Sziasztok Mindenki !
Segítségeteket szeretném kérni: akinek esetleg van WELCOME TO HELLAS felíratú tábláról fotója, legyenszíves elküldeni számomra.(mullererzsi@freemail.hu) Nagyon köszönöm.
Én múlt nyárom jártam a Meteoráknál és ronggyá fényképeztem magam. Egyedül a szentélyben nem lehet fényképezni. De kint mindent lehet. Sõt ha szerencséd van el tudsz kapni egy szerzetest és õt is rá tudod beszélni egy közös képre
Hát ráment a napom mire végigolvastam ezt a 82 oldalt Tegnap találtam, és nagyon hasznosnak bizonyult, jegyzeteltem bõszen Én csak szeptember 17-én megyek, úgy fest, hogy én megyek a legkésõbb Azért remélem, a nap még akkor is sütni fog
Aki volt már attól kérdezném, hogy autót is lehet bérelni Nei Porin? Sok iroda höonlapján vannak ugyanazok a fakultatív programlehetõségek. Ezeket hogyan lehet igénybe venni? Érdemes vinni ki kaját vagy felesleges? Mi az Efthimia Apartmanházban leszünk és augusztus végén megyünk. 55-en
Ha utazási irodán keresztül foglaltátok a szállást, akkor biztos, hogy õk is szerveznek fakultatívot. Általábban a kinti képviseletnél kell befizetni ezekre. Ha viszont egyénlieg szerveztétek, akor kint is van sok iroda (pl. Emmanuil) akik szerveznek utakat. Bemész, kiválasztod, befizeted
Az árak nagyábból megegyeznek az itthoniakkal (árlista néhány oldallal elõrébb). De lehet vinni is, mondjuk szalámit, mert az ott drágább. Mi félkész, zacskós kajákat vittünk, ha nem akarnánk étterembe kajálni, de mégis fõtt kaját ennénk.
Sziasztok forumozok!
Ma délben értünk haza Gyorsan elszált.
Javaslat aki part közelbe foglalt apartmant (ugy templomtól számítva a partig) És nem légkondis a szoba rengeteg szúnyog riasztót vinni mert gatya ráfizet!
Éjszakánként 2-tõ lapka se sokat ért velük szenbe. (Nagyon ki vannak éhezve) Ja Meteoraknál 52-t fokot mutatott a hõmérõ. Amugy nagyon szép és jó volt minden!!
Kedves Zsupoc!
Most én próbálok lelket önteni Beléd, hogy az a 75 nap milyen hamar el fog telni. Nemrég még én írtam, hogy "még 100", de ha megnézed már csak 66 nap. Mi még ott leszünk mikor Ti jöttök. Mi a Sotiria apartmanban leszünk szept. 08-22-ig.
Reméljük jó ídõ lesz akkor is.
Csak fel a fejjel és türelem utazást terem.
Üdv. Mindenkinek
T. Márti nektek bizsergõs készülõdést és nagyon jó utat és nyaralást.
Szia Cerezin
Köszi a jókivánságokat, már pattanásig feszült minden idegszálunk.
A férjem már fogja a fejét az összekészített dolgoktól, pedig a java még
hátra van!
Sziasztok!
Hú,de régen jártam itt.Én júl.23-án indulok,és azt szeretném kérdezni hogy van-e itt valaki aki azon a héten szívesen elmenne az aquaparkba?Mert mi csak 2-en megyünk,és összeállhatnánk kocsit bérelni arra az 1 napra.Amúgy mi robogót fogunk bérelni,az pont elég nekünk.De 125-ös motornak a bérleti díját nem találtam erre.Arról nem tud valaki valamit?