Nehogy azt hidd hogy velünk kivételeztek!csak a ülést beszéltük meg.Mivel 50-60 éven felüliek a szüleim nem mindegy hogy tudják nyuztoztatni a lábukat!..Nem hiszem hogy itt perröl lesz szó egyáltalán..max ha elveszik a pénzt aztán nem utaztok...ez mégis csak egy nyaralás nem egy komoyl mütét:
nem akarok én sem pereskedni, természetesen
csak azt kell tudomásul venni, hogy a jelen gazdasági helyzetben nagyon kevés ember engedheti meg az évi egy nyaralást, ráadásul külföldre, ezért cserébe, az utazási irodától elvárjuk a maximumot, minden turnust hibátlanul, zökkenõmentesen kell tudniuk levezényelni, ha nem megy akkor abba kell hagyni, tehát mindenki =
én nem kérek, de nem is adok semmi protekciót
és igenis, ha valaki a napi kiadásaiból spórolja ki, minimum fél éven keresztül, nem ajándékba kapja, nem viszik magukkal mások, annak egy komoly mûtét
Persze tavaly a Manos apartmannal voltak gondok Apollonál elvileg ugy van hogy kéred azt a szobát ha van még hely oda raktak..Hát itt össze vissza volt,ráadásul nagyon késön adták át a szobákat mi meg sültünk 42fokban...Mi sem ugy vagyunk hogy van pénz..tavaly pl kölcsönt vett fel édesanyám..most meg itt a nyugdij édesapámnak és plus a munkája igy eltudtunk volna menni..de igy is szükösen...A protekciora vissza térve azt hiszem ezzel mi senkinek nem ártottunk fiatalok mentek utazni a busszal hangoskodtak, és nem megfelelöen használták a wc-t...Ninsc árengedmény nincs kivételezés hisz bárki kérhet helyet ott ahol akar...mert most is megkérdezte anyum hogy van e hely felül és azt már lefoglalták..Ne gondold hogy bármiben is eltekintettek volna tölünk igaz a tulajt ismerjük de mégegyszer mondom hogy se árkedvezmény,se ajándék program se semmi,mi sem vagyunk pénzesek mi 2003-ban mentünk 1× külföldre nyaralni
Nekem sikerült protekció nélkül is a felsõ elsõ ülésekre helyeznem a családomat szerintem ez a legkényelmesebb, már amennyire lehet itt bármit is kényelmesnek nevezni 23 órás odaútnál. Tehát ne izgulj ostor67 néha protekció nélkül is van remény
Váááááááááááá!!!!!!!!! Holnap utazunk!!!!!!!!!!!!!! Lassan be is vagyok pakolva..., úgy néz ki, h minden el fog férni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha hazajöttem, meg írok egy jó kis élménybeszámolót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd gondolok az itteniekre!!!!!!!
Aladina! Myra! Nagyon szépen köszönöm, reméljük jó lesz!!!!!!!!!!
A szúnyogok ellen, mi ilyen égetõs speckós gyertyát viszünk, meggyújtod és no szúnyog! Így mikor a teraszra kiülünk nem kell csapkodni!
Erikaszi jó utat, még 5 nap és én is indulok! Szerintem nagyon jó idõnk lesz ott is. Most néztem a meteo.gr-t (már jobban tanulmányoztam, és tényleg 4 idõpont van Myra ) 21. mikorra én kiérek 36 fokot ir. Ennél nem is kell több-kevesebb. Ja, amúgy Myra én is nógrádi vagyok