Sanchokám, oszt nem felszántai nekem a partot azzal a kvad micsodával Egyébként most jött haza egy ismerõs Nei-bõl, minden nagyon szép volt, tiszta a tenger csak a szúnyogok!!! Bírjátok ki még azt a pár napot, Lizát meg hagyni kell pakolni, ez a húsz egynehány nap csak elég lesz neki. üdv. Laci
Ez a szúnyog dolog kezd egy kicsit idegesíteni. Mikortól jönnek elõ? Már a vacsorát sem lehet nyugodtan elfogyasztani? :Mi augusztus 1-tõl megyünk, de Én sem tudom hogyan férünk el a csomagok miatt, éppen ezért már egy tetõboxot is kölcsönkértem bár az igazság az, hogy mi 5-en megyünk.
Quadot ha bérel az ember akkor meg van kötve, hogy hol mehet vele? Csak a falunk belül vagy mehet bármerre?
Már megint Én kérdezek. Volt már valaki a Kalouda apartmanban Nei Poriban?
Aki volt segítsen, mert a szüleimet is viszem és az utazási irodában nem tudták megmondani, hogy van-e az apartmanban légkondi.
Majd megpróbálunk viselkedni a quaddal Bár az igazság az, hogy megbeszéltük Lisával, hogy csak egy kicsit megyünk vele, mert én még sosem quadoztam, de utána inkább robogót bérelünk, mert azzal azért gyorsabban és messzebbre lehet jutni
Hagyom én pakolni Lisát, de még pár dolgot meg kell vennünk
Ez a 22 nap, már tényleg nem olyan sok, de még akkor is három hét
A szúnyogokkal majd csak el leszünk. Legfeljebb lesz helyünk a buszon... mindenki azt hiszi majd hogy valami betegségünk van
A Dias oldalán ez szerepel: "Szobák: A 2-3-4 ágyas, igényesen berendezett stúdiók/apartmanok konyhával, fürdõszobával, valamint TV-vel és légkondícionálóval (külön fizetendõ a helyszínen 4 Euro/szoba/nap) rendelkeznek.
Nyakas Tours: Szobák: "A 2-3-4 ágyas stúdiók/apartmanok konyhával, fürdõszobával, erkéllyel, valamint TV-vel és légkondicionáló berendezéssel (felár ellenében) is rendelkeznek. "
Radisson Travel: "Szoba: A 2-3-4 ágyas stúdiók/apartmanok konyhával, fürdõszobával, erkéllyel, valamint TV-vel és légkondicionáló berendezéssel (felár ellenében) is rendelkeznek"
Köszönöm a segítséget, mert semmi infóm nem volt a szállásról, mert az utazási iroda egy másik partnerirodánál találta az utat, mert egyszerûen olyan nem volt amit mi szerettünk volna, hogy 2 hálószobás+ nappali legyen.
Remélem én is, hogy tényleg így van. A 2 kép alapján jónak tûnik hátha valaki olyan is jelentkezik aki már volt is ebben az apartmanban.
Szóval akkor vegyük át még 1x...
Senki nem volt még Nei Poriból Sartiba?
Valaki tudja pontosan, hogyan lehet oda eljutni? A párom nem akar kocsival menni.. szerinte ott minden máshogy van mint itt, meg vadul vezetnek, és veszélyes a szerpentin. Én nem látom ilyen kriminálisan a dolgokat.. viszont nem tudok vezetni. Menni pedig akarok!
Szerintem nyugodtan elindulhattok kocsival nincs semmi gond. Én rengeteget vezettem Görögországban, de nem volt gond soha pedig Én még Athenben is vezettem. Nyugodtan menjetek.
Szerintem nyugodtan elindulhattok kocsival nincs semmi gond. Én rengeteget vezettem Görögországban, de nem volt gond soha pedig Én még Athenben is vezettem. Nyugodtan menjetek.
Sarti a Shitonia-félszigeten található, Thesszalonikitõl 130 km-re dél-keletre. Ez a félsziget a Chalkidiki középsõ nyúlványa.
Javaslom, hogy itt a fórumon olvass bele a Sarti részbe. Oda is és ide is elég sokan vállaják az utat kocsival, a kis gyerekeikkel. Igaz, ami igaz a görögök szeretik kibõvíteni a sávokat Az autó elõnye, hogy a mozgás és a látnivalok megközelítése könyebbé válik.
Én benne lennék. A párom hajthatatlan. Meg nagyon drága lenne egy kocsi egész napra. A busz olcsóbb. Vagy vonat valameddig?
Áh.. miért érzem úgy, hogy reménytelen? Soha többé nem szervezek nyaralást! Csak engem hurrognak le, és magamat vádolom! Válasszon más! Akkor majd én hurrogok...