Hali! Nagyon köszi az információkat! Te figyi, 210€ nem túl sok a kocsiért? Mindenütt 100-140€-t olvastam 5 napra. Bár nem tudom, Ti mennyire béreltétek. Vagy milyen kategóriát. De tényleg még egyszer köszi, hasznos tudnivalók voltak! Üdv
ebben az összegben MINDEN benne van. 175€ volt 6 napra a legkisebb/legolcsóbb autó (seicento), a többi pedig benya volt. Porzó tankkal vittük vissza, és 698 km-t mentünk az autóval. Úgy tûnik 5 litert fogyasztott 100-on a kicsike. Teljesen jó kis autó, bár néha nyekrgett a fék.
Itt 155 € lett volna 5 napra a kocsi. Volt olcsóbb (pár € kbség) kölcsönzõ is, de az IBUSZnak ezzel a céggel van szerzõdésük, így ha bmi gond lett volna, akkor õk intézkedtek/segítettek volna. Az meg nekünk megér 2-3e Ft-ot.
Nagyon jól bemotorozható a sziget és általában minden klasszabb tengerparti fürdõlehetõséget elérhetsz vele.Talán egy hely van olyan a sziget nyugati részén a Petaniai öböl ahova lehet ,hogy lemész motorral,de vissza már nehezen fogsz jönni.Kérdés milyen teljesíményû a motor.Eszméletlen meredek visz le, megtûzdelve 180 fokos fordítokkal.Én kocsival mentem le, egy 1100-as atosszal ,de visszafele csak egyes-kettes fokozatot tudtam használni és imátkoztam a hõségben.hogy megne rottyanjon a hûtõvizem.Szóval többségiben nagyon jól motorozgathatsz.
Oké, Nyuszi, így már vili! És olvastam is, már emlékszem, hogy ez a totál összeg, de hát ebben a korban... Szúnyogriasztó alap, de köszi, hogy szóltál! Csaó
Köszi minden segítséget!Jövõre Kefalonia az uticél
Néztem a skyeurope honlapját szept 21-tõl okt 08-ig Athénba a repjegy mindennel együtt 35.000-ft!!
Most nagyon jár a kicsi agyam,hogy lehetne jól kijönni utazásköltségileg
Mi az Imperátor travellel mentünk "first minutéba", amit márc.-ban kötöttünk le 2 hétre és amit már irtam kitétekkel,mert nem kellenek a megérkezéskor a bosszantó meglepetések.Ezt a szerzõdésbe akkor belefoglaltattuk.Nyugodtan kérdezz,ha tudok segítek.
Szia!Bocsi azt elfeledtem megírni,hogy fapados repcsivel jó lenne menni,de gondolom az csak Athénig megy.(Kefaloniára gondolom csak Angliából megy repcsi)
Szia!Bocsi azt elfeledtem megírni,hogy fapados repcsivel jó lenne menni,de gondolom az csak Athénig megy.(Kefaloniára gondolom csak Angliából megy repcsi)
Írtál élménybeszámolót a tavalyi utadról?
EZ az utazási iroda amit az elõbb irtam az utazásodhoz biztosítja a Malév charter járatát tehát avval utaztok.Az egész kéthetes kintlétedet mindent megszervez,ha csak ti nem maszek alapon saját ügyintézéssel akartok nyaralni menni.Nem egészen értem azt ,hogy ti miképpen akartok Kefalóniába eljutni és az ott tartózkodást lebonyolítani?