OB-n az Areti apartmanház nagyon jó.Egyszerüen berendezett.Két szobás,az egyikben dupla ágy,a másikban két ágy található.A fürdõszoba zuhanytálcás.A konyha négy fõre az alapvetõ dolgokat tartalmazza,de a hûtõ nagyon kicsi.
Amúgy tiszta,erkélyrõl látható a tenger.Szúnyogháló nincs felszerelve.
Ahogy már irtam,nagyon jól érezték magukat.Elsõ nap pecsenyére sültek,hiába kenték magukat.Most úgy néznek ki mint a négerek.
Rengeteg kint a magyar,még a fánkosfiúk is Szegediek.
A Meteorák nagyon megfogta õket,órákat zengtek róla.
A viz jó meleg,de találkoztak medúzával.Meg is csipte õket.
Szúnyog is volt rendesen,nem használt semmilyen szúnyogriasztó.
Már alig várják,hogy augusztusban együtt visszamenjünk.
Hát igen, a szúnyogok. Engem is megettek elõször, vittünk magunkkal Off-ot, azzal kentem magam esténként, aztán meg a csípéseket Svédcseppel. (a kimaradt helyeket csipkedték) Az sokat segített. Csak egy kis üveggel kell venni egy Herbáriában, rákenni és nem viszket annyira. Férjemet egyáltalán nem csipték meg... rajtam meg nagy dudorok keletkeztek.
Sziasztok!
Mi aug.16-tól leszünk OB-n 2 hétig a Stefanos apart.-ban.
Légyszi mondjatok valami jó tavernát ahol /tudom sok van/ finom grilltálat tudunk enni mikor megérkeztünk? kb milyenek az árak OB-n hova érdemes menni,?
Köszi.M.
Szia Mariam!
Mi is OB-n leszünk 2 hétig, szintén a Stefanos apart.-ban, csak aug. 7.-tõl. Állítólag a Fehér Rózsa vendéglõ nagyon jó, nekünk azt ajánlotta, aki nemrég jött haza OB.rõl.
Szia!!
Örülök akkor biztos találkozunk. Most próbálom összeszedni az infókat.
Mi már nagyon várjuk. Ha odakint esetleg internet közelében leszel légyszi tájékoztass minket hogy érzitek magatokat.
Addig is üdv.M.
Szia! Én ajánlottam a Fehér Rózsa vendéglõt, nagyon jól fõznek, kedvesek, átlagos árak. Souvlaki isteni, rántott kagyló (ha szereted), sali, vörös bor (amit a pincér ajánlott). Egy fõétel 4.50 Eurótól van, benne a husi, köret, zöldféle, én mindig degeszre ettem magam. Grátisz desszert a végén, meg utolsó esténken grátisz ouzó. Ha a buszegállótól (egy van csak) elindultok a sétáló utcán, a balkéz felõl lesz egy sarkon. Van honlapjuk is. www.whiterose.gr Mi még ettünk fincsi gyrost is a sétáló utca 2. éttermében is (azt hiszem.. )magyar pincér van, 1.80 a gyros. Mythos sörrel.... nyamnyam
A Fehér Rózsában jó kis saláták voltak, nem tudtunk egy csomót megkóstolni, nem volt rá idõ! Jó étvágyat!
Szia pingvin!
Köszi az infót feltétlenül elmegyünk. Ez az ár körettel együtt nagyon barátságos többre számítottam.. Én bitos végigkóstolom az összes salátát. A szülinapom is kint lesz tartva.
Csak az utat éljük végig.
Nem tudom lemerjem-e írni? DDEE!
olvasgatom a beírásokat, hogy milyen melege van mindenkinek.
Nekem 3 hete nincs! Itt nálunk ugyanis /Angliában szintén tenger parton/
kkb 20-22 fok van. Sokszor van az idén rossz idõ tavaly nem volt ilyen bolond nyár. Volt olyan most a nyáron, hogy amikor Magyarországon és máshol Eu-ban 35-40 vagy több fok volt én este bekapcsoltam egy kicsit a fütést!!! Aztán nem a mamára gondoltam hanem a melegre!!!!!Meg egy kis metaxára!!
Úgyhogy az idén még nem is napoztam csak egyszer.
Szerintetek??????????
üdv.M.
Ha mentek a Rózsába, lécci mondjátok meg a tulajnak, hogy a Bernadett küldött, aki majd fordít neki (le akarom fordítani honlapját magyarra), talán még emlékszik, leveleztünk is. Hadd örüljön, hogy terjed a jóhíre!
Biztos jó idõtök lesz, állítólag, amikor vihar van, az is csak rövid ideig tart, utána megint rekken. 44 fok árnyékban... este 6-kor..
Szia pingvin!
Feltetlenul atadom az uzeneted. Megegyszer koszonom az ajanlasod.
A meleg miatt azert aggodom egy kicsit mert elszoktunk tole. Mert az is mas ha evente 2-3 hetet vagy csak ilyen melegben az ev tobbi reszeben pedig csak 16-26 fok-ig.
Azert nagyon varjuk a nyaralast csak szerencsesen megerkezzunk. Mert kozel 3000 km csak oda nem piskota!!!!!!!!!!!
M.
Hát az nem semmi! Nekünk még a 1100 km is épp elég volt... megszálltok valahol, gondolom, de legalábbis alszotok valahol, nem?
Teljesen más a meleg a tengerparton, mi kevésbé éreztük melegnek, mint mondjuk itthon. Párás a levegõ és fúj a szél. Meg persze azért napközben, dél tájban, nem feküdtünk kint a tûzõ napon. Nem is égtünk le, csak jól lebarnultunk. Napolaj, sok víz, sapka (én abban is fürödtem) akkor nem lesz gond. Meg sok fagyi, jégkása...
Van egy cukrászda a falu másik végébõl elindulva (nem ahol a buszmegálló van), a part felõli oldalon. Kis hintaszerûségben lehet ülni, ott naggyon fincsi fagyikelyhet ettem. Hozták a pattogatott kukoricát, vizet, meg egy kis fagyit grátisz, az elején. Aztán meg, amit rendelsz. Nyami!!