Árak még:taxi-12euró Svoronata-ból a fõvárosba(Argostoliba)
Büntetés bukósisak nélkül a motoron:160euró
biztonsági öv be nem kötése:360euró
Busz ritkán közlekedik!
Jesszusom ilye gyorsan eltelt egy hét?
Ha nekem gyorsnak tûnt gondolom NEKTEK hogy elrepült Remélem rengeteg élménnyel jöttetek haza,ha megszoktátok az õszi idõt,és kiszunyáltátok magatokat meséljetek el MINDENT
Nagyon várjuk
Már régóta itt lapítok, csak nem szóltam hozzá 07.16-án jöttem vissza Kefalonia-ról, Svoronata-ban egy hetet töltöttünk a Pink Sunrise apartmanban hárman. Nagyon tetszett a szállásunk, bár a tulaj és a segítõje nem voltak azok a mosolygós közvetlen emberek...
A sziget minden tekintetben beváltotta a hozzá fûzött reményeimet, csak ajánlani tudom!A fényképeket épp hogy feltöltöttem, remélem, nem szúrtam el semmit, s hamarosan láthatóak lesznek.
Egy apróság, nem tudom, szó esett-e már róla: beltéri szúnyogriasztót vigyen, aki megy!
Ezúton is szeretném megköszönni nektek a sok segítséget, amit tudtotokon kívül is adtatok! Külön köszönöm Atosznak, aki tudva és akarva is segített
Szia!
Akkor mi azzal a géppel jöttünk haza, amivel Ti érkeztetek a szigetre. Hááááát, tényleg nagyon szép hely, ezúton szeretném felhívni a kedves fórumozó emberek figyelmét, hogy bármilyen kérdésre Kefaloniával kapcsolatban szívesen válaszolok. (Más kérdésekre is lehet, hogy tudok ) Érdekes ez a szúnyog-téma, én egyet sem láttam (se nem éreztem), viszont több ott nyaralótól hallottam, hogy probléma volt a kis gonosz dögökkel...