Vörös | #32088 | 2007-06-20 00:18:15 | Válasz a #32083. hsz-ra
Thesszalonikiben van egy csúzdapark! Mondjuk az Paráliától 70 km, de a mi utazásiirodánknak oda is volt szervezett kirándulása, szóval úgy megközelíthetõ!
Vörös | #32089 | 2007-06-20 00:23:23 | Meteoráknál az egyik nõi kolostor
Látni kell! Mesés a kilátás, gyönyörûek a benn lévõ templomok, és a rózsakertek! Sokat nem kell a melegben sétálni, a buszok légkondisak, szóval ne hagyja ki senki!!
Szia Vörös, ne is mondd, már képen is milyen szép a kolostor! Pár nap és ott leszek én is, majd készítek képeket. Csodálatos lehet élõben, engem már így is elvarázsolt. Nem baj, hogy sokat kell érte menni, mármint gyalog, szerintem életre szóló élmény annak, aki eljut oda.
Kriszta, gondolunk Rád innen a hõségbõl. Addig is igyál helyettünk egy-két frappét ott Paralián
Dobodora! és akit még érdekell:
Itt a Caravel honlapja: [url] https://www.caravelpanos.gr [/url]
Magyarul van, itt találtok elérhetõséget is: panoscaravel@hotmail.com
Itt kérdezhettek nyugodtan hajszárító és vasaló ügyben magyarul![/url]
Sziasztok! A Caravelben nincs sem hajszárító sem vasaló.Bérelni nem hiszem,hogy lehet,esetleg kölcsönkérni Panostól!
A Pieria a kinti utazási iroda,ami a magyar irodákkal kapcsolatban van és végülis õk viszenk minden buszos fakultatív programokar.Jók a buszok és magyar idegenvezetõ megy a csoporttal!
Én júli végén megyek Paraliára, és érdeklõdni szeretnék a helyrõl...
Éttermek?
Part? Van napernyõ a parton, amit bérelni lehet, vagy érdemes vinni?
Szórakozóhelyek?
Parália nagyon jó választás annak, aki nyüzsgõs nyaralásra vágyik.
Ezerrel pezseg az élet éjjel-nappal.
Nagyon sok étterem és taverna van, mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelõt.
Szórakozóhelyek is vannak bõven!!!
A CASA-t ajánlom mindenképpen!!!! Péntek-szombaton, nagyon nagy bulik vannak ott!!!!!!!
Nagyon jól fogod magad érezni, az tuti!!!
Pár éve Stavroson voltunk. Ott napi 5 €ért lehetett ilyet igénybe venni, és ahhoz adtak frappét és ásványvizet. Itt is így müködik, vagy csak a fogyasztás idejére szól?
Egyébként busszal vágunk neki, úgyhogy a szállítás gázos lenne, de pecsenye se szeretnék lenni
Mikor mi busszal voltunk Paralian/és Sartin/,akkor vittünk magunkkal napernyõt.Elárulom,nem voltunk egyedül ezzel,a busz csomagtartójának méretéhez a napernyõ/összetekerve,becsomagolva/ egyáltalán nem volt gázos,senki sem csodálkozott rajta... ezek a napernyõk a csomagtartó oldalában voltak,mindenki megismerte a magáét.Egyébként 6-8 Euroért kinn is lehet venni,szerintem mindenképpen jobb,mint egy ilyen rögzitett bérelt,amit nem ott teszel le,ahol szeretnél.....
Szia Pitypang, mi is busszal megyünk és viszük napernyõt... belefér a nagy bõröndbe Egy nagy bõrönd és egy kisebb, ennyivel megyünk. Egyébként a napernyõt, amit kiviszünk, ugyanott vettem 4 éve, mikor ott nyaraltam
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, Paralia nyüzsgõ, de lehet találni csendesebb partszakaszokat is, ahol nincsenek annyian. Sok az étkezési lehetõség, sok bolt, ajándékbolt, van választási lehetõség a fakultatív kirándulásokra is. Bár a víz - ahol sokan vannak - nem igazán tiszta, de mint írtam, lehet találni csendes környéket, ahol látod, ahogyan a lábad mellett úszik el a hal-raj.
Bár vannak, akik ellenzik Paraliát, mondván: nem tipikus görög hely, ebben van valami, de attól még egy kellemes hely.
Mi most utazunk hétfõn, utólag majd írok beszámolót, ha érdekel.
Szia Barba, ezek szerint megbízhatóak. Ez jó Azért kérdeztem egyébként, hogy azok a fakultatív utak, amiket Õk szerveznek, milyen napokon vannak... de nincs akkora jelentõsége tulajdonképpen.