Nyaralás elõtt vettem még egy 2 gigás bõvítõkártyát, hogy biztos elég legyen a képeknek
A gépeket felvittem a buszra, hogy tudjak útközben is fotózni.
Már jó ideje készülök, hogy egy rövid sorozatot tegyek fel én is...elõbb-utóbb sikerül is
Sziasztok!
Még mindíg érdekelnének a szerb üzemanyagárak (8diesel), mert ugyan olcsóbb kártyával fizetni, de ha ott lesz baj a kártyával....bármi , nem tudom mit tudnánk kezdeni
Ja!A fakultatívokról mit tudtok? Milyen árban van a BBQ-s hajóút az is hasonló árben van mint a skiathos?Jó- e a görög est???Van-e érkezéskor welcome party???(csak azért kérdem mert sartin volt és tök jól sikerült, felért egy görög esttel).
Elõre is köszi a válaszokat!!
És BRobert köszi a térképet !!!
Reni
Én is gondolkodom egy kártyán, bár így kb 730 kép fér a gépre és van még hozzá, amit gyárilag adtak Majd meglátjuk, lehet hogy hétvégén beruházunk mi is egy másik kártyára is. Ki vagyok váncsi a képekre
Ja és hogy ne legyek off: 10 nap és Nei Poriban leszünk
Már kiválogattam a képeket, kb 90 darab Átméretezem és a héten fel is töltöm.
A fejem egyik fele sárga az irigységtõl, a másikon széles vigyor látható. Már csak 1 nap és 1 számjegyû leszel
Bezzeg amikor Ti mentetek mi sárgultunk
Valóban holnap már visszaszámolhatunk. Majd veszek centit, mint a seregben
Majd meglesem a képeket, ha tudom, mert eddig egyik albumot sem tudtam megnézni
Addig sárgulunk, amíg jövõre Pekingbe megyünk nyaralni
Azért nem tudom megnyitni, mert biztos béna vagyok
Valamiért nem akar megnyílni. Idõm még csak lenne. Ügyességem nincs...
Ha tesztek fel képeket, írtok majd alá szöveget? Mert szerintem olyan rossz, hogy csomó fotóalbum esetében csak a képek vannak, és az ember azt sem tudja, hogy ez most mi vagy hogy hol készült... Pl. sokszor van olyan, amikor a fakultatív programok helyszíneit lehet látni a képeken, de aki még nem volt az albumcím által megjelöl helyen, az most honnan tudja, hogy az a bizonyos kép nem ott készült, hanem egy másik, fakultatív/vagy egyéni program keretein belül meglátogatott helyen (?)....
Szóval szerintem sokan hálásak lennének, ha legalább egynéhány képet kommentálnánk...
Skiathosra minden nap indul hajó? Az Elisabet Cruise Nei Poriból megy, vagy egy másik helyrõl.. csak úgy hallottam róla, fogalmam sincs, honnan indul. Ha ismerõs Nektek, kérlek sikítsatok. Ha nem ismerõs, tudtok ajánlani hajót, amivel érdemes menni Skiathosra?
Mi szeretjük a programokat magunk bonyolítani, saját autóval. Térkép adott aztán annyi idõt töltünk amennyit akarunk és ott állunk meg ahol akarunk. Persze a fak. kirándulásnak is van elõnye ha felkészült idegenvezetõ van: sok infot kap az ember, olyanokat is amelyek nincsennek benne a könyvekben. Másrészt nem mindenki szán rá sok idõt a kutakodásra.
De Skiathos más tészta: be kellett látnunk nem érdemes egyedül neki vágnunk. A hajól Volos elõtti faluból indulnak, igazából nem is tudom lehet-e rájuk jegyet venni egyénileg. Vannak persze kompok is, nem túl olcsón. Szerintem ha egyedül akarunk neki vágni pontosan meg kell tudni az indulás helyét és idejét, jegyet elõre lefoglalni. Sõt akár a szigeten szállást sem lenne rossz intézni, pár napot tutira megérne ez a sziget.
Szóval válaszul neked Christine: inkább válaszd a szervezett utat vagy nagyon alaposan járj utána a lehetõségeknek.
És a képekhez: a fényképalbumok nem azonnal kerülnek fel a netre feltöltés után, rendszerint elég hamar, de mivel a képaláírások utólag készülnek van hogy mások hamarabb nézik meg, mint ahogy mi feliratoznánk. Nézz vissza kicsit késõbb az albumokba, lehet, hogy már elkészültek a feliratok.