Szia Jox
Azt szeretném kérdezni,hogy a híreknél írt " Vólosz " város ahol az erdõtüzek vannak , ez meg egyezik az általam ismert " Volos "- sal ?
Ahonnan Skiathos- ra megyünk!
köszi
Mi is oda készülõdünk, a Neckermannal aug 7-tõl. Infóim szerint nem rossz az apartman, alatta van az Emannuil utazási iroda. kb 80-100 m a tenger.Ha kuldesz Email címet megpróbálok küldeni egy pár képet róla. üdv. Laci
Aki volt már attól kérdezném, hogy autót is lehet bérelni Nei Porin? Sok iroda höonlapján vannak ugyanazok a fakultatív programlehetõségek. Ezeket hogyan lehet igénybe venni? Érdemes vinni ki kaját vagy felesleges? Mi az Efthimia Apartmanházban leszünk és augusztus végén megyünk. 55-en
Finánc: Köszönöm a reagálást Pár képet már kaptam, de persze minél több van, annál jobb Erre az ímélcímre tudsz küldeni: zsu2@freemail.hu
Köszönöm szépen és kellemes nyaralást így elõre
Hú, új kérdésem van.. Hallottam egy olyat, hogy a Meteoráknál tilos fényképezni. Mesélték, hogy voltak ott, és megmondták nekik, hogy tilos, és mikor valakinél megláttak egy fényképezõt, majdnem elvitték az embert fényképezõvel együtt a biztonságiak vagy mik. De közben meg látok a neten képeket amik ott készültek. Szóval mi is az igazság errõl?
A Meteoráknál a kolostorkban pár helyiséget, helyiségben, valamint a szerzeteseket nem lehet fotózni, de erre az idegenvezetõ elõre felhívja a figyelmeteket és ki is van táblázva. A többi helyiséget és a tájat szabadon lehet fotózni.
Van valami ötletetek arra, hogy mit csináljak, ha a gyomrom nem rajong a fél óránál hosszabb buszozásért? Mondjuk mindenki azt mondja, h autópálya, meg az nem ráz, stb, de azért kicsit tartok a dologtól. Majd beszélek a házidokimmal, hogy adjon valamit, ami kiüt 24 órára Bár az meg nemhiszem, hogy megérné, hogy lemaradjak az utazás örömeirõl (pl a nézelõdésrõl). Dedalont ne ajánljatok, sose jött be, csak bekómáltam tõle