Hú szerintem bõven elég lesz! Nekünk az egyik gépben 512es a másikban meg 1 gigás kártya lesz, és ez több mint 1000 kép a legjobb minõségen, mint ahogy Ildiko irta gyengébben még több darabot lehetne, és az sem lesz rossz minõség. Szóval sztem elég a 2 db 1 gigás, mert ennyit lehet el sem fogtok tudni fényképezni
Ildiko, jó, hogy apukád jobban van, sajnálom, hogy beteg lett! További gyógyulást Neki!
Ildiko, a légkondis buszok nem melegek, de felül melegebb van, ez tény, viszont általában a felsõ és alsó szint légkondija külön-külön beállítható, a sofõrök erre mindig odafigyelnek. Fent erõsebbre állítják.
Az apartmanokban nappal ne hagyjátok nyitva az erkély-ajtót mert iszonyat meleg lesz bent! Reggel ébredsétõl indulásig ( ébredés, reggeli, készülõdés a partra ), s utána csak este 6-tól kb. Bár ez függ attól is, hogy az apartman milyen fekvésû...
Én digitális gépet is vittem idén, és a mobilommal is készültek fotók. Mobilban 1 gigás kártya volt, fényképezõben 512 Mb, bõven elég volt, sõt.... Szerintem se vigyetek laptopot ki, felesleges. Képeket ott is kiírnak, de annyit úgysem fogtok fotózni Filmet nézni: ha annyira nagy a tévé-film-mûsor hiányotok, majdnem minden apartmanban van tévé, sok helyen mûholdas, azon néhány magyar csatorna is bejön. De tudom ajánlani a kinti görög zenecsatornát, vannak jó zenéik.
Ildikó, örülök Édesapád jobbulásának. Fontos, hogy ne hagyja el magát. A mai orvostudomány már sok mindenre képes, fõleg, ha idõben orvoshoz került. Drukkolok!!!
Tudom.Én a szállásról beszéltem mivel tavaly mi is a Manosban voltunk..felül és nagyon meleg volt egész éjjel nyitva kellet hagyni az erkély ajtót és az ablakokat hogy eltudjunk aludni de nem volt tul kellemes..
Ildikó, elnézést, azt hittem, a buszról írtad Valószínûleg gyorsan futottam csak át az új beírásokat, mert épp csak néhány percre jöttem fel (munkaidõben vagyok), s ezért értettem félre.
Apukádnak õszintén jobbulást, az orvostudomány sokra képes, csak ezt tudom mondani s sok függ az emberi szervezettõl és a lelki hozzáállástól. Drukkolok!!!
nekem a mamámnál vettek most észre egy daganatot... bõráttétes mellrák, õt elsejére írták ki mûtétre. bár nála már ez is elég kockázatos, mert 80 éves már. szurkolok nektek! õszintén
Üdv!
Konnektorba dugós szúnyogriasztóval nagyon befürödtünk. Chemotox szúnyogriasztót vittünk...hát azt nem ajánlom senkinek!
A bõrre kenõs szúnyogriasztó krémekkel vigyázzon mindenki. Reggel alaposan mossa le, mert a nap hatására elég ronda bõrreakciókat válthat ki.
Myra!
Igen igy van fejlõdik egyre jobb de sajnos ebben a korházban 2 ismerösünknek is rosszul sikerült a mütét (levágták a petefészkét és véletlenül a másikat is roncsolták,a másiknak meg rossz helyre varták a beleit..vagy mi.. mert nem is azzal volt gond..)Ezért keresünk már most másik orvost jo korházat mert ha mégis mütétre kerül sor akkor egy jobb helyen legyen megmütve!
Cracked_girl
Én is szurkolok a mamádnak biztos nem lesz baj.Biztassátok, hogy minden koplikáció mentes lesz!
A fenistillel is vigyázzatok mert ha ugy mentek ki a napra attol is foltosak lesztek!
Már megint kihagytam valamit: Aki szeretne barnulni és fehér börû annak ajánlani tudom a gyogyszer tárakban kapható flakonos kakaó vajas naptejet DE VIGYÁZZATOK FAKTOR MENTES! igy azt egy védõfaktoros krémre rá kell kenni!Én is elég fehér börû vagyok és ez nagyon bejött!:)De néha férre értik és kakaó vajas testápolot adnak!Én most jártam igy!Na mind1 az se rossz jó lesz estére!