Kérdezni szeretnék azoktól, akik szervezett utazás keretein belül utaztak Sarti-ba:
Melyik utazási irodával mentetek, hol szálltatok meg (kivéve a kempinget!)?
És hogy mennyire voltatok megelégedve külön-külön e kettõvel?
sziasztok emberek van egy nagyon fontos kérdesem...Mink most 7-dikén indulunk Sartira és aszt akarnám megkérdezni hogy van-e ott bankomat a kredit kártyákra? nagyon fontos a számomra,koszi
Van valakinek infója, hogy hol található pontosan az Elizabeth apartman?
Az utazási irodában nem tudták megmondani.
Elõr is köszi a választ!
Üdv mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Olyan apartman ház nevére lennék kíváncsi,ami a focipálya közelében van,vagy nem túl messze /max.200m /.
Nekünk itt jött be legjobban a srtand.
Dettix!
Köszönöm szépn!
Esetleg voltál valamelyikben? ha igen érdekelne a véleményed!
Látom az idén te is Lefkadára fogsz utazni! Nekem még van hátra egy kicsi,de majdcsak eltelik valahogy!
További szép napot!
Niki!
Szia Niki! Nem voltam egyikben sem, de a Galini nagyon tetszett kívülrõl. Van honlapja is a www.galini-chalkidiki.com, a Corelié www.coreli-hotel.gr. Azt nem tudom, hogy utazási iroda megy-e oda. De nincsenek Sartin nagy távolságok, akár az Apollonból is el tudsz sétálni a focipályáig, nincs messze. Nekünk Lefkada lesz az idén, s már alig várom. Remélem lesz olyan jó, mint Sarti. Szia: Dettix
Szia Dettix!
Köszi az infót!
Mi is Lefkadára utazunk az idén,2 hétre megyünk. Sartival kapcsolatos infók azért kellettek mert ha majd visszamegyünk Sartiba szeretnék a nevezett helyhez közel szállást keresni.
Gondolom te is nézegettél fotókat Lefkadáról,tuti hogy még szebb mint Sarti,de ez nekünk csak jó!
Niki!