Dandi!
Nei Pori jó választás,biztos vagyok benne,hogy jól fogjátok magatokat érezni!Mi tavaly voltunk,és most is megyünk,de elöször Lefkadán leszünk,majd hazafelé keresünk szállást Nei Poriba.Nekünk nagyon tetszett,ezért vágyunk vissza. 2 éve viszont Sartin voltunk ami a szívem csücske lett.
Szóval ne aggódjatok,medúzák ide vagy oda,érezzétek jól magatokat,és várjuk a beszámolót!!!
Niki!
Én bár elolvastam az Assoson a beszámolót, de ettõl függetlenül bizakodom. Hasonlóan mentünk anno Stavrosba, de mire kiértünk minden rendben volt. Végül is egy hét múlva indulunk (de jó is lesz, már úton leszünk ), addig még rend lehet. A görögök tudjuk nem egy ideges nép, ráérõsen végzik a dolgukat.
Szevasztok!
Most látom, hogy egy hét múlva Rebeka már csak, mint az itthon maradottakra gondol ránk. Kívánom, hogy nagyon jól érezzétek Magatokat, mind a földön, mind a vízben is . Nagyon jó nyaralást kívánok!
Szia .
Sziasztok.
Mindenkinek kívánom,hogy hamar elérkezzen az idõ a nyaralásához és hogy minnél tovább tartson
Rebeka már csak pár nap!!!Érzitek???
Nekünk még két hét,nagyon várjuk.
A kezünkben a vouchert:wink: Remélem Beának minden símán ment eddig De jövünk mi
Na ez nem fenyegetés.
Medúzákkal kapcsolatban csak annyi,hogy Nei Porin lesz mit enniük,júli elsõ hetében/mert megyek/. Mire mindenki más megy nem lesznek éhesek Ezt garantálom.)
Üdv mindenkinek
Katus
Katus!
Éppen a napokban gondoltam rád, mármint hogy eltüntél. De örömmel látom itt vagy!
Igen, nagyon érzem az indulás érkezését, bár még a holnapi napon túl kell lennem, a mai meg egyenesen katasztrófa volt. De most nem sopánkodom, ez annak az ára volt, hogy a jövõhéten viszonylag nyugisan tudjak készülni. Talán soha nem fáradtam el úgy a tanév végére mint most, és szinte soha nem vártam ennyire az indulás napját.
A Beának is veszünk indulás elõtt rudit, kisdobozban hûtõaku mellett nem lesz semmi baja. Benneteket meg hideg Mythossal várunk!
A medúzákkal meg érdekes a dolog. Tavalyig gyakorlatilag nem is taliztunk velük, a múlt nyáron is csak 1-2 nap voltak velünk egy helyen jelen. Kis hálót szerintem úgyis veszünk, a régi eltört, majd kipecázzuk õket! De én azért bízom benne, hogy tartják magukat a régi szokásaikhoz, messze elkerülnek minket. Fõleg a gyerekeket sajnálnám.
Szia Rebeka!
Köszi,hogy gondoltál rám.Nem volt túl egyszerû nekem sem az élet.Még az utolsó nap is dolgozom majd.De mostmár hipp-hopp indulunk Nei Poriba.A medúzák remélem messze elkerülnek,én optimista vagyok Remélem a tudat elég lesz,hogy távolt tartsuk õket.
Köszi a hideg Mythost,egyesek a családból biztosan élnek a lehetõséggel
Vigyázzatok az úton,jó készülõdést!!!
Szia
Katus