Mi egy félnapos kirándulást tettünk Leptokáriában, aminek keretében nem tudtuk bejárni az egész falut, így inkább a partra és a központra koncentrálodtunk. A sétálóutcáról (is) csodaszép kilátás nyílik az Olüposzra.
Aznap amikor voltunk, kicsit fátyolfelhõs volt az ég, talán ezért és az elõszezon miatt (június eleje) voltak kevesebben, mint az itt felrakott fotókon
Egészében tetszett a falu. Az parkok szépek, gondozottak, infrastruturális nagyon jól kiépített A boltokban mindenfélét megtalálni és még bankot is találtunk, ami - tapasztalatom szerint - kevés üdülõfaluban van.
Személy szerint jobban szeretema finomhomokos tengerpartot, így, bár a víz tiszta a fürdõzést kihagytuk.
A képeket emailben küldöm
Infókat a Tapasztalatok/Mit vigyünk magukkal?, Busszal megyünk, Aktuális árak topicokból, illetve a Leptokaria-hoz közeli üdülõhelyek (Paralia, Olympic Beach, stb.) fórumjairól szereztem. Gondolom, köztük nincs nagy különbség.
Fakultatív programok belépõjegyeinek árait illetõen a neten kutakodtam. Mi Athénba biztos megyünk, talán a Meteorákhoz is. Ti mentek vmelyik fakultatív programra?
Mi tavalyelõtt voltunk a Meteoráknál és Athénban is (Paraliáról) ezért idén csak valami könnyed, szórakoztató programot szeretnénk, pl. hajókirándulás.
Már alig várom az indulást
Nagyon szépek a képek, köszönöm!
Biztosan remek idõtök volt:)
Milyen volt a hotel? És az árak? Pl. 2 fõ egy étteremben mennyiért tud megvacsorázni? A képeken láttam, hogy szép tiszta a víz, nincsenek medúzák és egyéb "vadállatok"?
Kérlek mesélj!
Hazaértünk. Amint lesz idõm, írok Leptokaria-ról és a Hotel Afroditirõl, ha még érdekel, de még könnyebb lenne, ha kérdeznél, így tudnám, mire vagy kiváncsi.
Kaja: 6-8 eurótól/fõ lehet menüt enni (fõétel+saláta), üdítõ, sör: 2,5 eurótól. A gyorséttermek olcsóbbak, gyrost már 2 eurótól lehet enni.