Hát Skiathos az egy nagyon szép sziget,de szerintem túl sok az utazás az ott tölött idõhöz képest!De gyönyörû a sziget egyszer érdemes megnézni!
A kalózhajó az más Ott reggel fölpattansz a hajóra,ahol görög zene megy egész nap,jó fej a legénység,iszogatsz,lehet táncolni ,meg a vízbe ugrálni a hajóról,kb 1 óra hajókázás oda is vissz is,aztán kikötöttök egy kellemes kis helyen,ahol ebédet készít a legénység,addig lehet strandolni!nekem mindig a kalózhajós kirándulások a legjobb programok,sosem hagyom ki egyik évben sem!
De senkit nem akarok Skiathosról lebeszélni!!!!
Eribaba, köszi az infot, ezek szerint ahány kinti iroda, annyi indulás Ez jó, akkor lehet tényleg péntek s szombat a két fakultatív kirándulás.
Mi Ibusz-szal megyünk, nem tudom nekik melyik a kinti partnerirodájuk, megnézem a papírok között.
Szöszy, dehogy, egyáltalán nem beszéltél le Skiathos-ról, pont az a jó, hogy több ember véleményét olvashatja itt az ember. Ezek után már azt gondolom, hogy gyerekeknek jobb a kalózhajózás, s itt többen vannak, akik gyerkõccel utaznak. Nekem marad Skiathos
Köszi szépen a leírást.
Sziasztok, ezen a héten végig 36 - 40 fok van Paralián, jövõ héten hétfõn forróság ( 38 ), utána 31 - 32 fok egész hétre. Esõt nem mond, csak ezt az 5-6 fokos mérséklõdést.
Nyugtasssatok meg legyetek szívesek, hogy jó az a 31 -32 fok is a tengerparton.... s ne legyek maximalista.
Myra!
Mi elõször amikor a parton voltunk, végig fátyolfelhõs volt az idõ! Igazán jól lehet barnulni, és nem éget legalább a nap...szóval no para. Meteorákról mi 7re értünk haza pedig hatra kellett volna, Skiathosz meg asszem este 10 órás érkezés, szóval akkor sajnos már nem lehet strandolni
Sziasztok!
Látom jól fellendült a topic, tiszta jóóóó
Dobodora! Mi is a Caravelbe megyünk szept. elején, úgyhogy mindenképpen várom majd a beszámolódat! A hajszárító-vasaló kérdésedre pedig én is kíváncsi vagyok! Jó készülõdést mindenkinek!