Zeus utazasi iroda szervezeseben egy kozvetito szegedi irodaban mondtak, gondolom az infot a Zeustol kaptak. Paralio Astrossal kapcsolatban szerintem Jox tud neked erdemben segiteni, nekem O Astrost javasolta ha nem kapnek szallast.
Ti mikor mennetek?
Egyebkent ha jol emlekszem a Joker egy pofas kis szallas volt a katalogusban, sajnos tapasztalatom nincs rola, mivel mi is eloszor megyunk Toloba iden...
Ez a Daskalio, amin a kis kápolna van. Ettõl jobbra van a nagyobb Romvi. MIndkettõre megéri átmenni vizibiciklivel. Nem azért, mert a szigetek olyan érdekesek lennének, hanem mert gyönyörû színû a víz körülöttük, nagyon jó pipával búvárkodni ott.
Többen kérdezték az árakat Toloban. Túl sokat nem tudok mondani, mert nem vagyok vásárolós, de pl. az ajándékboltokban lehet alkudni. (Vettem egy CD-t, kérdezem, mennyi? Tíz! Tíííííz? Miért, mennyit adsz érte? Nyolcat! A tiéd…) A gyümölcs szinte ugyanannyi volt, mint késõbb Makrigialosban. Nem olcsó, különösen a cseresznye drága (2 € fölött). A naranccsal vigyázat, az olcsó általában pocsék! A dinnye 0,30-0,40 €. Az út szélén árult (termelõi) narancs sem mindig jó; érdemes megkóstolni! Élelmiszerügyben (nem apróságokra gondolok) érdemes bemenni Nafplioba a Lidlbe; itt van olcsóbb ásványvíz és 0,5 € alatt dobozos sör is. Az üzemanyag olcsóbb, mint északon, de csak kb. 0,10 €-val. A tavernák árai elég húzósak; egy tál akármi (fõétel) 5 € alatt csak kivételes esetben van, de inkább 6-7-9 €, s a hal még drágább (súly szerint). A saláta általában 2,5 €. Egy-két kicsit olcsóbb taverna is van, s nem is rosszabb! A sör (üveges, ülve) min. 2 €, de pl. a 1,5 literes ásványvíz „csak” 1 €. Minden tavernában kaptunk a végén valami „ráadást” a cég ajándékaként, édességet, vagy dinnyét. Magyar étlapot csak egy helyen láttam, de az egy elég drága hely… Egy „gombóc” (adag) fagyi 1 €.
Remélem, tudtam segíteni...