Szerény véleményem szerint azért Ithakát érdemes lett volna még fakultatívan is megnézni.Az idegenvezetõt ki kellett volna iktatni...
Kocsival nem engednek át,mármint béreltel.
Ja, mi is jobban szeretünk az utazási irodával szerzõdésben lévõ kölcsönzõktõl bérelni, sosem lehet tudni... Figyi, az aktuális árakról esetleg tudnál írni valamit, mert bár hallottam ezt-azt innen-onnan, most Te vagy a legilletékesebb a dologban. Ide, vagy az 'aktuális árak' topikba. Ja, és a képek engem is érdekelnének, ha albumot nem töltesz fel, akkor bzoli74@gmail.com. Elõre is köszi!
Csaó
Milyen árakra vagy kíváncsi? Tudok beszkennelni egy csomó blokkot, ha érdekel!
Szerintem egy kicsit drágább, mint Mo, de majd megnézem,h mit mennyiért vettünk. Arra emlékszem, h Argostoliban egy pékségszerûségben vettünk 4 zsemit 2 euroért. aztán Porosbol hazafelé az egyik faku fõútján balkéznél is megálltunk pékségnél: 1 kenyér+4 zsemi 1,70€. Szóval nem mindegy.
Ja, jut eszembe! Van egy Lidl Argostolin túl, de abba ne menjetek be, mert alig van vmi, drága, és undorító. Ha továbbmentek az úton akkor balkéz felé lesz egy nagy ABC, és az nagyon kultúrált, és jóval olcsóbb mint a Lidl! MAjd küldök képeket!
Szia Nyuszikusz!
Mi az imperátorral megyünk úgyhogy remélem jó lesz!Az idegenvezetõvel már felvettem a kapcsolatot.Itt az e-mail címem:kozmamaria@citromail.hu,várom a képeket és minden mást.Szerintem mi maradunk a motornál legalább arról is tudok majd írni milyen volt.....ja meg jöhetnek jó kaja helyek is meg ahol tudok enni egy jó polipot..mert Korfun nem probáltam ki viszont itt már megkostolom!
Most jöttem haza Zantéról,fentrõl megcsodáltam ezt a gyönyörû szigetet.Kicsit nézelõdtem a neten,és úgy döntöttem:EZT LÁTNOM KELL
Ez valami meseszép
Nagy spórolásba kell kezdenem,mert sajnos az út elég drága
Ej ha lenne saját kocsi,ezt a szigetet bevállanám magán szervezésben.
Egyszerûen csodás.
Aki most van kint,annak jó pihenést ,aki eztán megy azt RETTENTÕEN irigylem