Köszönöm nagyon aranyosak vagytok!
Én nézem a paralia.gr-t és én is hidegnek találtam az idõt tavaly 40fok volt este én azt élvztem:) elég fázos vagyok:) .....Skiathos hmm 2003-ban voltam ott nagyon szép..szörnyü hogy halál esett is volt:S..nagyon jo a hajó kirándulás..és az Elizabeth II-ön van ey naon jo képü matroz:) persze a kapitány segéd(vagy hasonló .) mondta hogy dolphin dolphin! persze mindenki jobbról balra rohangált a hajon hogy hol van..aztán belenevetett a mikrofonba:D
Anyunak már annyira nem tetszett a dolog, bár úgy látszik még mindig nem ismeri a saját lányát. érzem magam elég okosnak ilyen ügyekben..na de hát ez van
ha én anyum lett volna velünk, szerintem õ maga lökött volna be bennünket... xD most már sajnálom hogy én nem álltam be táncolni... talán majd jövõre. Kétszer is megyünk hajókázni xD
ja, amugy szóljatok ha zavarok, csak így beírok ide pofátlanul, nyugodtan csapjatok le
Kirándulásokon voltunk ja! A meteoráknál voltunk szervezetten meg a hajókiránduláson! Panossal voltunk motorozni az Olimposon!Nagyon jó volt! De majd mindent részletesen leírok az élménybeszámolómban! Csak most még egyelõre nincs idõm rá! De igérem nektek hogy felteszem valamikor!
Értem!Arik vagytok,hogy igy elmagyarázzátok a dolgokat!
A mi programunkban is benne van a kalózhajós út,jók szoktak lenni? Tényleg kivisznek a nyilt tengerre és lehet ugrálni?
Jajjj már ugy várom hogy menjünk és jo meleg legyen!!