júli 28-tól megyek a párommal Sarti-ba. A Stelios apartmanban fogunk elvileg lakni. Van valakinek tapasztalata, infoja ezzel az apartmannal kapcsolatban? Esetleg melyik szoba jó-roszz... messze van e a tengertõl? stb...
Fekvése: Az egyszerû apartmanház Sarti óvárosában, a fõutcán található, a parttól mindössze 40 méterre. A fontosabb bevásárló- és szórakozóhelyek néhány perces sétával könnyen elérhetõk.
Hát oké, azért köszi, nagyon rossz csak nem lesz. Két éve voltunk Stavrosban, ha csak annyira rendben van akkor nem lesz baj. Az sem volt túl nagy szám de a célnak megfelelt. Kívülrõl pedig ez is néz ki úgy.
Sziasztok! Mi augusztus 2-án indulunk Sartira, a Jordan apartmanba. Tud valaki róla valamit? Mennyi pénzt érdemes vinni fejenként 10 napra, ha nem akarunk itthonról kaját vinni?
Az Apollónnal utaztam már 5 alkalommal. szerintem nagyon korrekt az iroda, a szállás az olyan, és az ami a képen van.
A helyi idegenvezetõ viszont nem mindig áll a helyzet magaslatán, de az irodával és a szállással nincs semmi gond.
A Tryphon apartman ha jól tudom a tengerparti sétány vége felé van. A tulajt ismerem, egy nagyon kedves idõs Úr, valamikor fogorvos volt.
Akkor Te Sartin is voltál már? Sartin belül olyan helyet keresek (már ha vannak jelentõs különbségek), ahol az apartman közel van a parthoz, és ahol ennek a bizonyos partnak nagyon tiszta a vize.
Tudtok pl. olyan apartmant, ami közel van a Narancsparthoz?
Sarti amúgy végig homokos, vagy van aprókavicsos része is?