ja tegnap este azt fejtegettem hogy váltom át Celsius-ra,de amúgy köszi már megvan,na és nekem is ez jött ki úgyhogy jó idõnk lesz(28ÿ) remélem tovább melegszik....
Kristi!-majd beszámolok mert mi biztos hogy motorozni fogunk és 9 nap múlva megyünk ki.
Köszi!!Nagyon jó lenne,esetleg ha majd írnál róla ,hogy mennyibe kerültek az éttermek,boltba mit mennyiért lehet kapni az jó lenne,mert így könnyebb lenne kiszámolni a két hétre a költségeket
atosz!
Mennyire bejárható a sziget motorral?A strandok megközelíthetõsége milyen?
moci: ahogy emlékszem (már olyan régen volt 11-e, amikor hazajöttünk ) egy hétre a moci úgy 15e Ft volt. NEm vészes. Én is hiányolom már, h nem mentünk mocival, de tény, hogy az autó sokkal kényelmesebb volt! (meg drágább)
Árakról tudsz informálódni ha a google-ba beütöd a "rent car" " rent moto" ilyesmi kézenfekvõ szavakat. Amúgy egymást érik a kölcsönzõk, úgyhogy állítólag alkudni is lehet. Nekünk nem volt pofánk ehhez.
Azon filóztunk a barátommal, hogy lehet, hogy megérné a charter-géppel kimenni, és magunknak intézni szállást. Lehet, h olcsóbb lenne.
Ténylg nem bántuk meg a korai utazást, mert nagyon meleg volt így is, bár árnyékban fáztunk, mint a kutyák, de a napon tuti volt, és a víz is úszható hõmérsékletû volt.
Az utak nagyrészt jó minõségûek, csak figyelni kell, mert sok a kanyar. Viszonylag sok strandon voltunk, és mindenhova jó út vezetett le. Nyugodtan be lehet vállalni mocival.
egy hétre mentünk és 590 € ment el, úgy hogy
-3x voltunk étteremben (~25 €/alkalom a 2 fõre)
-210€ autóbérlés
A többi meg a kaja, meg hoztunk csetreszeket. Mgvannak a blokkjaim. Ha nem felejtem el, akkor elhozom, h miket mennyiért vettünk. Nagyrészt az árak kicsit drágábbak az itthoninál, illetve nem a központban kell vásárolni, mert ott minden sokkal drágább.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Az éttermekben rendelés után hoznak ki egy tálka kenyerek+2 pici vajat. Van, ahol felszámolják ezt (2€!!!!), van ahol nem.
Az éttermekben lehet másfél literes vizet is rendelni, palackosat: 2€ szintén.
Mi a bóóótban vettünk egy kartonnal 1,5€-ért vizet, és mivel voltak forráskutak, ezért mindig volt pár üres palack nálunk a kocsiban, és azokat töltöttük meg zzel a finom vízzel!