egeszen pontosan meddig tarthat az a kis felujitas? mellesleg jol is jott mert tavaly "talalkoztam" egy felnot ember fejnagysagaval megegyezo meretu likkal a palyan ejszaka. a vicces az volt hogy ejszaka ugyan ugy nezett ki a foltozott meg a lukas resz is... utana inkabb kerulgettem ha volt aszfalt hiba ha nem...
nem tudom, nincs kiírva semmi. a 80 denáros szakaszon 2x1 sávban járható az az oldal, ahol hazafelé szoktunk jönni egyébként. amúgy nem okozott fennakadást a dolog, bp mellõl így is 10,5 óra alatt el tudtuk érni a görög határt, hazafelé csak azért tartott 12 órán át, mert belgrádtól kb kecskemétig ömlött az esõ éjszaka, 40-nel jöttünk idõnként, maxon ment az ablaktörlõ és semmit nem láttunk.
nagyjából. 945 km (kb), vagyis ha átlagot számolsz, akkor nem olyan sok az. csak hát mindenhol lehetett haladni, a szerb 40-60-as tábláknál kb 80-90-nel vonatoztunk. pihenni csak 2szer álltunk meg, akkor is csak pár percre, kávézni, tankolni nem kellett útközben. a határokon kb 1-2 autó állt elõttünk.
ahol 100-120 volt a megengedett sebesség, ott +10-zel mentünk.
nem is azert mondtam:) emlekszem meg 97 kornyeken cirka husz ora koruli idot mentunk busszal, tavaly az ismeroseim is akik busszal voltak 12 ora koruli idot futottak visszafele szegedig...
2005 ben nekünk sikerült röpke 26 óra alatt leérni Sartiba.
Ebbõl 5 órát a szerb bolgár határon áltunk pontosan a bolgár sorompó elõtt ez volt a méreg, barátainkat át engedték minket nem.,bolgár görög határ 2 óra volt .
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a Szerb, Macedón, Görög (Thessaloniki)
szakaszon, hol lehet gázt tankolni?
Elõre is köszi a választ.
Jó utat mindenkinek!
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Sartiról, végig az E 75-ön mentünk Kiskunfélegyháza-Sarti 12 óra. Egyszer álltam meg tankolni, meg egy kicsit lazítani (kb. 15 perc) + a határ, de sehol nem kellett 10-15 percnél tovább várni. Thessalonikiig pálya van. Szerbiában Belgrádig többször össze terelik a két utat javítások miatt, de utánna már lehet haladni, a radarjelzõ sehol nem jelzett. este 19-kor indultunk és reggel 7-re ott voltunk Sartiban. A Szerb pálya 2110 CSD (kb 30 Euro), a Macedon 110 (kb 2 Euro) DIN. A határon csak a magyarok nyittatták fel a csomagtartót hazafelé.
Ha valakit még érdekel valamilyen részlet szivesen válaszolok.
birozoli@anet.hu