Erici és Dobodora, Ti ezek szerint egy buszon utaztok Ez nagyon jó! Mi Németh Travel-es busszal...azzal senki nem jön innen?
Napernyõkkel nem lesz gond, emiatt nem kell aggódni szerintem.
Köszönöm a telefonfülkés hozzászólásokat, látszik, milyen figyelmetlen voltam 4 éve, nekem egy fülke sem tûnt fel...
Ti utaztatok Paralián kisvonattal? Tudjátok, az a városnézõ vonat.
És amire még kíváncsi vagyok: ha szeretnék elsétálni Olympic Beach-re, akkor melyik irányba kell menni? A kikötõ (Omilos diszkó) felé vagy a Cocus felé? Esetleg másfele? Mert mindenképpen elsétálnánk oda.
Aladina, köszönjük, nekünk még 4 nap. Hétfõn indulás
Ágica, Neked is eltelik majd az idõ. Érdekes, most valahogy nem érzek annyi aggodalmat, amennyit indulás elõtt szoktam. Talán amiatt, hogy itt ez a fórum s minden felmerülõ kérdésre választ kap az ember. Ez egy remek hely. S milyen jó, hogy sokan vagyunk.
Hát igen, mert 3 éve amikor elõször voltam akkor punnyadtra sikerült aminek fõ oka az volt hogy nem találtunk valahogy megfelelõ társaságot és nagyon sokat számit ha ismerkedik és egy jó társasággal bulizik például.Mindenesetre az Olimposzi fakultativ nálam ugy néz ki hogy robogóbérlés telitank és GO! kb 1 óra alatt fent vagyunk és nem vagyok semmihez kötve!A skiathosi fakultativot is átalakitottam bár csak a fõvárosi részét,amig mindenki a szük utcákat nézi enyhén unott fejjel addig én a reptérhez igyekszek ahol olyat lát az ember amit nemsok helyen a világon(Pl:St Marteen reptere)!!!Szóval mindenbõl kihozom a maximumot az tuti!!!Idén egy kis Athéni kocsikázást is beiktatunk!
És amire még kíváncsi vagyok: ha szeretnék elsétálni Olympic Beach-re, akkor melyik irányba kell menni? A kikötõ (Omilos diszkó) felé vagy a Cocus felé? Esetleg másfele? Mert mindenképpen elsétálnánk oda.
A kikötõ felé. Onnan még egy elég jó kis séta, végig a part mellet.De kényelmes cipõ legyen rajtad.
Értem, akkor lehet a kisvonat is arra megy. Mert 4 éve voltam vonatozni, ezek szerint Olympic Beach-en, csak nem tudtam róla...
Bár gyalog is szívesen megteszem, mit nekem az a kis séta a Meteorak után
Turbo, láttam a videot én is, nem semmi. Azért én valahogy nem lennék ott olyan szívesen, mikor iszonyat közel húz el egy gép a fejem felett. De ha Te bevállalod, majd mesélj utólag.
Dobodora, igen, a napok fogynak. Bár most itt nálunk épp zuhog az esõ, de én már a tengerben lennék legszívesebben. Bár a medúzáknak nem örülök, Kriszta üzente hogy vannak. Igaz, a tenger az ottani élõlények világa, mi emberek csak betolakodók vagyunk Viseljük el, ha találkozunk velük.
Van képem egy medúzáról (igaz akkor már nem élt), elég nagy, 4 éve fotóztam, de nem tudom ide feltenni. Mindegy. Szép (?) látvány.
Két napra eltünök, addig írjatok sok-sok infót. Legyen mit olvasnom még indulás elõtt. A készülõdõknek addig sok türelmet egymáshoz. Aki addigra már elindult, annak jó utat.