Szerettem volna a szállás témát kerülni, de most már hogy így rákérdeztetek!!!
Mi is az anubius travellel mentünk, szintén az australia hotelbe. Jó, igaz 2 *, szóval van jó ágy, tv (Duna TV-vel), hûtõ, a zuhanyzó hagy néhány kívánni valót maga után, pár nap után megszoktunk mindent, végülis aludni bõven megfelelt! De a reggeli minden nap ugyan az! Kiporciózva: 1szelet gépsonka, 1 szelet sajt, 1fõtt tojás, 1dzsem, 1vaj, teát vagy kávét választhattál és kenyeret is! Jótanács: a tojást elcserélheted a felvágott+sajtra, ja és vettünk paprikát, paradicsomot! Így nem volt olyan unalmas )!
A bár és a medence jó. Szóval így visszagondolva a célnak megfelelet, és nem is volt olyan rossz!
Kriszti! A csúszdapark Anapolisban van. Amoudaratól 10-15 perc autóval! Én nem bántam meg, hogy ott voltunk, készítenek fotókat is rólatok, ha szeretnétek, elég jó a minõségük! Egyébként minden második oszlopon kint van a prosijuk részletes térképpel! Autót a hotel elõtti rent a carból kölcsönöztünk egy szimpatikus német lány van ott!
A képeket már feltöltöttem, úgyhogy folyamatban van a dolog!
Most regisztráltam nálatok és csodás dolgokat olvasok Krétáról.Mi szeptember 16.-án megyünk 12 napra.Egyre jobban várom.Pláne,hogy ilyen szépeket írtok.
Ariadne üdvözlet,kérdezz bátran ha tudok segítek.Bár nekem nincsenek friss infóim,de van aki nemrég jött haza a szigetrõl, és biztosan szívesen tájékoztat.
Nyugat-Krétára,Plataniasra megyünk.Bár már elég sok infot összegyûjtöttem,de mindig akad egy-két új dolog.Tegnap vettem egy új Kréta-utikönyvet,bár már volt egy,de ezt is kiolvasom,hátha találok benne új dolgokat.Mindenhova szeretek felkészülten menni.Autót mindenképp bérelünk,legalább 5 napra,a tizenkét napba bõven bele fog férni ennyi kirándulás.Az egy napos Santorinit sem szeretnénk kihagyni,esetleg ha errõl is tudtok írni,szívesen veszem.Köszi!
Abban tudna nekem segíteni valaki, hogy hol lehet Krétán nagy piacot találni, ahol sok fûszer, zöldség, gyümölcs kapható.
És milyen árak vannak kb?
Köszönöm
Mi Chaniaban voltunk piacon, és ott elég nagy a választék mind fûszer, mind zõldség-gyümölcs téren! Tudom ajánlani! Bár az árakat nem nagyon figyeltem meg, ezt sajnos szokásom figyelmen kívül hagyni itt Mo.-on is!