Én kalózhajón nem voltam, de nagyon sok helyen kínálják! Lehet befizetni az utazási irodáknál is, de a fõ utcán árulják egy bódéból, magyar vállalkozás, idén 18 euro volt. Szomszédaim voltak ilyenen, azt mondták nagyon jó volt, lehet ugrálni a vízbe, aztán elvitték õket egy partra, és ott volt kaja, pia minden!
ha van kérdésed, akkor mond, megpróbálunk válaszolni!
Aham,köszike.
Na és van ott vmi olyan hely ahonnan lehet internetezni,hogy tudjak irni haza a barátoknak,családnak?telefon az elég drága lenne. És még azt szeretném kérdezni mit érdemes vinni az útra?Milyen élelmiszert??Minek van kint jo ára és mi drága?
Van több internetkávézó is, van ahol egy óra 2 euro. Én nem voltam bent egyikben sem, mert mikor arra jártam mindig dugig volt.
Hát mi zacskós levest vittünk, azt ebédeltünk az apartmanban. A boltban az élelmiszerek átlagosan másfél, kétszeresei -vagy több- az itthoni áraknak, de minden szupermarketben mások az árak, ahogy láttam, vannak nagy különbségek.
Én kétszer annyi ruhával jöttem haza, mint amennyivel mentem, voltak ruhák már 3-5 euroért is, vettem mindent, topokat, nacikat, fürdõruhát Éttermi árakról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert mi mindig egy helyen kajáltunk ( Pericles), de gondolom vannak drágább és olcsóbb helyek is, valaki biztos meg tudja itt írni neked
húúúúúú az tök jó,akkor veszek sok ruhát ennek örülök. arra gondoltam viszek pár ilyen szalámit,meg zacskos kaját.de azért tuti éttermekben is fogunk enni. ja félek nagyon az ilyen vizi állatoktol. remélem nem találkozok majd ott egyel sem. matracot mennyiért lehet venni?nem akarok azt is cipelni..
matracok, gyékények kábé mint itthon, vagy még olcsóbban, szerintem nem érdemes vinni, meg lehet venni ott is.
el kell hogy keresítselek, de minél melegebb van, annál több a medúza, melegben kijönnek nagyon, én is találkoztam párral
Matrac 4 - 6 euro, gyékény 1 - 1,5 euro.
Napernyõ 4 - 5 euro, bár azt mi vittük itthonról
Netkávézó van, én volt, hogy csak negyed órára mentem be (0,5 euro) a levelek leolvasása miatt. Az Omilos felé meglátod a Net kávézót a part melletti úton, bal oldalon. Oda érdemes menni, sok gép van, jól felszereltek, angol billentyûzettel.
Medúzát én is találtam, nem csípett meg, de láttam. Amúgy én is tartok tõlük, megértem a fóbiádat.
Ahogy a szomszédok mesélték, tényleg jó lehetett. Õk még "kalóztámadást" is átéltek. Egy "vicces" kedvû másik hajóról vízzel töltött tescos zacskókkal bombázták a kalózhajót. Kalózkapitány enyhén szólva kiakadt, leordibálta a másik hajón lévõk fejét, hogy hagyják békén a vendégeit. Biztos poénosnak gondolták, de baj is lehetett volna belõle, nagy erõvel eltalál valakit a kis ajándékcsomag...
Én görögestre és kalozhajozásra is megyek.remélem jo lesz!!meg a Meteorákhoz is megyünk,az is biztos gyönyörü,mindenki azt mondja!!!
Viszek fényképezöt természetesen,jo sok képet akarok csinálni!
az utazási iroda, amivel megyünk, a következõ a fakultatív programokat ajánlja:
Athén: 8 óra busz oda, 8 vissza ? ott meg rohanás ? ha igaz, szerintem kihagyjuk
Hajó kirándulás: kipróbáljuk, 10 éve lemaradtunk róla, a szeles idõ miatt elmaradt
Görög est: szerintetek másodszor is érdemes elmenni rá? Kérdés, azoknak, akik többször voltak Görögországba, volt olyan fakultatív program amire többször is elmentetek?
Csúszdapark: magánvéleményem szerint, ez teljesen felesleges, helyette kitalálhattak volna mást, csúszdaparkok vannak Magyarországon is,
Meteórák: voltunk már 10 éve, szerintetek érdemes megint megnézni? tényleg nagyon hosszú a busz sor fõszezonban?
Hát ennyi. Ja, ha mindet befizetnénk az egy vagyon 4 személyre...
Szerintem, hajó, görögest, meteóra a nyerõ hármas
Véleményeteket, illetve tapasztalaitokat várom, még 10 nap!
Én a hajókirándulást és a Meteorákat(én voltam, de a gyermekeim nem és van még 2 kolostor amit nem láttam ) semmi estre sem hagynám ki. A görög estrõl általában az a véleményem, ha egyet láttál, mindet láttad. Tisztelet a kivételnek, de ahová Te mész, az nem ez a kategória.
De ez csak az én véleményem.
Pitypang, az ibuszos buszra - amit nevezzünk Németh Travel busznak, mert az lesz - személyenként 1 nagy csomagot lehetett felrakni s egy kisebbet. De mivel mi Pesten szálltunk fel, így nem nézték, mert épp elég kavarodás volt Tehát ne aggódj, vigyél annyit, amennyit gondolsz, nem fogják lemérni
Hûtõtáskát lehetõleg ne vigyetek fel, nem csak a sofõrök miatt, hanem mert a többi utasnak is kellemetlen, mikor a szabad közökben lévõ csomagokat kell átlépkednie, ha pl szeretné a lábait megmozgatni kicsit.
Görög est egyféle van, a váras. Ha már voltatok ott, akkor inkább a kalózhajó szerintem. De ha még nem voltatok görög esten, akkor ne hagyjátok ki, mert nagyon emlékezetes a tánc s mindenkit bevonnak, akit tudnak. Én inkább a görög estet választanám a kalózhajó helyett. A kalózhajónál nem túl hosszú maga a hajózás, fürdeni pedig tudtok máshol is. De mindenki maga dönti el