Holnap megyek Krétára, megnéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az elõrejelzést ezért. Szerintetek az vicc, vagy komoly, hogy a maximum hõmérséklet végig 27 fok lesz (csütörtökön rekord 2, a minimum viszont 26 fok. Én úgy olvastam itt, a tengervíz ennyi kb ott, nem a levegõ hõmérséklet.
Holnap megyek Krétára, megnéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az elõrejelzést ezért. Szerintetek az vicc, vagy komoly, hogy a maximum hõmérséklet végig 27 fok lesz (csütörtökön rekord 2, a minimum viszont 26 fok. Én úgy olvastam itt, a tengervíz ennyi kb ott, nem a levegõ hõmérséklet.
Ki mit ajánl nyaralás szempontjából fõszezonra, ha az ember türkiz színû tengert szeretne látni aprókavicsos tengerparttal (pl. Elafonisi gyönyörû szerintem, csak nem tudom, milyen helyek vannak, ahol ott meg lehetne szállni...).
A hajójegy Santorinire 60 euro. De 90/ 100 euróért már 1 éjszakát ott is tudsz aludni, legalábbis ezt igérik a görög irodák.
Szerintem megéri átmenni 1 napra is, ami azt jelenti hogy 5-6 órát vagy Santorínin, attól függõen, hogy melyik hajóval mész át.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy visszamenõleg foglalkozott-e már valaki a kérdéssel, de szerintem fontos!
Krétán van-e kullancs, ill. kell-e számítani bármilyen rovar csípésére, amire érdemes még itthon felkészülni!
Nem vagyok egy parázós nyaralós, csak szeretek kellemes élményekkel és szép emlékekkel hazajöni a nyaralásból! Szerintem mindenki!
Nem érkezett meg? Persze nem mentettem el, akkor írhatom újból.
Ez akkor marad holnapra, mert most már egy kicsit fáradt vagyok.
De holnap elküldöm mégegyszer.
Anita köszi a képeket,már nagyon vártam,mert Ti vagytok idén az elsõ hazaérkezõk Krétáról (Karpuzi-n kivül,de õ még nem tett fel képeket,meg különben újra a szigeten van).
Szóval már nagyon olvasnám a beszámolódat is,írj le mindent (ami publikus),mert minden érdekel ami Krétán történik.
Mi volt a gubanc a reptéren?Amikor a baleset ért,volt ott helyben segítség,és rendesek voltak????
Nem érkezett meg? Persze nem mentettem el, akkor írhatom újból.
Ez akkor marad holnapra, mert most már egy kicsit fáradt vagyok.
De holnap elküldöm mégegyszer.
Valószínûleg sok percig írtad a beszámolót és közben kiléptetett a rendszer...
Ezértkell külön megírni a szöveget, és utána elküldeni.
Annyi volt a gubanc, hogy mikor már félórája ültünk a buszon, ami vitt volna a szállásra, szólt az Andris, az idegenvezetõ, hogy elromlott a klíma. Kb másfél óra várakozás után indultunk el végül azzal a busszal, rossz klímával. Mikor már mindenki megszokta a hõséget a buszon, sokan, fõleg a gyerekek, elaludtak, megálltunk Rethymon határában, s átszállítattak egy jó klímás buszra. Nem volt valami kellemes. Végül a 22:00 helyett fél 2-kor vehettük át a kulcsokat.
De egybõl rohantunk a homokba, s megittunk egy Metaxa-t és egy ouzo-t.
A baleset pénteken este történt Gramvoussa-n. Mivel a vízben történt, föl kellett sántikálnom azon a rengeteg lépcsõn. Kétszer annyi idõbe telt, mint lefelé. Másnap mentünk el egy orvoshoz, Õ varrta össze. Nem volt semmi gond, csak jó élményeim voltak orvosi téren is. Teljesen korrekt, tiszta a rendelõ, és nagyon kedves volt az orvos és az asszisztens is.
CSak az volt a rossz, hogy ezután már nem tudtunk menni szinte semerre sem, hiszen nem tudtam és nem is lehetett rálépnem. Még most sem szabad. Tegnap vették ki a varratokat, s még 4-5 napig sántikálnom kell, mire ráléphetek, különben szétszakad.
Holnap leírom a beszámolót mégegyszer!
CSodálatosan éreztük magunkat!
Jövõre is visszatérünk második otthonunkba!