Szerb -Görög határátkelõ nincs csak Mac-Görög .
Én négyéve megjártam hajnalban sikerûlt a határt átlépni és nagyon kicentiztem az üzemanyagot. Akkor még a kutak nem voltak Görögbe nyitva ,és az autópályán közvetlenül nem is lehet találni Szalonikig üzemanyaktöltõt csak a településeken van . Nagyon égett az abizonyos rész az ûllésen, hogy beérjek Szalonikiig de itt is várni kellet ,hogy a kút kinyisson.
Azóta én Nis elõt levõ OMV kútnál tankolok, igy Macban nem kell megálni üzemanyagért.
http://www.utikalauz.hu/autovalgorogorszagba/ ajánlom ezt a beszámolót olvasd el ebbõl sokat mindent meglehet tudni.
A Lapovonál található OMV kút 470 km-re van Budapesttõl, én tavayl kifelé ott tankoltam (2600 dinárért), visszafelé pedig a Belgrád utánni MOL kútnál.
Hétvégén néztem meg a tavalyi jegyzeteimet, közúton 5.8 L-es, autópályán 6 L-es átlagfogyasztás jött ki. A tavalyi utazás alatt összesen 7300 km-t mentünk.
Jagodinanál van egy MOL kút, ahol állítólag lehet MOL aranykártyával tankolni. A baj csak az, hogy nem tudom melyik oldalon, kifele amikor görögbe megyek, vagy hazafele. Aki esetlek mostanában utazik ki, megnézné nekem. Köszönöm,
Kata
Az elõbbi a MOL kútra vonatkozott, az van Belgrád elõtt kb 100 km-el a visszaúti oldalon, a másik pedig görögországban Szaloniki felé van a határ után 10-15 km-el.
Köszi! Akkor újra kell számolnom, hogy holtankoljunk. Nem szeretnénk Thesszalonikibe bemenni. van valami javaslatod, hogy hol tudunk esetleg tankolni, a Sithónia félsziget felé megyünk. Babi