Szia Riella!
Tavaly csak Sarti Beach legvégén volt napernyõ és nyugágy, ahol egy lakókocsis büfé volt és szólt a zene. Az már egészen a szikláknál van.
Dijuska!
Nagyon jó képeket készítettetek és a beszámolód is tetszett.Gratula hozzá!Írtad,hogy 2 napig folyamatosan esett az esõ.Szerinted augusztusban is elõfordulhat ugyanez?Nem szeretném,bár hozzáteszem,hogy egyszer azért megnéznék egy háborgó tengert,de csak a partról és csak egy rövid ideig.
Tudtommal csak az az egy van,de elõször van a focipálya utána a csatorna.De a lényeg,hogy jobban szeretném látni mint írni róla. Mázlista aki Sartira megy.
Igen,én is így gondoltam...mármint,hogy nem fog esni augusztusban.
Azért az a 40 fok nem piskóta,bár van egy olyan sanda gyanúm,hogy Sartiban lesz még ennél melegebb is idén.
Dijuska!
Olvasom, hogy mindenki dícséri a beszámolódat Sartiról. Elküldenéd nekem is, mi most utazunk a hétvégén kocsival és három gyerkõccel. Köszi: Ildi
e-mail címem: ildi0066@freemail.hu
Szia Dijuska! Annyira dícsérték a beszámolódat, hogy én is szeretném elkérni. Július közepén utazunk, s bár már sok infót összegyûjtöttem, azért nagyon szívesen elolvasnám. Köszönöm!