülnek, állítólag még aláírásokat is gyûjtöttek ellene.
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni.Igazából nem ismerem se az irodát,se a szállást,de optimista vagyok,biztos minden rendben lesz.
Ti hogyan utaztok és hol fogtok megszállni?Milyen programokat terveztek?
Mi a Dias Zeussal megyünk, én évek óta velük járok mindenhova Görögországban!
Busszal megyünk és a Triphon illetve a Kiriakis apartmanban leszünk elszállásolva. Egyénileg szeretnénk eljutni jó pár helyre, valószínû nem fogjuk igénybe venni az iroda által szervezett fakultatív programokat. Ami eddig tervben van az a Meteorák, Olymposz, Neos Marmaras, Toroni, és ha lesz idõ és kedv akkor még egy kis Thesszaloniki.
Ti terveztek elõre valamit?
Bobolya, de jó Nektek, 2 hét!!! Mi is így terveztük, de sajnos a szabadságokat nem tudtuk összehozni, így marad valami még szeptemberre...
Ahogy elnézem pont váltjuk egymást:-)