Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 586
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34611 Üzenet linkje2007-07-04 21:48:21 

simenc írta:
Hát akkor megküzdünk azért a kevés helyért...
Mert a tömegstrandokért nem vagyunk oda!

A szemközti kis sziget kb. hány méterre van? Úszva szerintem símán elérhetõ. Rosszul gondolom?

Simenc

Nem kell küzdeni a helyért (kevesen telepednek le itt a máshol lakók közül), csak találni kell alkalmas helyet. Nem merek saccolni, de az a sziget nincs túl közel; volt már aki átúszta, láttam is, de csak profiknak jöhet szóba (vissza is kell jönni!). Inkább a vizibicikli (árnyékolt, vagy legyen veletek poló és sapka; egy-két óra sok a vizen!)... Ezért járnak a nagy strandra, mert ott több lehetõség van (pl. banánozás is).

# 587
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34612 Üzenet linkje2007-07-04 22:33:45  Re:

zumike írta:
Na szerencsére ez a Lidl ügy megoldódott!
Egyébént én tavaly jártam úgy, hogy kerestem a "Tolói halvendéglõst" az Andi által megadottak alapján, de sajnos be volt zárva. icon_cry.gif
Most a friss képek alapján valóban be is azonosítottam, hogy ez volt az amirõl az Andi írt, de nagyon elhagyatott volt, sohasem találtuk nyitva. Lehet nem volt jó augusztusban a "haljárás" icon_wink.gif

Igen, én is így jártam napközben. Írtam, hogy este nyolckor találtam elõször nyitva, de még vendég nélkül icon_eek.gif , s minket is elhajtott, hogy még korán van, jöjjünk vissza fél óra múlva. icon_lol.gif Szóval este keresse, akit érdekel!

# 588
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34656 Üzenet linkje2007-07-05 11:16:01 

Simenc, a távolság saccoló képességem igen béna, nagyon mellé tudok fogni, így nem mondnák métereket. Mindenesetre nincs egyik sziget sem olyan közel, amilyennek tûnik és vannak erõs áramlatok is. Nálunk a fiúk átúsztak a nagyobbik szigetre a kikötõ magasságából. Hát alig bírtak visszajönni. Azért ezt nem ajánlanám mindenképpen.
# 589
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34659 Üzenet linkje2007-07-05 11:22:11 

Simenc, válasz a másik kérdésedre. Mi Athénben az utazási irodával voltunk (anno 97-ben Jorgos Travel), két éve pedig autóval. A fõutca mentén lévõ utazási irodák közül kevés van, amelyik athéni programot kínál, mert fõleg hajókirándulásokat és Epidavroszt ajánlják. A mi athénikirándulásunk egy katasztrófa volt szervezettséget illetõleg. Elõbb kitettek az Akropolisznál, a buszban mesélt el elõre mindent az idevez, de õ fel sem jött. Ott két órát lehettünk, majd a busszal körbevittek a városon, de nem álltunk meg sehol, csak úgy menet közben mondták, hogy mi micsoda. Aztán két óra szabadidõ volt, amikor a Múzeum elõtt tettek ki. KÉt óra a Múzeumra kevés, de annak közelében nem sok látnivaló van, így csellengtünk céltalanul. Azután még egy óra szabadidõt adtak a Plakánál. Ennyi volt. Jobban megéri szerintem, ha valami menetrendszerinti busszal bementek korán reggel és este hazajöttök.

A hajókirándulások árairól fogalmam incs. Viszont van: csak Hydra (úgy emlékszem kb. 2,5 órát tart a hajóút), akkor kb. 5 órát lehetsz a szigeten.
Van Hydra-Spetses, három óra Hydrán, másfél Spetsesen (mi ezen voltunk) a vége felé rohanás.
Van Hydra-Poros-Spetses. Ez már túl sûrû, és Poros túl messze van. Van csak Poros is. Illetve van Monemvassia, ami egy csodálatos hely, de piszuok messze van, majdnem 4,5 órûs a hajóút.

# 590
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34660 Üzenet linkje2007-07-05 11:27:53 

SZia h.apci, köszi a nelly's linkjét, ennyi nekem elég, meg az amit a te fotóidon láttam. Egyhamara nem tervezünk újra Tolóba menni, de elteszem talomba a címet.
# 591
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34663 Üzenet linkje2007-07-05 11:32:29  Válasz a #34503. hsz-ra Előzmény #34503

Sziasztok! Szeptemberben a hal ünnepe a kikötöben viszont jó buli!
# 592
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34666 Üzenet linkje2007-07-05 11:43:05  Válasz a #34400. hsz-ra Előzmény #34400

Vojandi hozzászólásához a Lidl 2006.-ban is ott volt!
# 593
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34668 Üzenet linkje2007-07-05 11:55:47 

Szia Simenc!

Nemrég írtam le, hol található a "magyar" iroda, ahol nagyon készségesen, részletesen elmondják magyarul, hogy mibõl áll az athéni kirándulás (pl. rákérdeztem, megállnak a korinthoszi csatornánál is), utána dönthetsz. Az ár 32+12 Euro volt.

Én elõzetesen kerestem a neten busz, vagy vonat megközelítési lehetõséget, de csak átszállással, idõtrabló utazással találtam összeköttetést Tolo és Athén között, de lehet, hogy béna voltam.

Ugyancsak írtam a hajótársasárgól (ld. a fotót is!). Júniusban csak a két szigetre ment a hajó (kevés az érdeklõdõ, mondták), júliustól van a három sziget egy úton (egész napos program). Õk is részletesen elmondják ha kérdezed (angolul), melyik napokon van hajó, mi a menetrend, s hol mennyi idõt tölt a hajó; ennek alapján dönthetsz. A "kétszigetes" ára 32 Euro volt. A két iroda egymáshoz közel van.

# 594
Caca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34813 Üzenet linkje2007-07-05 21:22:35 

Láttam,hogy többen írtátok,elfogadják a magyar diákot kinnt és nem kell belépõjegyre költeni.Az általános iskolai is jó?Bocs ha hülyeséget kérdezek,de nem tudom a többi milyen.És még az után érdeklõdnék,ha valaki utazási irodánál foglalja a fak.kir-t,akkor kell még külön belépõt venni,vagy benne van az árban?Én már voltam többször,több helyen,de volt ahol benne volt,volt ahol nem.Elõre is köszi!Kata
# 595
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34816 Üzenet linkje2007-07-05 21:45:23 

Kedves caca!

Ne csak a neked szóló beírásokat olvasd el! icon_rolleyes.gif Nemrég itt is szó volt a fakultatív kirándulásokról, még ezen az oldalon is! icon_eek.gif Toloban + belépõ!
A diákigazolvány passz... icon_lol.gif

# 596
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34839 Üzenet linkje2007-07-05 22:25:48  Re:

Caca: ezt Breki1 irta a joker apartmanrol...

Joker az nem egy apartman neve hanem több apartman és ott derül ki melyik ezért Joker.

# 597
Czsaci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34853 Üzenet linkje2007-07-05 23:21:05 

Caca!
A magyar diákigazolványt elfogadják, ha van rajta érvényesités (bélyeg)mindegy milyen suli. A gyerekek 18 éves korig szintén belépõ díj nélkültudnak bemenni a múzeumokba, de jegyet az útlevél bemutatásával kell nekik is kérni.
A fakultatívok ára átlak 25euró/fõ, kéthete ha két buszosra fizettél be akkor 45 volt ez nem tartalmazza a belépõk árárt. Athén + 12 euró, a többire nem emlékszem,de olyan 6-8 euró körül volt.
Ha még érdekel valami kérdezz nyugodtan.
Saci

# 598
Caca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34865 Üzenet linkje2007-07-06 06:46:43  Válasz a #34839. hsz-ra Előzmény #34839

Aranyos vagy,de tudom az apartman nevét icon_biggrin.gif A jokert azért írtam,mert senki nem tudja hol van,és milyen belülrõl.Csak 1 db fénykép van róla kívülröl.De azért köszi icon_biggrin.gif
# 599
Caca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34867 Üzenet linkje2007-07-06 06:49:39  Válasz a #34816. hsz-ra Előzmény #34816

Sajnos a hozzászólásokból nem derül ki,hogy saját szervezés-e,vagy irodás fak.kir.A jegyárakkal már tisztában vagyok,csak az nem volt világos,hogy az ár mit tartalmaz.Kisdobos becsület szavamra, végigolvastam az összes hozzászólást icon_redface.gif
# 600
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34898 Üzenet linkje2007-07-06 09:57:37  Re:

caca írta:
Sajnos a hozzászólásokból nem derül ki,hogy saját szervezés-e,vagy irodás fak.kir.A jegyárakkal már tisztában vagyok,csak az nem volt világos,hogy az ár mit tartalmaz.Kisdobos becsület szavamra, végigolvastam az összes hozzászólást icon_redface.gif

Tolo esetében: Több helyi utazási iroda szervez (lebonyolít) fakultatív kirándulásokat közel azonos áron és tartalommal, a magyar irodák csak közvetítik (vagy náluk megrendelik) ezeket a kirándulásokat, s néha adnak hozzá magyar idegenvezetõt is. Azért érdemes az általam is említett "magyar" irodában (+ a hajótársaságnál) érdeklõdni, mert ott kifejezetten a magyarokat gyûjtik össze egy-egy úthoz. Az árban itt nincs benne a belépõ. Az, hogy az ár mit tartalmaz, azaz mi van a programban, csak ott tudod meg, mert azonos kirándulás esetén is lehetnek különbségek (pl. Athén); ott érdemes érdeklõdni, s ennek alapján vagy befizetsz, vagy nem.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 39 40 41 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu